Sider

30.11.2006

Dogeared øredobber




Dogeared er et merke som har utrolig søte smykker med mange morsomme tanker bak. De omtaler seg selv som jordnære og litt spirituelle, eller som sitert fra deres hjemmeside:
"dogeared jewelry is best selling,
magical, and spiritual without trying too hard.
dogeared gifts are all about sending good energy into the world.
and we do so through our styles and concepts: make a wish necklaces,
word jewels, reminder necklaces, karma, luck, and more.
loved by stylists, hollywood, celebrity publications and the trade
...but most of all, ready to go home with you!!"
En side verdt litt surfing, da de har mye søtt og litt utenom det vanlige...slikt liker vi vel!?!

Natalie Portman i Vogue


Photo: Vogue
Nydelige Natalie Portman fikk en helside i en av Vogues utgaver. Det har hun fortjent, med sin søte og feminine stil med en litt røff vri. For de som ikke allerede har sett den, lån "Closer" og se en annen side av denne jenta.

Julenissens støvletter?


Ja de kan faktisk minne litt om julenissens støvletter, spesielt når jeg bretter ned kanten på de så det cremefargede foret kommer til syne. men jeg er like glad i de allikevel jeg, selv om jeg kanskje ikke velger å bruke de til rød kåpe... Har alltid vært litt svak for overknee støvletter jeg, så lenge de har litt klasse. Dette paret kjøpte jeg på Bianco ifjor, og er særdeles fornøyd. Da jeg sto å ventet på t-banen på Majorstua i disse, bemerket han jeg var med at alle damene kikket så på støvlettene mine...jeg velger å tolke det positivt!

Chanel metallisk make-up



Photo: Style.com


Chanel har slengt seg på den metalliske trenden, her representert i deres makeup. Gull- og sølv eyeliner, på en og samme gang! Modellene på bildet slipper unna denne looken særdeles godt, men hva annet kan man vel forvente av Agyness Deyn, Cecilia Mendez, Daria Werbowy og Raquel Zimmermann. Spenstig look, men kanskje ikke den jeg kommer til å satse på på julebordet...

Jade Jagger i Gucci



Den metalliske trenden har virkelig gjort sitt inntog, en av mine faoritter er en Gucci-kjole fra Ready to Wear kolleksjonen høst 2006. Den glitrer, men er allikevel ganske avslappet. Og at den stilige damen Jade Jagger har den på seg, gjør ikke kjolen noe mindre attraktiv. Sveisen dame altså! Hvis jeg først skulle slengt meg på denne trenden, vil jeg gjøre det med den avslappede innstillingen til Jade Jagger!

Jobbantrekk



Nok en dag på jobb...synes det er deilig med litt avslappet stil på jobben, der blir det gjerne litt løping i trapper og mye ståing på hardt gulv. Dagens antrekk besto av sorte tights, med en bigsize vest fra H&M, og en enkel sort cardigan. Et langt strikkeskjerf i halsen, og de grå Bianco-støvletten mine på føttene, og jeg var "good to go"! De støvlettene er jeg blitt glad i, kan brukes til alt...selv om man ser dem på annenhver person man møter på gata. Gråfargen er jo også så herlig...en fin dag på jobben!

Julegavetips: JellyBeans



Photo: jeallybean.com


Det er ikke alltid lett å finne på julegaver. Vi har jo strengt tatt det meste. Veldig få av oss lider noen nød. Hvis du skulle være i tvil om akkurat det burde du klikke deg inn på handlefri.no, en side som kan sette ting litt i perspektiv. Og det trengs innimellom!

Uansett, så var jeg hos en venninne å så film ikveld, og da hadde jeg kjøpt med litt snop. Blant annet jellybeans...og det er faktisk et ganske morsomt gavetips. Du får jo kjøpt jellybeans i gaveesker, der de er sortert etter smak i små rom. Helt vanvidd hvos mange smaker de finnes i, og hvor mange som faktisk smaker nettopp som dette. Den smaken som forbauser meg mest er kanskje "popkorn med smør", som smaker popkorn med smør...høres ekkelt ut, men det er faktisk ganske digg! Hadde ihvertfall blitt glad for en slik gave jeg, morsom ide.

