Sider

28.02.2007

Shop shoppers


Min favoritt shopper, fått av en reisende kjæreste.

Søt bomullsshopper fra asos.com

To shoppers fra Topshop, en med uglemønster og en neonrosa! Nice!

Jeg har troen på shoppers. De er akkurat passe casual, fungerer fint å stappe unna nye innkjøp i, og tar seg bra ut på skuldra. I NY har de vært en farsjott lenge nå, og det er der jeg har min favoritt fra. Nemlig en ekte "I <3 NY" shopper. Ellers er det mange flotte rundt omkring på nettet.

Ny favoritt


I Riga gikk det endel i denne drinken, grønn og fin. Nemlig Peppermynte Daiquiri. Nam!

27.02.2007

Dagens antrekk



Eller rettere sagt en av Riga turens antrekk. Stakk innom Zara der nede og kjøpte meg en enkel søt kjole på salg. Med et bredt belte i livet, fra H&M ble passformen bra. Cardigan, singlet og strømper fra H&M.

Jeffrey Jesus style





Jeffrey Campbell har lagd noen særdeles fine sandaler, Jesus-style. Disse kunne jeg tenkt meg å hatt på føttene når sommeren kommer.

Søte Zooey Deschanel


Søte Zooey Deschanel har fine øreringer. Plast har vokst mye for meg den siste tiden.

Skal, skal ikke...




Photos: Shopintuition

Jeg har egentlig ganske sansen for røde jeans. Skal jeg skaffe meg et par tro?

26.02.2007

An American Girl in Paris

Flottflotte støvletter Carrie bærer da hun faller hos Dior. Og hvem sier at ettervekst ikke er fint? Enjoy!

Go green










Photos: asos, hm, ellos, urbanoutfitters, topshop

Denne sesongen har stort potensiale for å bli min grønneste noensinne.

Takle kulden


Photo: The Sartorialist
I Riga er det kaldt. Den milde vinteren i Norge kan ikke sammenlignes med den bitende kulda her borte. Hadde gjort seg med et stort deilig skjerf a la det The Sartorialist har knipset her. Fantastisk grønnfarge.

Jeg er i live



Jada, jeg er i live. Har ikke vært mye å høre fra meg, men jeg lever i beste velgående fortsatt. Her er en liten smakebit fra et magasin jeg skummet igjennom på en av Rigas mange kafeer. Riga er absolutt en flott by. Andre besøket mitt til Riga nå, og jeg stortrives. Det er en helt egen stil blant østerupeiske jenter som bare må oppleves. Mange fordommer stilmessig bekreftes, mens noen forkastet. Den mest iøyenfallende forskjellen må være den utpregede bruken av pels, både for kvinner og menn, og en forkjærlighet for å farge håret i alle ulike rødnyanser. Og høye hæler selvfølgelig, jo tynnere hæler og mere dill, jo bedre. Men moro er det!

Photo: Travelpod

20.02.2007

På reisefot

Beklager at blogginga har vært litt slunken i det siste, men jeg har hatt masse å gjøre med jobb og skole. Og imorgen bærer det ut på reise igjen, denne gangen til Riga. Kommer til å ha med meg PC'en, så det kommer nok noen poster her etterhvert.

På toppen




Photos: style, asos, people
Berets og beanies fungerer veldig bra om dagen. Greit å ty til når du fryser på øra, eller bare har en dårlig hårdag.



19.02.2007

Jenta fra "Street Eye"


Alle som har plukket med seg Only avisen "Street Eye", som deles ut på Only og Vero Moda butikker har nok lagt merke til denne jenta.
Hun heter Sara Farah og dukker opp på Trend Spotter sidene. Fantastisk stil på denne jenta fra Dubai, som er bosatt i New York. Har sett flere blogge om henne, ikke så veldig overraskende. man legger virkelig merke til henne og den personlige stylingen hennes. Det var da jeg så igejn Sara Farah på Bianco sine hjemmesider, jeg fant ut at jeg bare måtte blogge om henne. Det blir neppe siste gangen man ser henne. Jeg ble veldig fascinert av bruken hennes av hodeplagg.

Photos: "Street Eye" Only

En titt i Vero Moda Magazine

Var innom Vero Moda her om dagen og kjøpte noen billige topper og en tracksuit til 30,- stykke. Tok med et Vero Moda Magazine mens jeg var der. Litt inspirasjon skader aldri. Nå er det jo så populært med kundemagasiner og. Skrev faktisk en oppgave om dette fenomenet på et fag jeg hadde. Konseptet er jo bra det, så lenge kvaliteten er god. Når jeg flippet igjennom det fant jeg to fine bilder.

På det første bildet er det et antrekk dere kanskje drar kjensel på. Jeg har ihvertfall blogget om kombinasjonen stor blazer, singlet og liten olashorts før. Her ser vi noe lignende, bare med olaskjørt. utolig fint. Synes også det er fint med stor blazer utenpå korte, ganske trange kjoler.

Photos: Vero Moda Magazine
På det andre bildet ser vi en enkel skåret tubekjole, men med flotte farger og mønster. Fin kjole.

18.02.2007

Mode en la calle

På nettsidene til spanske Vogue har de en egen gatemotepost. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter.


Denne frøkenen er fotografert i Madrid, nærmere bestemt barrio de la latina. Og som dere ser har hun jammen meg en flott taske. Jeg vil ha. Hennes var veldig fin, ikke helt sånn jeg har sett for meg, men denne hadde funka den. Pluss for enkelt antrekk med kult tilbehør og et stort smil.


Nok en gang enkelt, men med fine detaljer. Du kommer langt med jeans og singlet. Flott farge på tekstilshoppere hun har over skuldra, som vi egentlig ikke får se hel. Kult smykke. Nydelig neglelakk. Så enkelt. Så fint. Hun er fotografert i Claudio Coello, Madrid.
Moda en la Montaña. Den siste senoritaen er kledd for litt kaldere vær. Jeg liker blandingen av farger. Fin farge på skjerfet, dus dus lavendel. Miu Miu veska har jeg vært inne på før. Den er lekker den. Men jeg foretrekker den semsket. Ellers er det flott støvletter og pilotbriller. Sikkert mange som er drittlei pilotbrillen, men den har fulgt meg i ti år nå, og flere skal det bli. Har den i utallige versjoner.