Sider

31.05.2011

Norske designerkupp!


Er du klar for å gjøre noen norske designerkupp? 10. og 11.juni har du muligheten hvis du er i Oslobyen.

310511

Photos: ladybird
Kjole fra Pull&Bear
Singlet fra H&M
Strikkejakken er vintage kjøpt på Ebay
Strømpebukser fra Pierre Robert
Booties fra Bianco
Dress from Pull&Bear, tank from H&M, vintage knitted jacket from Ebay, tights from Pierre Robert and booties from Bianco.

30.05.2011

Merci. Gracias. Thank you. Paldies. Tusen takk.

Photos: WeHeartIt
Takk for at dere er de beste bloggleserne. Smarte, morsomme, kreative og konstruktive. Jeg har fine lesere, jeg slipper heldigvis unna hobbygulperne. Ris og ros tar jeg i mot med åpne armer, så lenge den er konstruktiv. Og det er den alltid fra dere. Takk for det!
Pst: Jeg har fått noen tilbakemeldinger på at det har vært vanskelig å lese skriften etter at jeg endret fargen. takk for at dere sier fra! Jeg har gjort noen små justeringer. Er det bedre nå?
Beklager at jeg er litt fraværende i det siste. Det er bygningsarbeid ved leiligheten og de har klart å grave over fiberledningen som forsørger meg med nett. Ikke fullt like glad for det. Men jeg kommer sterkere tilbake, så snart de har fikset opp i nettproblematikken.
Thank you for being such great blogreaders. You are all very smart, creative and reflected. The best, I would say!

Lindex Autumn 2011


I en travel hverdag så er det ikke alle pressevisninger og eventer man får med seg. Da er det jammen meg godt at man har et fantastisk PR byrå som THIS IS PR som sørger for at man for rikelig med input på kreative vis. Etter å ha sett denne videosnutten så ble det klinkende klart at jeg må innom Lindex når høstkolleksjonen begynner å renne inn i butikkene.
A supercute video of Lindex Autumn 2011.

29.05.2011

Bikram baby!

Photos: googlet
Jeg har blitt hekta på Bikram! Makan til fascinerende trening skal man lete lenge etter. Jeg har skrevet litt om Bikram tidligere, men ikke noe særlig om hva det har gjort for meg. Selv om jeg bare har trent Bikram siden påsken så merker jeg en hel del endringer. Let's sum it up.

Huden min. Man svetter så det renner i Bikram Yoga, det er tross alt et 40 graders rom man trener i. Og det merkes på huden. Bare etter noen få ganger ser huden renere og klarere ut. Hudtonen ser friskere ut og huden på hele kroppen føles mykere. Jeg er en ordentlig sucker for bodylotion. Smører meg alltid inn med masse bodylotion etter hver dusj, ellers føles huden tørr og stram. Etter å ha startet med Bikram så føler jeg ikke helt det samme behovet for bodylotion, det hender faktisk at jeg glemmer å smøre huden etter å ha dusjet, fordi det ikke trengs i like stor grad.

Håret mitt vokser veldig fort. Det har det alltid gjort. Nå synes jeg det vokser enda raskere enn før. Det samme gjelder neglene, de føles også sterkere enn før. Det siste året har neglene mine fliset seg veldig mye, dette har blitt mye bedre etter at jeg startet Bikram.

Kroppsholdning. Man får raskt en mye bedre kroppsholdning. Man retter seg opp og blir rankere i ryggen. Det føles nesten som jeg har vokst et par centimeter etter å ha startet Bikram. Det er nok ikke tilfelle, men jeg har definivt en rakere holdning. I bikram jobber man mye ryggraden og forlengelse av denne. Det merkes. Ryggraden føles mye smidigere og rakere enn før. En morsom bieffekt er knaking og knepping i ryggraden. Når jeg nå strekker meg ut og strekker på ryggraden så knepper og knaker det helt vilt mye. Ikke spør meg hvordan det er mulig, men det utrolig fascinerende. Helt tydelig at det skjer noe med ryggraden.

Pusten. Man blir godt kjent med sin egen pust og dens kapasitet. Man lærer fort at pusten er et av de viktigste verktøyene for mestring av utfordringer, både fysiske og mentale.