Zara kjolen

Jeg har faktisk ikke helt kommet over prisen på denne kjolen fra Zara enda, bare 129,! Fikk først tid til å prøve den på meg en dag etter at jeg kjøpte den...it is a keeper! Den har nå fått sin plass i klesskapet, følte meg veldig feminin med den på. Veldig søtt snitt, som gir deg figur uansett... i like it! Og til 129,- da... :o)


29.11.2006

Sløv formiddag med kakao og litt lesing i eksamenspensum på en av byens kafeer...

Stilikonet Sarah Jessica Parker



Her ser vi Sarah Jessica Parker i et kult Alexander McQueen skjørt og en søt topp fra Marni. Skjerfet er i mesh og en fin liten detalj! Liker veldig godt kombinasjonen av en hverdagslig gråmelert topp og et kult skjørt. Fargen på skjørtet er herlig, en gråbrun nyanse,da blir det ikke så kaldt uttrykk. Beltet på skjørtet er utrolig kult. Sarah Jessica Parker vet å kle seg, både på og utenom skjermen!

Deilig H&M singlet


Denne H&M singleten falt jeg så for at jeg kjøpte den i alle farger, det vil si grå, sort og lys lys lilla. Den er litt ekstra lang, deilig for oss som er lei av å dra buksa opp og toppen ned...Dessuten er den utrolig myk i materialet og veldig behagelig på! Da jeg var inne på H&M sine sider idag, så jeg at den lå under salgsvarene til bare 49,-! Den kan jeg anbefale, da den er overraskende god og myk! Også er den veldig søt på, hvis du legger godviljen til så kan den minne litt om noen av produktene til Vera&William...

Vindusshopping etter eksamen


Tok en liten runde i Oslo med vindusshopping for å koble av litt etter eksamen. Endte faktisk opp med en kjole fra Zara, til bare 129,- !! Men har ikke fått tid til å prøve den enda, så vi får se om jeg beholder den. Shoppingantrekket besto ihvertfall av sorte tights og en stor høyhalset genser, og et langt strikket sort skjerf. Lakkstøvlettene er fra Bianco og helt herlige, de har jeg rukket å bli veldig glad i! Veska i lær er et bruktbutikkfunn, vel verdt 20 kroner.

26.11.2006

"A forest bird never wants a cage" Henrik Ibsen

Mischa Barton i en ønske seg -kjole





Mischa Barton i en nydelig hvit blondekjole. Hun har en veldig feminin og fin stil og har flust med kjoler som dette i garderoben. Jeg likte spesielt godt denne, da den hadde så lekkert snitt. En slik en vil jeg ha også! Kombinert med skinnjakke, tights og støvletter på denne tiden av året, og noen røffe boots til våren igjen...ønske seg ja!

Dagens antrekk



Søndag og eksamensforberedelser krever et slackt antrekk. Derfor har jeg fått på meg noen behagelige clamdiggers, hvit singlet og hettejakke...nei jeg har faktisk ikke vært utenfor døra idag. Min faste søndagstur med jentene måtte skippes, til fordel for eksamenslesing... For å få en ørliten smak av glam brukte jeg mine hesteskoformede øredobber, kanskje et ønske om litt eksta lykke på eksamensdagen? Øredobbene er kjøpt på Glitter, men jeg så de først på ASOS.com.

25.11.2006

Lørdag på jobb



Avslappet lørdag på jobb. Regn i været og varmt i luften. Hadde på meg en basic sort singlet og sorte tights. Over der bar jeg et vila-skjørt som jeg heller brukte som kjole. Skjørtet ble holdt oppe av en fløyelssløyfe. Sort enkel cardigan fra zara utenpå. Deilig laidback antrekk for en litt slack dag.

En rolig helg...

Drawing: Sarah Gibb

Dette blir en rolig helg med eksamenslesing og slakking på sofaen, men man trenger det innimellom og... Enjoy!

