Sider

29.02.2012

Kashmir kupp


Logger inn for å gi dere en aldri så lite tips. Kashmir Import har byttet navn til Kashmina og har for tiden en liten vårrengjøring på nettsidene sine - og det innebærer blant annet 40% på en rekke kashmir skjerf!
Jeg har jo bodd i mine kashmirskjerf de siste månedene, så kan virkelig anbefale å stikke innom siden og gjøre et lite kupp.

Foran speilet med Emily Weiss


Jeg har veldig sansen for Emily Weiss og hennes fantastiske blogg - Into the Gloss. Her er en tre minutter lang snutt der vi får sniktitte mens hun legger sminken sin.

I'm diggin Emily Weiss and her fabulous blog - Into the Gloss. Take three minutes to watch this video, have a sneekpeak at her when she is doing her makeup.

Rosy cheeks?

Photos: ladybird
Jeg har komplett dilla på Youngblood sine Crème Blushes i disse dager. De har en kremete god konsistens som er superenkel å legge. Denne fargen, Rose Quartz, er en blek pudderosa farge som gir en anelse sølvskimmer til huden. Veldig fresh til vårlig hud. Jeg bruker den som en blush, samtidig som jeg påfører et tynt lag på kinnbein, overleppe og under øyenbryn. Rose Quartz fungerer nemlig utmerket som en highlighter i tillegg til blush.

Og nå kan den bli din! Jeg har nemlig en ekstra, som jeg vil sende til en av dere. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle meg om et av dine favorittprodukter. Enten i form av en kommentar under dette innlegget, eller i en mail til ladybirdsnest@hotmail.com.
Lykke til!

Wanna meet the Spring with rosy cheeks? I'm giving away one of my Spring favourites, Lumnious Crème Blush in Rose Quartz from Youngblood. It is a pale, pink blusher that work wonders as a higlighter as well.
Want to give it a go? Tell me about one of your favourite products, and you might be the lucky one to receive Rose quartz. Send me an mail at ladybirdsnest@hotmail.com or leave a comment.
Good luck!

28.02.2012

Hvitvasket

Photo: ladybird
Hvite jeans. Så sabla fint når det det er stylet riktig, men allikevel så enkelt å feile med. Hvite jeans ser fort veldig tacky ut, det er mange fallgruver. Jeg tror jeg kommer langt med å velge denne varianten fra Zara - slim, ankellang og med gullfargede glidelåsdetaljer. Den er heller ikke helt blendahvit, men mer kittfarget. Med enkel, røff styling og litt rufsete hår så skal vi nok bli riktig så gode venner denne våren.

White jeans - looks so damn good when it's styled right, but in most cases it just look tacky. It's a fine line. Keep it simple, wear with rougher materials, don't look to polished. 
I'm glad I found some perfect white skinnies at Zara, ankle lenght, with gold details.
Hope I can pull them off!

Hverdagslepper

Hverdagslepper - Barely Nude og Boy
Photos: ladybird
Jeg tror faktisk jeg begynner å bli ei leppestiftjente. Det hadde jeg jammen ikke trodd for noen år siden. Men med blåbleke lepper fra naturens side så er det greit å tilføre litt farge til fjeset. Boy #54 fra Chanel har lenge vært en hverdagsfavoritt, en nydelig blekrosa farge som funker til alt. Som dere ser så begynner denne å synge på siste verset. Boy skal få hvile på baderomshylla, mens Barely Nude fra Youngblood skal få fast plass i veska. Nydelig brunrosa farge som er helt perfekt til hverdagsbruk! Og det er et lite pluss at Youngblood sine leppestifter ikke er så parfymerte som Chanel sine, når man først har blitt lei lukta, så er man temmelig lei.
Hurra for nye favoritter!

I think i have become a lipstick girl. I would never have guessed that a couple of years ago. But since I've born with pale, almost bluish lips, i need to add some color to my face! Boy #54 have been a favourite since the day it launched, and as you can see, this one have seen it's better days. I'll put Boy on my makeup shelf on the bathroom, and let Barely Nude enter my handbag. Barely Nude is a perfect pink browish color, perfect for everyday use. And I love the fact that it doesn't smell that much as the Chanel lipsticks, I've started to get a little annoyed by heavy perfumed makeup.
Welcome Barely Nude!

27.02.2012

"Life is to short to wear beige!"



Nicole drar nok på litt mer med fargene enn det jeg gjør, men jeg lar meg lett fascinere. Hun rocker denne looken.

Nicole might be a bit more colorful than me. But hey, she really rocks it!

