Sider

31.05.2007

Cherries



Photos: Ladybird
Jeg har alltid vært svak for kirsebær og moreller. Disse fra Bianco Footwear kunne jeg godt tenkt meg. Store, blanke og sorte. Litt kort silkesnor, men det kan fort fikses. Sweet.

Deja Vu


Photos: BRGN Stil
Den forrige posten fikk meg til å tenke på denne jenta fra BRGN Stil. Dere ser vel likheten, selv om det egetlig er veldig forskjellig?

Prada and Meatballs


Klassisk retro snitt og herlig grønnfarge. Jeg skal jammen meg dra frem olajakka neste gang jeg skal gå med min grønne kjole fra Zara. Fin kombi. De røde pumpsene hjelper også.

Modelljentene kan som regel å kle seg, jeg blir alltid vel så inspirert av backstagebilder som selve visningene. Denne snella hadde noen riktig kule briller jeg aldri hadde kommet på å gått i. Frøkenen under har et nydelig skjørt, jeg simpelthen elsker formen, og kombinasjonen med den store crispe skjorta da! Jeg vil også! Har et lignende skjørt i brunt fra H&M, kanskje det vil fungere med ei skjorte det og...

Photos: Prada and Meatballs
Prada and Meatballs er en italiensk streetstyleblogg verdt et besøk. Skaperne bak bloggen holder til i Milano og inspireres blant annet av Contessa Nally og Diane Pernet. Ciao bella!

Skjerf året rundt


Photos: People.com
Skjerf er mitt yndlingstilbehør i år. Kirsten, Gisele og Jessica er gode eksempler på at skjerf er en bra ting!

30.05.2007

Manhatten baby


Nå har han vært ute å knipset litt i NY. Jeg hadde sansen for dette antrekket. Nydelig Manhatten baby! At kjolen er i en cremenyanse istedet for kritthvitt gjør det bare enda bedre!

Dagens antrekk -tilbake i kalde Oslo



Photos: Ladybird
Idag reiste jeg fra Riga og tilbake til Oslo. Det var en stor overgang temperaturmessig. Forhåpentligvis kommer det sommervær til helga.

Bluse fra Vero Moda
Singlet fra H&M
Bukse fra H&M
Veske fra H&M

My man


Photos: ladybird
Da jeg var i Riga for å besøke kjæresten overrasket han meg med en gave. Han vet at jeg ikke har hatt den tykkeste lommeboka den siste tiden, på grunn av eksamensforberedelser og dermed lite jobbing. Shoppingen har vært redusert, da jeg har prioritert å bruke penger på flybilletter for å besøke kjæresten min. En av dagene jeg var hos han ber han meg gå å hente noe i en kommode. Da jeg åpner skuffen ligger det en lapp med navnet mitt på. Da jeg åpner den så er det en liten innbydelse på shoppingspree på hans bekostning. Har enda ikke benyttet meg av den utrolig søte gaven, men gleder meg masse til neste gang jeg er der borte! Han er god han.

American girls



Photos: Austin Style og Street Fancy USA
Plukket ut tre bilder fra amerikanske streetstyle blogger. Veldig forskjellige antrekk, men alle fungerer for meg. Jeg har sansen for vesten på den første snella, proposjonene i antrekkene på det andre bildet og fargebruken, sammensetningen og støvlettene i det tredje bildet. Har endel dressjakker jeg bruker altfor sjelden, liker det litt mer casual...tror nok jeg kan venne meg til den dressjakke-looken.

29.05.2007

Dagens antrekk



Photos: Ladybird
Fortsatt i Riga. Idag har det gått fra stekende sol til flommende regnvær og torden. Det har egentlig vært en super dag. Skulle gjerne vært her så mye lenger, men imorgen bærer det hjem til Norge igjen, og eksamen. Hope I'll be back here soon.