Karolina Kurkova og Pharrell i Vogue i sommer

Photo: Vogue

Jeg setter inn et litt gammelt bilde her, jeg kommer liksom ikke helt over denne featuren av en eller annen grunn. Karolina Kurkova og Pharrell i en av sommerens utgaver av Vogue. Tror det var juniutgaven når jeg tenker etter....

Vakre Helena...




Photos: Style.com, billedbladet, radar magazine, nettavisen
Vakre Helena Christensen er frontfigur i den nye kampanjen til smykkefirmaet Tchibos seneste kolleksjon. Helena er en verdens absolutt vakreste mennesker, med en enorm karisma, men hun er også så mye mer. Hun er en dyktig fotograf, driver egen butikk i NY og har en fullkommen personlig stil. Her er en liten samling av anntrekk frøkna har iført seg. Herlig stil på den jenta...

Verdens søteste tatovering?!


Kom over dette bildet her, er ikke det en utrolig søt tatovering? Jeg falt ihvertfall pladask for den!

Alberta Ferrettis nydelige fargebruk


Photos: Style.com

På ready-to-wear spring 2007 visningen til Alberta Ferretti ble det vist masse lekre kjoler. Snittet på kjolene er riktignok helt nydelig, men fargebruken er eksepsjonell! Nydelige toner i plomme, aubergin, sjokoladebrun...på ingen måte prangende, bare ultrachict. Dette er farger jeg kommer til å jakte etter fremover...har allerede kastet meg på neglelakken i disse tonene...

Manolo Blahnik patent Mary Janes

Alle SATC-besatte jenter kjenner igjen disse. Carrie er på vareprøvelageret til Vogue, og kommer over disse Mary Janes'a fra Manolo Blahnik. Og hun har så rett, dette er et helt fantastisk skopar, så klassiske, men på ingen måte kjedelige! Well worth dreaming about!

24.11.2006

Vintage øredobber

Søte vintage øredobber jeg fant på elle.com. Hadde vært perfekt på julebordet.

Industrial Strength


Photo: "Industrial Strenght" an feature in Vogue, W. Style.com

All black...



Denne jenta har en helsvart elegant look. Passe rocka, og godt balansert. Liker bruken av skoene til dette antrekket. Bomberjakka hennes har også noen smådetaljer som gjør den ekstra kul, sånn som detaljene på skuldrene. Cool dame, sort er alltid like chic! Bildet er hentet fra Style sine internett sider, jeg er spesielt glad i street chic sidene deres, der ligger det masse grymt!

"The Dress" fra French Connection


Denne kjolen ser ut til å dukke overalt om dagen. Vår egen Charlotte bruker den på MTV, Diane Kruger er observert i den, Natalie Imbruglia har også blitt avbildet i den. Søt er den ihvertfall, så det er et godt valg av jentene. Hvem blir den neste vi får se den i? Hvis du falt for den så finner du den hos French Connection eller hos ASOS som bildet her er hentet fra.

Dagens Sex and The City antrekk


Dagens SATC antrekk er nok en gang et av Carries mange gode outfits.

Dette er fra episode 32 ; "Politically Erect", da hun dater en politiker. Synes Jackie Kenney looken kler henne godt. Hun er chic og avslappet på samme tid. Kjolen er en suede Halston i skjortefasong og de store jackie-solbrillene er hentet fra Liz Clairborne. Tilbehøret er velvalg, likeledes sveisen. We like you Carrie!

Nydelig armbånd


Surfet litt på nett idag og fant dette søte armbåndet fra Les Nereides. Stakk innom siden deres, der var det masse spennende. Falt litt for et annheng til et kjede formet som en rosa liten ugle..søtt. Siden er verdt er besøk, da den er et lite fyrverkeri i farger.

Garden of Delights






Photos: Steven Meisel for Vogue

La det blomstre! Denne featuren er hentet fra Vogue sin desember utgave 2006. Utrolig morsom fotografering og flott fargebruk. Steven Meisel har gjort en flott fotojobb. Klærne er mosromme, spesielt noen av Couture antrekkene. Vi får en smakebit av fargeklatter fra Zac Posen, Oscar de la Renta, Marc Jacobs, Vera Wang, Christan Dior... Også er sminken så fresh...