Man blir sterkere. På steder man ikke viste man hadde muskler en gang. Det er bare å ta en titt på mange av Bikram lærerne. Jentene har flotte sterke og muskuløse kropper, men de er fortsatt feminine og fine. Den ene Bikram læreren min har den flotteste magen jeg noen gang har sett. Wow!

Søvn. Jeg sover mye bedre.

Mobilitet. Man blir mye smidigere av Bikram. Varmen hjelper deg til å komme dypere inn i stillinger og man merker raskt hvordan kroppen blir smidigere og mykere. 

Og nå har jeg bare trent siden påske. Bikram body, here I come!

I've been practising Bikram Yoga since Easter. And I'm certainly feeling some changes. Let's sum them up.

My skin. It feels softer, more hydrated and looks fresher. It looks cleaner and more radiant.

My hair. It grows even faster than before. I can also see it on my nails. They grow really fast and looks healthier.

Breathing. You learn how to use your longs proper. Your lungs and your breath are amazing tools. Breathing right is a great way to reduce stress and handle a hard workout or physical challenges.

I sleep better.

Posture. My back are stronger and my posture better, It nearly feels like I'm stretched a centimeter or two.


Mobility. You stretch your body into new positions and really work on that mobility.

Bikram body, here I come!

The Haste


Bakfull og med ganske så trang hjelm. Lørdagen var fantastisk morsom, det merkes i dag. Da er det deilig å slappe av med litt deilige toner i øret. Kan noen komme å vri meg opp og henge meg opp til tørk, vær så snill...
The day after. I'm not quite all that today. My skull feels a size to small. But I had a blast yesterday. This song is perfect for sundays like this.

Vinn nydelig Dreams of Norway armbånd

Photos: ladybird
Nå er jeg skikkelig i ekstase over å endelig kunne legge ut denne fine konkurransen. En av dere lesere, en veldig heldig en, kan nemlig vinne dette armbåndet fra Dreams of Norway. Jeg elsker kombinasjonen av sølv og skinn og den nydelige slavearmbånd detaljen med lenken rundt fingeren.

Det er to norske jenter som står bak smykkemerket Dreams of Norway. Designerne Nina Einarsen og Iselin Strømsvåg lar seg inspirere av norsk natur og bruker veldig mange spennende materialer i sin design. Sølv, fjær, stener, skinn, tre og Swarovskikrystaller utgjør fantastiske smykker som både er røffe og fine på en gang. Personlig er jeg ikke så glad i for søte smykker, så jeg falt pladask for Dreams of Norway sin design. Litt senere skal dere få se mine Dreams of Norway favoritter som pryder lankene mine for tiden.

Hvis du vil være med i konkurransen må du fortelle meg hvorfor du falt for dette armbåndet, nå gjelder det å overbevise meg om at det er nettopp deg jeg skal sende det til. Legg igjen en kommenter eller send svaret til ladybirdsnest@hotmail.com. Husk kontaktinfo slik at jeg kan få tak i deg hvis du vinner. Jeg trekker ut en veldig heldig vinner om en ukes tid.
Hipp hurra for Christine som stakk av med premien ;-) pst: sjekk mailen din!

I'm so happy! Look at this amazing bracelet that I'm giving away to one of you cute readers. This amazing bracelet are made by Iselin Strømsvåg and Nina Einarson, two Norwegian designers behind the bran Dreams of Norway. They design jewelry inspired by the nature in Norway, every piece is handmade and therefor none of them look exactly the same. I have two Dreams of Norway items myself, and now one of you lucky readers can get this leather and silver bracelet. 

What to do? Send my some words on what made you fall in love with the bracelet and why you deserve to win it. Send it to ladybirdsnest@hotmail.com or leave the answer in the comment field.

Good luck!

27.05.2011

Numb

Sokker i sandalene...



Photos: Vogue Paris June 2011
Jeg jakter fine sokker i disse dager. Lærsandaler og sokker er nemlig en herlig kombinasjon. Har du sett noen fine sokker i det siste?
I have a thing for socks these days. These pics in Vogue Paris June issue makes me crave it even more.

