Sider

30.06.2007

Tied up


Photo: The Sartorialist
The Sartorialist knipser alltid masse bra når han er i Italia. Dette blinkskuddet er tatt i Milano. Det viser føttene, og den kule knytingen av lissene til en velkledd italiener. Det var den knytingen som gjorde susen for min del.

Dagens antrekk


Photos:Ladybird
Det ble nesten dagens ihvertfall. Noen minutter på overtid. Det har vært en lang, men fin dag. Først jobbing hele dagen, så ut på middag (nydelig thai) med en jentegjeng fra folkehøyskolen. Utrolig koselig. Med influensaen godt innabords fortsatt ble det en tidlig avslutning for min del. men det var utrolig hyggelig så lenge det varte. Det ble mildt sagt et dårlig bilde av antrekket, men men...

Bluse fra Gosha
Jeans fra Lee
Belte fra H&M

29.06.2007

Ja...


Photos: Topshop
Og hvis jeg først hadde vært på Topshop, så hadde jeg gjerne tatt med meg disse i samme slengen. Nydelig rødfarge. Passe hæl, fin platå. Og finfine detaler. Yes Please.

Blomster og fuglekvitter



Photos: Topshop
Topshop har kommet med noen søte t-skjorter og topper med sommerlige motiver. Yrende fugleliv og masse blomster gjorde seg som trykk.

28.06.2007

Pen i Portofino


Photos: Stella
Kylie ser smashing ut på båttur i Portofino. Clashy. Enkelt. Vellykket. Sommerkos.

Mye kjoler...



Photos: Asos, People
Det blir mye kjoler fra denne kanten. En av grunnene er at jeg er utrolig glad i kjoler. En annen grunn er at vi ser mer kjoler i motebildet enn på lenge. Og en tredje grunn er at litt fine kjolebilder inspirer meg til å bli flinkere til å bruke kjolene mine også. Vet det har vært dårlig med dagens antrekk poster i det siste. Jeg er nemlig slått ut av influensa, så jeg havner nesten rett i senga med en gang jeg kommer hjem fra jobb. Inspirasjonen til å kle seg spennende er altså ikke på topp, i liket med formen. Men det kommer seg nok. Og da skal jeg komme sterkere tilbake håper jeg. Håper dere holder ut de noe lunkne postene noen dager til ;)

27.06.2007

I'm tagged

Ok, denne går som følgende. Jeg fikk utfordringen av søte Sunniva som står bak Style Spot bloggen. Taggen går ut på at man skal ramse opp 7 merkelige egenskaper eller fakta om seg selv. Deretter skal man tagge 7 stykk, som man lister opp på bloggen sin og selvfølgelig si fra til vedkommende. Og til sist skal man skrive noen få ord om de man velger å tagge.

Så her er 7 kuriositeter om Ladybird:
1. Salt lakris redder enhver dag. Føler jeg meg uggen eller groggy, er salt lakris den beste medisin. Skal jeg ut å reise og være borte lenge har jeg alltid med litt salt lakris. Jo saltere, jo bedre.
2. Hvitt ensfarget sengetøy er absolutt det beste å sove i spør du meg.
3. En eller annen gang skal en vegg i hjemmet mitt males hot pink.
4. Har en egen boxer jeg kun sover i når jeg er syk. Den er supermyk.
5. Er vanvittig glad i å ta bilder. Til manges irritasjon. Tar bilde av alt mulig og leter alltid etter det perfekte motivet.
6. Når det kommer til film finnes jeg ikke jentete. Jo mer dystert, voldelig og mørkt, jo bedre. Irreversibel er å anbefale. Men ikke regn med noe snop til den filmen, du klarer neppe å spise det, med mindre du kaster det i deg før filmen.
7. Lager en mean taco. Det sier ihvertfall kjæresten min.

Da velger jeg å tagge disse:
Zava Palmer: fordi hun er et friskt pust i bloggeverdenen.
Caroline: fordi hun er uredd når det kommer til mote.
The Fashion Economist: fordi hun inspirerer oss med sine tilbakemeldinger både fra Norge og Paris.
Ave: Hun er et nytt spennende innslag i bloggeverden.
Camilla: Fordi hun er et inspirerende innslag nordfra.
Amie: for hennes morsomme billedbruk.
Siri: Søtt og personlig

På vei tilbake?



Jeg undrer. Kommer Dr.Martens skoene tilbake snart? Jeg husker mine med blandede følelse. Mine hadde reptilmønster. Her har ihvertfall Sienna tredd på seg noe som minner mistenkelig mye om Dr.Martens.

Keds jenta


Photos: Keds
Mischa Barton har blitt rene Keds-jenta. Bilder av henne i flotte kjoler og Keds popper opp i hodet. En bra ambassadør.

26.06.2007

Villt, vakkert og vått


Photos: Style.com
Jeg håper på noen fantastiske og en anelse glamorøse kvelder i sommer. Det er ikke meg imot å hoppe i bassenget med finkjolen. Her er det Lapo Elkann og Doutzen Kroes som gjør nettopp det for Style.com.

Vil ha!

Jeg har forelsket meg i tre ting de siste dagene. Min søte kjæreste som snart kommer hjem til norsk sommer, gråturkise jeans og en kort jeansshorts i tynn myk denim, veldig blå i fargen og med viber fra 70-tallet. Kjæresten er snart på vei, men shortsen og buksa vet jeg ikke hvor jeg skal finne. Jeg har lett i mange butikker, men finner ikke de perfekte plaggene. Noen som har sett noe? Dumme meg har sett begge ting, på to personer på gata, stupforelsket meg, men fikk ikke spurt hvor de kjøpte disse to fabelaktige plaggene.