Kjole fra Ellos
Belte fra Bianco Footwear
Øredobbene vet jeg ikke helt opphavet til
Skjerf etter mamma

3.1 Phillip Lim




Photos: Style.com
Jeg satt å titte litt på Style.com sidene, alltid moro å ta en rask titt på kolleksjonene. Jeg synes 3.1 Phillip Lim har en fascinerende fargebruk til høsten. Eller en ikke-fargebruk for å være mer korrekt. Her mixes alle beige-, grå- og bruntoner omhverandre, ispedd litt svart og gjerne en bitteliten klatt gild farge. Det funker fint for meg. Men det krever en tanke overblikk og gjennomtanke når man kler seg. Klarer man å kombinere det riktig, så kan et slikt antrekk vekke vel så mye oppmerksomhet som ett med masse knallfarger.

Buenos Aires favos




Noen favoritter fra gata i Buenos Aires. Det er tilbehøret og stylingen som gjør det for meg. Vesten, cowboybootsene, de tykke halsbåndene...


28.05.2007

Dagens antrekk; stekende sol i Riga


Det er stekende sol og veldig varmt i Riga. Deilig deilig, men det er nesten så jeg trenger å aklimatiseres. For dette var litt av en overgang. Men ikke et klagende ord herfra, det er helt supert. Jeg koser meg som fisken i vannet. Idag har jeg ligget å lest i parken og spist uhorvelig mengder nydelig sushi. Digg!

Topp fra Zara
Bukser fra H&M
Under har jeg den nye bikinien fra H&M
Sølvfargede hoops fra H&M

27.05.2007

Dagens antrekk; fly away



Photos: Ladybird
There she goes again. Ladybird fly til Latvia idag for å tilbringe noen dager i solskinnet. 35 pluss. Det går ann. Håper dere nyter resten av pinsen. Jeg kommer til å ha med pcen, så dere hører nok fra meg.

Genser, brukt som kjole fra H&M
Crossover veske fra H&M
Hoops fra H&M
Latterlig billige tøysko fra Josefssons
Utenpå slenger jeg sikkert den beige Trenchen min fra H&M

Street style Tokyo






Photos: Style Arena

Et knippe street style bilder fra Japan. Jeg har aldri vært i Japan. Men det står høyt opp på lista over plasser jeg vil besøke. Tror de drar den ganske langt i alle retninger der nede, når det kommer til stil. Disse snuppene derimot, ser mer safe ut, men langt fra kjedelige.

26.05.2007

Stemningsskapende musikk



Telepopmusik. "Breathe". For de som har sansen for denne typen musikk, sjekk ut L Word Soundtrackene. Der er det masse godbiter.

Facehunter i Madrid


Denne snella gir med assosiasjoner til herlige gamle italienske filmer. Ciao bella!

Photos: Facehunter
Hun viser bein i lange baner og det fungerer.

Facehunter har vært i Madrid og knipset. Jeg likte disse frøknene jeg.

Dagens antrekk- sol og smoothie



Photos: ladybird
Idag skinner sola fra skyfri himmel og jeg tar turen til Frogner med en venninne. Må introdusere henne for de deilige smoothiene på SmoothieXChange.

Bukse fra H&M
Singlet fra H&M
Skjerf fra H&M
Briller fra H&M

Jeg er jo rene H&M piken jeg...

Cardigan kupp


På vei til jobb igår smatt jeg innom Arkaden for å kjøpe meg mat. Turen gikk også innom Only der jeg fant disse tre cardiganene, til den nette summen av 150,-. Totalt. De tr i strikk er trekvartlange på ermene og blir finfine når jeg får satt på nye knapper. Den brune lange er deilig å slenge utenpå, på litt kjølige sommerkvelder. Kanskje den også kan fungere som kjole...

I øret



Denne går jevnt og trutt hos Ladybird. Videoen er kanskje litt for sukkersøt, men sangen er en slager. "Apologize". One Republic. Med denne på øret kan jeg godt sitte alene på en benk i parken eller på en kafe og bare være til å se på livet rundt meg. Da koser jeg meg.

"Use the talents you possess, for the woods would be avery silent place if no birds sang except for the best." Unknown