Rabbits and bananas

Photos: ladybird
Jeg datt innom Maggie Wonka på Solli plass her om dagen. Der ble jeg oppmerksom på disse søte kjedene fra Arts&Craft. Kaniner og bananer. Hvor funny er ikke det?
Visited Maggie Wonka at Solli Plass the ither day. Came over these cute necklaces from Arts&Craft. Rabbits and bananas. How cute are they?!

26.05.2011

Garderobefavoritt

Photos: ladybird
Jeg elsker paljettjakka mi fra den norske designeren Tina Haagensen. Tina har alltid så spennende snitt og fine materialer. Fargene i denne jakka spenner fra mørkegrønt til sølv, og minner meg litt månen som speiler seg i en innsjø en sommerkveld. Jeg har også en kort silkeshorts fra Tina Haagensen som er en storfavoritt, den skal få lufte seg hyppig i sommervarmen. Paljettjakka brukte jeg i går, og nå henger den til pynt på soverommet.  Så fin er den, at jeg lar den henge der en liten stund før den kommer inn igjen i garderoben sammen med alle vennene sine.
I love my sequin jacket from the Norwegian designer Tina Haagensen. Tina always uses these lovely fabrics and has an really interesting cut on her items. I love the shoulders on this jacket. And the colors. They reminds me of the moon, reflecting in water a late summerevening.
I also got this amazing silkshorts from Tina Haagensen. Looking forward to wear it this summer. Every time I wear it, I get surprised of how beautiful it really is.
I used this jacket yesterday. And now it's hanging on my bedroom. It will hang there some days, before I take it back into the wardrobe. It's just so beautiful, I need to look at it some more.

O'glede

Photos: ladybird
Nå gleder jeg meg skikkelig. Jeg har nemlig en SUPERDUPERFIN ting til en av dere. Kjenner at jeg er bittelitt sjalu på vinneren og veldig glad for å kunne gi bort noe så fint.
I helgen kjører jeg i gang en konkurranse denne lekkerbiskenen av en premie. Stay tuned!
I'm soooo excited! I got a super-pretty-cool-gorgeous thing for one of you lucky readers. Here is a little sneakpeak. This weekend I will host a little competition where you can win this something. I'm looking forward to show it to you...iiiiikkkkk!

25.05.2011

250511

Photos: ladybird
Jakke fra Tina Haagensen
Singlet fra Bershka
Jeans fra Zara
Armbånd fra Helena Rohner og Peru
Ballerinasko fra Bianco
Jacket from Tina Haagensen, tank from Bershka, jeans from Zara, bracelets from Helena Rohner and Peru, ballerinas from Bianco.

Fun in the Sun

Photos: Marcelo Krasilcic/Elle Italia
Noen bilder er så fantastiske at man blir glad av å se på de. Disse er et godt eksempel. Jeg kan nesten kjenne sola varme på huden. Herlige bilder i juniutgaven av italienske Elle.
I can nearly feels the sun on my skin watching these pics. Amazing!

Pass This On

Jo Wood Organics kupp


 Harpers Bazaar 2008
Glamour UK 2009
Har du dilla på de økologiske produktene fra Jo Wood Organics? Da kan du gjøre et kjempekupp nå, Supernature selger nemlig ut masse produkter til 50%. Kjempefine gaver til noen du er glad i, eller bare litt hverdagsluksus til deg selv. Yeah!

Golden girl

Photos: InWear, YouHeShe, googlet
Kjenner at jeg har lyst på en gullfarget paljettjakke. Funker som fy til duse nudefarger, popping colors, til den lille sorte eller et par slitte jeans. Etter litt leting fant jeg en hos InWear og en fra det franske merket Iro hos Youheshe. Holder en knapp på InWear sin foreløpig, tror jeg har lyst på en i klassisk blazersnitt...Tenk hvor fint det blir til sommerbrun hud!
I'm craving a golden sequin jacket. Perfect for that nudecolored trendm thos popping colors, the LBD or just plain boyfriendjeans. Found these two, one from InWear and one from Iro. Think I prefer the classic blazerstyle like the one from InWear. Imagine this one against a subtle tan...gosh!

