Sider

28.04.2007

Festlige frøkner i Latvia


Dette bildet representerer Rigas jenter på en ganske bra måte. De har som regel enten blondt, mørkt eller rødt hår. Veldig klare farger med andre ord, finner sjelden noen med mellomfarger. Og brede striper, det er de glad i. Ofte å se jenter med brede striper i rødt, brunt og blondt...samtidig. De bruker tydeligvis en del lenger tid på håret sitt enn meg, jeg er jo latskapen selv på akkurat det, føner håret bare hvis jeg må. Ellers er glinsende stoffer, pels, volanger, mønster og masse stæsj en gjenganger her nede. Misforstå meg rett, det finnes og så jenter som kler seg enklere, men de er blant fåtallet. Og de skiller seg skikkelig ut. Jeg har stort sett trasket rundt i converse, jeans eller tights og parkas. Det vekker tydeligvis oppmerksomhet. Kjæresten min bemerket at alle vi møtte på gata så så på meg. Jeg er tydeligvis litt fremmed i klessveien, tror de anser meg som veldig ufeminin der jeg rusler rundt, blant stiletthæler og korte skjørt. Dette bildet er tatt fra La Rocca, som skal være landets største klubb. Har ikke vært der enda, liker meg best på de små, intime barene i Riga.

26.04.2007

Facebook


Fjesbokdillaen har nok tatt en del oppmerksomhet hos oss alle de siste månedene. Kanskje på tide med en egen blogge-gruppe for snuppene?

NY Baby


Lange kjoler er fint, jeg kjøpte en lignende på Topshop. Eller...lignende og lignende, min har brede stropper og bar rygg...samme fall i stoffet ihvertfall...Fint tilbehør og finfint hår!

Rød tubekjole med detaljer, fungerer det! Bringebærrødt er digg!

Det enkle er ofte det beste.

Fantastic, do I need to say more!? Alt er riktig.

Sommer og hvitt er en bra kombi. Fungerer alltid.

Så enkelt kan det gjøres. Jeg er svak for beige og nudefargede sko. Og den veska, den hadde vært bankers hjemme hos meg!

Gotta love the big scarf!

Jeg skal dra frem herrebuksene mine. Det ble plutselig veldig klart.

Bankers!

Søt snelle, søt kjole. Søt smil og.
Photos: elle.com

New York. Ta deg en halvtime på en gatekafe i NY, og jeg tror du får inspirasjon nok til å piffe opp mang et antrekk for en stund. For oss som ikke har muligheten til det, er det godt noen andre gjør jobben. Elle har vært ute i NY gater å fotografert mange flotte frøkner. Tror nok de fleste fort kan finne seg noen favoritter her.

25.04.2007

ja takk



Denne metalliske parkaen fra ASOS hadde jeg heller ikke sagt nei til. Har gått å siklet på en lengre modell på Zara, i marine og kaki...men en kort i sølv hadde også smakt bra. Jammen meg ble jeg ikke litt sugen på en mørk denimshorts og...

Peaches




Jeg er svak for fersken og korall farger. Så denne kjolenASOS falt i smak. Søtt snitt og fine detaljer, og ikke minst nydelig farge. Kan lett se for meg at den skulle blitt brukt mye i sommer.

24.04.2007

Vareprøvesalg Filippa K

Alle som har muligheten bør stikke på vareprøvesalget til Filippa K. Begynnte igår og fortsetter idag og imorgen. Det er oppe fra 09:00-17:00 på showroomet deres i Hedgehaugsveien 24.

Doors





Ladybird har en ting for dører. Uansett hvor hun er, i kjente eller ukjente trakter ender hun opp med å fotografere masse dører. Dører er vakre. Her har dere noen fra Riga. Kvaliteten er ymse, da bildene her ble tatt fra en taxi.

23.04.2007

Dagens antrekk - flying away

Idag reiser jeg til Latvia. Skal besøke kjæresten og feire bursdagen hans. Ti dager blir jeg borte. Det blir mye eksamenslesing på oss begge, men også mye moro. Skal blant annet kjøre ut til kystbyen Jurmala og besøke et SPA der. Nå er kofferten pakket og jeg klar til avreise. Gleder meg.

Photos: Ladybird
Jeans fra PaperDenim
Skjorte fra Zara
Vest, under skjorta fra Jossefsons
Kjede fra H&M
Sko fra Skopunkten

Kult down under


Photo: now now

Kul berte på Now Now. Jeg liker sveisen, jeg liker jeansen og jeg liker toppen. Best av alt er kombinasjonen. Sjekk ut den australske streetstyle bloggen Now Now.

22.04.2007

Solskinnshistorie...



Jeg tror jeg har sett denne 15 ganger nå. Den er så utrolig morsom. Ingenting er så søtt som gamle mennesker.

"4 in the morning"

Jeg digger stilen til Gwen. Hun kjører det fullt ut, på sin egen måte. Og det funker som få. Looking smashing i den nye videoen.