Kokos, sol og sommer



Den nye bodylotionen fra Bodyshop på sprayflaske er veldig god. Den har en superlett konsistens og kokosdufta er mild og deilig. Det er helt klart en favoritt hos meg i sommer. Jeg har vært rundt på parfymerier og spurt etter en sommerduft med mye kokos i, men forslagene og utvalget har heller vært labert. Denne bodylotionen lukter derimot midt i blinken! Stikk innom nærmeste Bodyshop og sniff.

Ikke kast skjorta



Photos: people, side 2
Bluser og skjorter i ulike festlige modeller kunne jeg tenkt meg mer av. Har noen i disse fargene, men de er mye mer casual og tunikalignende. Kunne derimot tenkt meg noen i basefarger med morsomme detaljer. Mango er ofte flinke på blusene sine.

25.06.2007

Grå herlighet


Photo: Spanske Cosmopolitan
Dette bildet er plukket fra Cosmopolitan, den spanske utgaven. Ganske enkelt fordi bildet er kult. Kjolen er fin. Fargene bra. Og den posen er kirsebæret.

21.06.2007

God St.Hanshelg


Photos: Blow up
Imorgen drar jeg rett til hjemmlige trakter etter jobb. Det skal bli så utrolig deilig. Skal nyte helgen med venner og familie. Ha en superduper St.Hans feiring alle sammen!

Fargeklatter



Photos: Ladybird
Kjøpte disse to sjalene/skjerfene på Vero Moda. De er begge fra Pieces. Falt for fargekombinasjonene. Perfekt når basisplaggene skal freshes opp. Hundrelappen per stykk.

20.06.2007

Roberto for alle og enhver


Selv om jeg ,og sikkert de fleste andre, begynner å bli lei alle designersamarbeidene, ble jeg positivt overrasket da jeg hørte Roberto Cavalli og H&M skal lage en kolleksjon. Det tror jeg kan bli spennede. Jeg krysser fingre for fargebruk og noen flotte kjoler.

19.06.2007

Dagens antrekk



Photos: Ladybird
Idag dro jeg på meg en bukse som er utrolig kul, men jeg ikke bruker så ofte, da den er bittelitt for kort. Men hver gang jeg får den på, kan jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke bruker den oftere.
Bukse fra H&M
Singlet fra Filippa K

Skjerf fra Shangi La

To fine fra Alba



Photos: Glamour og People
Her er to fine antrekk fra Jessica Alba. Kule jeans med høyt liv og jeans med skjorte og hatt. Looking good.

18.06.2007

Plottet inn på kartet


London street fashion heter en side der man kan ta utgangspunkt i et kart over London og velge ut området du vil titte nærmere på når det gjelder stil. Mange bra stiler som er fanget av kameraet. Kanskje finner du ditt favoritt område stilmessig i London også.

Istanbul Street Style



Photos: Istanbul Street Style
Surfet på street style blogger her, og kom over en jeg aldri hadde besøkt. Istanbul Street Style. Her er to favoritter derfra.

Varier med vest


Vi har sett masse hvite sommerkjoler de sistee sesongene. Og hvite kjoler kommer vi til å se hver sommer. Hvitt er en suveren sommerfarge, men man kan bli litt lei i lengden. Litt variasjon gjør ikke noe, sleng for eksempel en vest utenpå din søte hvite sommerkjole. Er det mye volum i kjolen er det flott med en vest som er trang og gir litt fasong. Har du derimot ålt deg inn i en trang liten kjole så er den litt store vesten kul.

Dagens antrekk


Photos: Ladybird
Ikke så mye å si om denne dagen, jobbing dagen lang. Nå ser det ut til at det begynner å tordne og lyne her, ganske koselig egentlig.

Kjole fra H&M
Øredobber fra en bod på et marked i Latvia

17.06.2007

Nye sko



Photos: ladybird
Nye sko fra Bianco Footwear. Søte peeptoes med blonder på. 500,- var heller ikke ille. For de som er nysgjerrige på hvordan toe tubene fungerte, de var faktisk ganske gode. Gikk lengst med de i flate harde sko, og de gjorde skoene mye bedre. Fungerte også i høye hæler. Verdt et forsøk!

Tom Tom og fiffen



Photos: People, Elle, Teamsugar
Tom Ford sine solbriller er populære hos fiffen. Her er solbrillemodellen "Jennifer" og "Whitney".

L.A Street Style


Den perfecte bukselengden. Vil ha!

Hvite kjoler er alltid en vinner om sommeren.

Litt blonder fra undertøyet røffer opp en søt kjole.

Helhvitt. Enkelt og fint. Kule boots.

Nydelig! I like alot!

Drømmen av en bringebærrød farge.

Denne snella gir nytt liv til en vintagekjole. Nydelig kjole, nydelig jente, og nydelig miljøvennlig gjennbruksvalg.

Ton ned dine flott kjoler, og bruk de til hverdags.

Frynser kan være både et stort YES og et stort NO. Thumbs up for denne varianten!

Nydelige lillatoner. Men en enda nydeligere guttekort frisyre.
Photos: Elle.com

Elle har lagt ut noen nye bilder på sine street style sider. Denne gangen fra L.A. De har knipset noen godbiter der før, og denne gangen ble det også mange blinkskudd. Inspirerende.