Beach babe

Photos: Max Abadian/Flare June 2011
Jeg er hva man kan kalle "ei vassrotte" på min dialekt. Det vil si at jeg trives minst like godt i vannet som på land. Når jeg er i sydligere strøk så jeg nesten like mye i vannet som på land. Og det skader ikke å se fresh ut da heller. Kjenner jeg ble litt inspirert av disse bildene. Min strandstyling begrenser seg som regel til en hatt, kanskje jeg skal åpne for litt mer tilbehør denne sesongen?
I never dress any fancy on the beach. Bikini and a hat. That is me. These pics make me wanna explore a little bit of accessorising though. Looks superhot!

24.05.2011

240511

Photos: ladybird
Skjorte fra H&M
Singlet fra Versace Intensive
Skjørt fra Indiska
Belte fra H&M
Strømper fra Vera&William
Strikkejakke fra Zara
Veske fra Sonia Rykiel
Sko fra Bianco
Shirt from H&M, tank from Versace Intensive, skirt from Indiska, belt from H&M, socks from Vera&William, knitted jacket from Zara, handbag from Sonia Rykiel and shoes from Bianco.

Love. An universal language?


Det er ikke alle språk og ord jeg forstår. Men noen ting skinner igjennom uansett.
I do not understand every language there is. But love, that is a universal language.

Kokosvann

Photo: ladybird
I det siste har jeg blitt helt hekta på kokosvann. Etter 90 minutter med Bikram yoga eller annen hard trening er det utrolig deilig å slukke tøsten med iskaldt kokosvann. Dr.Antonio martins sitt kokosvann finnes i tre ulike utgaver og smaker superdigg! Jeg kjøper mitt på Røtter, der har de nemlig kokosvann-tilbud i disse dager. Viste du at kokosvann ble betegnet som "livets drikk" av FNs organisasjon for Mat og ernæring, og at kokosvann ble idrettsvitenskapelig presentert på OL-kongressen? Det er ikke uten grunn at kokosvann blir omtalt som den naturlige sportsdrikken. Men viktigst av alt, det smakker snadder!
I've got a craze for coconutwater these days. Nothing feels better after a hard workout than cold coconutwater!

Sun and dresses

Photos: Yvan Rodic
Jeg vil ha sol, bare legger og kjolevær.
I want sun and short dresses.

23.05.2011

Sommerfavoritter

Photos: Style.com
Style.com har intervjuet noen utvalgte fashionistas og funnet ut deres sommerfavoritter. Blant  de fine frøknene var Miroslava Duma, en av mine favoritt-fahionistaer. Ta en titt her for resten av sommerfavorittene.
Style.com have done this little thing on summer favourites. They've asked several fashion-girl about their summerfavourites. Miroslava are one of my favourite girls, and here are her answers. For the rest of the favourites, take a look here.

Her hair...

Photos: style
Jeg får alltid lyst til å gjøre noe med håret mitt når jeg ser bilder av Olivia Palermo. Den jenta har fint hår altså!
Always wanna change my hair when I see pics of Olivia Palermo. Her hair is amazing.

Caroline, Caroline...

Photo: Carolines Mode
Caroline er en inspirasjonskilde. Nå kjenner jeg at jeg fikk skikkelig lyst på disse shortsene hun har på seg på dette bildet. Noen som har sett de på H&M?
Caroline is a true source of inspiration. This time she made me crave for these H&M shorts. Anyone seen those somewhere?

22.05.2011

220511

Photos: ladybird
Etter dagens Bikram Yoga. Klærne er så kliss klass våte at de kan vris opp.
Singlet fra Gina Tricot
Treningstopp fra NIke
Tights fra H&M
Hettejakke fra H&M
Sneakers from Adidas
Skinnbag fra Bianco
Just finished todays Bikram. My clothes are dripping wet. Tank from Gina Tricot, top from Nike, tights and hoodie from H&M, sneakers from Adidas and leatherbag from Bianco.

Litt mer Bikram


Ble du litt nysgjerrig på Bikram? Ta en titt på denne snutten. der møter du Brandy Lyn Winfield som er Yogamester og forteller litt om sine erfaringer med Bikram Yoga.
Did you get curious on Bikram Yoga? Take a look at this video. Brandy Lyn Winfield, Yoga Master, tells about her Bikram ecperiences.
Brandy Lyn Winfield from roy on Vimeo.