Annazbell



Sjekk ut nettmagasinet Annazbell. Do it, right away! Mye interessant lesestoff og vakre bilder. Jeg likte spesielt godt bildene i moteserien "Blonde Ambition". Godt stykke fotoarbeid av Baard Lunde. Baard Lunde er en dyktig norsk fotograf som arbeider mye med fashion, med base i New York og Oslo. Både stylist Linda Myrseth og makeup ansvarlig Connie Berg sørger for en superfresh editorial. Jeg simpelthen elsker uttrykket i bildene. Og det er ikke til å stikke under en stol at modellen Stine Pedersen, hever disse bildene til et nytt nivå. Hun er en av mine norske favorittmodeller. De norske modellene blir ofte veldig søte og kommersielle, men Stine Pedersen er tvers igjennom high fashion. Hun er ikke den modellen som har fått mest omtale og spalteplass i media, men hun har dere garantert sett masse av. Jeg får inntrykket av at mange modeller surfer mye på kjendisstatusen sin i Norge, men denne jenta får jobber fordi hun er ekstremt dyktig med det hun driver med, og surfer ikke på et kjent navn. Go Stine! Jeg synes det er flott å se nordmenn bak disse flotte bildene. Sjekk ut Annazbell. Les og nyt.

21.04.2007

Blond eller brunette?





Mandy Moore er en ordentlig søt jente. Men hva passer hun egentlig best som. Brunette eller blondine? Jeg har min soleklare favoritt, kort og mørkt!

God helg med Mandy Moore




Photo: Gilles Bensimon for Elle
Nå får jeg straks besøk av en venninne for helgen. Det blir kos. Kos dere masse i helgen, vi satser på solskinn! Vakre bilder av ei jente jeg liker godt, Mandy Moore. Hentet fra Elle og fotografert av Gilles Bensimon. Hvem ellers...

20.04.2007

Dagens antrekk, lang dag på jobb



Photos: Ladybird
Idag hadde jeg på meg min nyinnkjøpte kjole på jobb. Litt kaldt enda, så det ble med jeans og jakke. Egentlig veldig kaldt idag og.

Jeans fra Lee
Kjole fra Zara
Jakken vet jeg ikke
Singlet fra H&M
Øredobber fra H&M

19.04.2007

En liten besettelse...


Photo: LaRedoute
Jeg har vært besatt av tanken på en lignende jakke noen uker. Besettelsen startet da jeg så nydelige Marte Krogh vente på trikken utenfor Zara. Hun var så avslappet antrukket, men så fantastisk nydelig. Hun hadde på seg noen fine jeans, en fin hvit singlet av god kvalitet, innimellom ser man bare at det er skikkelig bra materiale, og en lignende som jakke. Jakka hadde trekvartermer og var ganske henslengt i stilen. Helt fantastisk! Jeg må finne meg en jakke eller cardigan av den typen, grovstrikket og fin. Ikke helt sesongen for å lete etter det, men kanskje man har flaks...denne fra LaRedoute var et veldig godt alternativ.

Snille papsen...



Photos:Ladybird
Papsen hadde med seg urter til meg da han besøkte med i helgen. Det var en utrolig fin gave, både fordi det frisket så opp i vinduet og fordi det smaker herlig på maten. Har nesten ikke spist et måltid uten urter siden helgen. Nå er det pasta med urter, urter på pizza, urtemarinerte poteter og urter på brødskiva. God gave. Anbefales til alle som skal bort på besøk og ikke vet helt hva de skal gi bort. Det er tilbud på mestergrønn nå. Tre stykk urter i en tredelt potte. Helt glimrende. Jeg elsker mine!

Herlig...


Photo: Indiska
Jeg var en tur innom Indiska igår, skulle ha noe småtteri i en gave. Da så jeg denne herligheten av en kjole. Den kommer langt fra så godt frem på bildet som den fortjener. herlige farger, lang og fin. Den skulle jeg gjerne sett at ble min. Men kunne bare ikke prøve på meg den, må spare litt penger til jeg drar til Riga over helgen. Sjekk ut nettsiden til Indiska og, herlig å se litt farger!

18.04.2007

Relax

Denne er til kjæresten min. Fordi han digger sangen. fordi han straks har bursdag. Og fordi jeg snart skal dra å besøke han. Mika, "Relax, take it easy"

MisShapes og Leigh Lezark





En liten hyllest til en dame med stil. MisShapes Leigh Lezark. It-pike og grom DJ. Fantastisk hår på den jenta, for ikke å snakke om stilen...

Søt liten lue


Var rundt i byen idag for å kjøpe bursdagsgave til kjæresten. det fant jeg. men jeg fant også denne søte lua til meg selv. Knallrød og beretlignende. 99 kronarser på Lindex.

Gårsdagens antrekk


Photo: ladybird
I helgen ryddet jeg i klesskapet, tok ut det meste, brettet det pent og omorganiserte i skapene. Det førte til litt ekstra plass. Det førte også til at jeg fant ut at det var masse klær jeg glemmer å bruke. Så da begynnte jeg med noen dagers klestvang. Det vil si at jeg ikke får bruke noe av det jeg vanligvis tyr til. Denne kjolen er jeg veldig glad i, elsker fargene i den. Og nå fikk den komme ut av rotet og mørket i klesskapet.

Kjole fra H&M
Knallfarget topp fra Zara
Hadde selvfølgelig strømpebukse da jeg var på jobb, så varmt er det ikke enda...

17.04.2007

Skopunkten






Photos: Skopunkten
Jeg har enda til gode å kjøpe meg sko på Skopunkten. Noe av grunnen er nok at jeg har jobbet med sko i mange år og dermed er litt kresen. Men de har absolutt masse billige brukbare sko. Og opererer med 3 for prisen av 2 året rundt. Jeg tror kanksje jeg skal teste ut dette, sommersko er jo sesongsko som regel og dermed spiller ikke kvaliteten så stor rolle. Her er et lite knippe sko jeg kunne sett for meg i skohylla.