Sider

31.01.2007

Skumle skumle Ebay...


Hvorfor må man finne alle disse flotte tingene på Ebay...skal vel ikke klage på det, men fristelsen er så stor! Vivienne Westwoods piratboots har jeg siklet på i over to år nå...den fargekombinasjonen der er fantastisk. Vil ha ja.

Klapp på skuldra til H&M



Ladybird må bare rose H&M når de nå får en egen økologisk kolleksjon. Nå er det jo ingen ny sak at de har benyttet seg av økologisk bomull, blant annet i Stella McCartney kolleksjonen. Men nå satser de altså på dette i en kolleksjon og i markedsføring. Noe som forhåpentligvis kan gjøre oss bittelitt mer bevisste. Om noen få personer deretter begynner å handle litt økologiske produkter, så har det allerede hjulpet. Og hvis de i tillegg klarer å sette fokus på økologisk dyrking av bomull, så har fått til noe bra. Kolleksjonen kommer i mars og har masse fine basicplagg.

Den store tilbehørsjakten...


En tidlig morgen på Camden Market kom jeg over den søte lille alpeluen. Mye glitter og stas, men dog veldig festlig.

Dagens Marilyn


30.01.2007

Stilen i "Factory Girl"

Factory Girl



Jeg gleder meg til å se "Factory Girl" jeg. Filmen om den unge jente Edie Sedgwick som drar til New York og blir Andy Warhols muse, med oppturer og nedturer det fører med seg... Tror Sienna Miller kan fylle den rollen bra, og venter spent på mange flotte 60-talls antrekk i filmen...Her finner du traileren til filmen.

Mens vi venter på sommer...


Jeg kastet meg på fargerike kjøp i London jeg. Denne florlette blusen får nok brukt seg før sommeren kommer og. Liker fargen, det kommer litt dårlig frem på bildet, men den er en blanding av rosa og fersken. Blusen kommer selvfølgelig fra Topshop den og...

En anelse gresk gudinne...


Når Sophia Kokosalaki designer sine plagg er det alltid et lite snev av greske gudinner i plaggene. Det er flagrende, flott og drapert. Her er en spenstig selekjole fra hennes kolleksjon.

Jeg Y den lommedetaljen.

Miss Potter





Photos: Mario Testino

Renée Zellweger spiller i den kommende filmen "Miss Potter". I den anledningen er hun også avbildet i kommende Vogue. Som alltid når Mario Testino fotograferer blir bildene veldig bra. Jeg likte spesielt godt bildet av en syklende og sprudlende Renée.

Gratulerer Lise!


Lise Karlsnes har dratt i land en særdeles bra jobb for Vero Moda. nemlig å fronte deres kommende kampanje. Det står det respekt av. Hun skal jobbe sammen med to av mine yndlingsmodeller på denne kampanjen, nemlig Yfke Sturm og Helena Christensen.

Sommertider


Jeg klarer tydeligvis ikke holde smella om sommeren for tiden, derfor får jeg legge ut en søtt sommerbilde tatt av den ungarske fotografen Martin Munkacsi.

Sanne Nijhof


Den nederlandske modellen Sanne Nijhof, som har fått med seg mange av de store visningene denne våren, kommer vi nok til å se mer av. Hun spiser kirsebær med de store nå.

Grønn vår



Jeg endte visst om med noen kjoler i London. Denne luftige saken hadde så herlig grønnfarge. Gleder meg til det blit varmt nok for bare bein og lette kjoler. Kjøpte denne på Topshop, man ender liksom opp med å finne det aller meste der...

Ai ai ai...

Jeg elsker denne sangen...lengter etter varmere tider og kose seg ute i solen med venner...

29.01.2007

Denim love from London


Photo: Topshop


Denim skjortekjole har det blitt blogget masse om. Kjoler i ulike versjoner har blitt dratt frem i rampelyset. H&M, Acne og Topshop sin nevnes titt og ofte i bloggverdenen. Den siste, altså kjolen fra Topshop ble med meg hjem til Norge! Den er supersøt på, ikke fullt så søt der den henger krøllete på en henger...Kommer nok noen flere bilder av denne etterhvert, gleder meg til å bruke den!

Rachel Zoe


Mye kan sies om stjernestylisten Rachel Zoe. Personlig synes jeg at hun er litt for ensartet og monotom i stylingen. Det står så og si Rachel Zoe i panna på klientene hennes. Ikke misforstå, for all del, hun er flink! Men det blir litt mye Rachel Zoe og litt lite egen personlighet når hun kler noen...Men det jeg egentlig skulle frem til her, er at jeg alltid tenker på den samme tingen når jeg ser bilder av henne, nemlig bruk solkrem! Det ser ut som om det har gått henne hus forbi...

Sotede øyne


Sotede øyne er og blir en klassiker. Her er det Rachel Adams og en vennine som ser flotte ut på et av de mange Couture festene i disse motemessetider... Sort kjole og blek hud går godt sammen med sotede øyne.

H&M does it again...