Bikram dilla

Photos: Bikram Yoga Oslo, WeHeartIt
Bikram Yoga, eller hot yoga, er en ting jeg har hatt lyst til prøve siden flrste gangen jeg hørte om det. Kort fortalt dreier det seg om en fast sekvens på 26 øvelser som varer i 90 minutter og utføres i et oppvarmet rom.

Da jeg var i Riga i påsken fikk jeg mulighet til å teste ut Bikram Yoga for første gang. Samme uken som jeg var i Riga så åpnet det et Bikram Studio i byen. den sjansen kunne jeg ikke la gå fra meg, så jeg slengte meg avgårde på en prølvetime. Jeg viste at det kom til å bli varmt, og hardt. Men jeg hadde aldri ant at det skulle bli så hett og hardt. Den siste tredjedelen av timen lå jeg bare forvridd på matta mi og trodde jeg skulle besvime og kaste opp. Lettelsen var stor da de 90 minuttene var over og jeg fikk lov til å forlate rommet. Jeg satt et kvarter i garderoben med hodet mellom knærne og prøvde å få roet ned pulsen og kvalmen, før jeg tok meg en kald dusj. Det er ikke uten grunn at Bikramfolk spøkefullt kaller yogasalen for torturkammer. 

Allikevel skjedde det noe med meg i løpet av de 90 minuttene. Så jeg kom tilbake. Og tilbake. Da jeg reiste tilbake til Oslo oppsøkte jeg etterhvert Bikram Yoga Oslo, og fortsatte å utføre Bikram yoga der. det tok ikke mange timene før jeg var hekta. Følelsen man får etter en Bikram time er utrolig. Man er sliten og fylt på energi, alt på en gang. Og følelsen av å ha renset kroppen. For man svetter, man svetter så det renner i det 40 grader varme rommet. Etter et par Bikram timer så kan man faktisk merke at huden blir renere og kroppen føles smidigere.

Bikram Yoga Oslo ligger i Grønnegata og har et supert introtilbud som jeg selv har benyttet meg av. Tren sammenhengende i 10 dager for 350,-. Og du, ikke gi deg om du synes den første timen er et rent lite helvete. For det er den mest sannsynlig! det tok kroppen min 4-5 timer å takle varmen. Nå har jeg kommet til det punktet at jeg faktisk kan nyte deler av de 90 minuttene mens de pågår. Og det er så digg! Jeg har rett og slett blitt hekta på Bikram.

I've always wanted to try Bikram Yoga, or Hot Yoga as many peeps call it. A 90 minute sequence with 26 postures in a 40 degree hot room. I visited Riga this Easter and there opened a Bikram studio the same week. I just had to try it out. 

The first class was hell. The last 30 minutes of class I was just rolling around on my mat, thinking that I was just about to throw up or faint. But I stayed through class. And I came back to try it again. Cause that feeling I got afterwards was just amazing. I felt so cleansed, so fresh. And I kept coming back. heading back to oslo I soon decided to check out Bikram Yoga Oslo. I just had to get that feeling once more. And once more. And now I'm hooked. It seems I've learned to love Bikram!

Charlotte Ronson's crib

 Jeg elsker store speil. Kunne nok fått plass til det i bakgrunnen der...
I love big mirrors.
 Rååååååsa.
Pink.
 Ok, den senga ser ganske digg ut.
It looks quite comfy this bed.
 Jeg kjenner at jeg fikk lyst på nesten alt hun har på seg på bildene...
I'm craving everything she wears in these pics...almost.
Photos: Glamour Magazine
Sjekk Brigitta Bardot plakaten. Og de lyseblå stolene!
Check out that Brigitte Bardot poster. And those blue chairs.

Bilder fra Charlotte Ronson sin leilighet i New York. Girly, fargerikt og humoristisk. Ganske så annerledes enn mitt eget hjem, men jeg kunne lett adoptert flere av møblene og detaljene.
Pics from Charlotte Ronson's New York apartment. Girly, colorful and fun. Quite different from my own place, but still I like it. Would not mind adopting some of her furniture into my own little crib.