Photo: H&M

Det er noe med H&M altså, de klarer likson å friste meg om igjen og om igjen. Stadig vekk dukker det opp noen godbiter som er vanskelig å si nei til. Dette er noen av de siste lagt ut på nettsiden deres. Og selvfølgelig flyr det ut av nettshoppen med en gang, men det er mye mer der det kommer fra. Så det er bare å raide nærmeste H&M...hvis de har "trend" da vel og merke...

Eight Hour Cream


Eight Hout Cream. Denne kremen er vel ganske kjent for mange. Og det er ikke så rart, for den er utrolig god. Nå har ikke jeg hatt den på et halvt år, da jeg rotet bort min forrige tube. Den tuben hadde jeg hatt i fire år, kremen er jo så drøy. Var utrolig deilig å få igjen en slik tube, nå er det ingen tørre lepper eller sprukne neglebånd lenger. I stresset under pakking til londonturen klarte jeg også å skrape opp hånden på en spiker, hadde på litt Eight Hour Cream, og det ble mye bedre over natten. Altså, Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden anbefales på det sterkeste!

24.01.2007

London next!

Da reiser jeg til London, så da skjer det ikke så mye her på noen dager! Kos dere folkens!

Godtefugl

Jeg kjøpte meg denne lille snodige saken på salg idag jeg. En liten fugl til å ha snop i. Ganske morsom da, og verdt 10 kroner.

Økologisk vask

Jeg er blitt ganske lidenskapelig i mitt forhold til økologiske ting. Når jeg spiser økologisk, synes jeg det smaker mer, om det er tilfelle eller innbilning er en annen ting. Idag fant jeg økologisk tøymykner på butikken. Det må selvfølgelig testes ut. Jeg prøver å kjøpe økologisk så lenge det ikke er altfor dyrt, men betaler gjerne noen kroner mer. Tror folk etterhvert kommer til å bli veldig bevisst på økologi og miljøhensyn, det ligger i fremtiden.

Filippa K's hjem


Kakkelovnen setter sitt preg på stua. Kjempeflott er den!

Kjøkkenbordet er også tegnet av Bjørn Aaro. Store kjøkken er så hyggelig, masse plass til sosiale ting.

Hvite bad kan fremstå som litt sterile og kalde, da er det så fint å få inn litt naturmaterialer, som kurv.

Nordisk stemining i Filippas stue. Bordet er Bjørn Aaro design og de flotte puffene har hun kjøpt i Marrakesh. Slike innkjøp fra utlandet elsker jeg, de gir interiøret en egen personlighet.

Filippa K har jo fenomenalt flotte basicplagg. Aldri kjedelig, bare klassisk med en twist. Hjemme har hun det stilrent og flott, i duse farger. Bildene er hentet fra Elle Interiør.

What to choose?

Hvem kan vel si nei til Zava Palmer sin oppfordring? Ikke meg ihvertfall.

Scarf eller Turban
Bruuns Bazaar eller Mads Nørgaard
Hög klack eller Ballerina...alt til sin tid
H&M eller Hermés
Förklädesklänning eller A-linjeklänning
Edith eller Paddington...ingen spesiell dragning der
Stenar/kristaller eller nitar...bruker lite smykker, hipp som happ
En-axel-klänning eller tubklänning
Neon eller pastell...men helst off-farger
Kroppsnära eller A-linjeformat...men a-linjen er kjær den og, er egentlig litt for volum+kroppsnært
Pyton eller leopard
Modeblogg eller modemagasin...ja takk begge deler!
Baddräkt eller bikini..føler meg bare vulgær i de kuleste badedraktene
Chloé eller Cacharel
Blommigt eller prickigt...men jeg er nok litt kjedelig på mønster
Guldmetallic eller silvermetallic...et spørsmål om årstid og hva det skal være på
Tighta byxor eller vida byxor
Sportchic eller Lyxhippie..men mer korrekt casual chic
90-tal eller 80-tal
Technometallic eller romantiskt...både og, verken eller...spørs hvordan du ser det
Pagefrisyre eller langt hår...og villt!
Jeans eller tights
Markerte øyne og naturlige lepper eller sterke lepper og naturlige øyne...men eksperimenterer litt med leppene i det siste
Grey`s Anatomy eller Desperate Housewives...sluker begge, men elsker SATC, ingen over, ingen ved siden.

Modeller backstage







Photo:style.com

Det er veldig inspirerende å se hva modellene har på seg backstage,nesten like morsomt som selve visningene. Her er et lite knippe backstage bilder. Gjengangere er jeans, skinnjakke og store skjerf.

23.01.2007

Ren er topp!



Jeg nevnte for en stund tilbake at jeg skulle begynne med REN sine produkter. Nå har jeg brukt en av deres kremer en stund og må si meg strålende fonøyd. Huden har generellt blitt mye friskere. I begynnelsen gikk det en periode da jeg var veldig tørr og flasset litt, akkurat som om huden renset ut gamle produktrester. Men nå er den glatt som en barnerumpe. REN anbefales!

Liv Tyler




Liv Tyler er en ordentlig jentejente og ikke redd for å spille på det. Og det kler henne. Med bølgenede hår og røde lepper er hun er klassisk skjønnhet. Men hun kan kunsten å se ut som en glamorøs rockedatter i jeans og. Go Liv!