Pent fra Pantone

Photos: Pantone, Pantone Jane, Amy Kett, Pinterest
Jeg er svak for pantone sin enkle design og glade farger. Og jeg blir stadig fascinert av alle de ulike Pantone produktene som finnes. Akkurat nå har jeg størst crush på blomsterpottene.

Pantone, the wonderful colorful design. We gotta love it. It's always fun to discover some new Pantone products. Right now, I have a huge crush on the flower pots!

Supergoop!


Photos: ladybird
Noe av det beste du gjør for huden din er solfaktor. Veldig mange velger å ikke ta hensyn til dette inntil den dagen de begynner å se skadene uvettig soling har gjort på huden. Det er ingen grunn til å la solkremen ligge, du får en finere farge, som varer lenger og du slipper å se ut som en sviske før du aner ordet av det.

Men jeg skal innrømme at det ikke er så lett å finne gode solkremer for ansiktet. De trekker tregt inn i huden, legger seg som et blankt lag utenpå huden og de føles klissete. Så har man unntakene, slik som denne fra Supergoop! Det er et lett serum med faktor 30, det er øke-vennlig og fritt for parabener og parfyme. Du kan bruke det under din vanlige dagkrem og være beskyttet mot solens stråler og for tidlig aldring.
Jeg har blitt helt avhengig.
Jeg kjøpte med meg denne på Parfumerie før jeg reiste fra Oslo, de har også en nettshop for de som ikke bor i hovedstaden. Med stadig sterkere sol her nede så er jeg nødt til å hamstre med meg noen flasker neste gang jeg er i Oslo.

Sunscreen. The best thing you can do for your skin. But also such a hassel - with the thick creams, the white layers, the oily finish, the spots...But it doesn't have to be!
I'm in love with the SPF 30 Serum from Supergoop! Ultra-light protection for your skin, you can even wear it under your daycream. It's paraben free, eco-friendly and perfume free. 
I'm in love!

26.02.2012

Power Lunch #471

Power Lunch #471
Photos: ladybird
Det er ikke alltid man har lyst på fargesterke negler, da er fine nude alternativer flott å ha. Det får hendene til å se litt mer velstelte ut enn å gå uten noen form for lakk. En veldig naturlig favoritt, er Power Lunch #471 fra Essie. Man kan knapt se at man har påført noe lakk, det ser ut som man er født med naturlig freshe, blanke negler.

Power lunch #471. Perfect for those days you don't wanna wear a bright color, but still make your hands look fresh - au naturel!

Strong

Photo: Vanessa Jackman

Jeg er inne i en periode der jeg liker tydelige, forenklede snitt og rene siluetter. Og med det i mente så titter jeg etter mye inspirasjon i Stella McCartney sin design som klarer å balansere på en linje mellom det veldig feminine og en enkelthet med en rå snert. Hun klarer alltid å holde seg på den rette siden, aldri for søtt, aldri for tacky. Men helt klart superkvinnelig.

I have a weakness for strong tailoring and feminine simplicity these days. And who are better to look at, than Stella McCartney? her design is always strong and feminine. Never to cute, never tacky. Just the perfect example of a cool chick!

Tangelo for Caroline

Photos: ladybird
Caroline, du og jeg er så heldige at vi kan kjøre Tangelo leppetrenden i vår! Send meg adressen din så ligger Youngblood Tangelo i postkassen før du aner det. God søndag!

Caroline, you are the lucky winner of the Tangelo lipstick from Youngblood. Let's rock Tangelo this Spring!

The Time is Now

250212

Photos: ladybird
Tee fra H&M, blazer fra Zara, strikkejakke fra Zara, skjerf fra Kashmir Import, Bukse fra InWear, ballerinasko fra en lokal skobutikk her i Spania, armbånd fra Gallery 13 i Alicante.

Tee from H&M, blazer and knitted jacket from Zara, trousers from InWear, ballerinas from a local shoeshop, scarf from Kashmir Import, bracelets from a store in Alicante called Gallery 13.

Hodepryd


Hvert år, når sola begyner å varme for alvor, så får jeg dilla på skjerf. Disse knutene lagres i den mentale minneboken og skal tas frem igjen titt og ofte i sesongen som kommer.

Every Spring, when the Sun seriously start to shine - then I get cravings on headscarfs. I'll save these pics in my mental inspiration map, and look forward to a season with a lot of knots!

25.02.2012

Go'følelsen



Chloé er gode på å spille på go'følelsen - og spesielt følelsen av vår og sommer.

Chloé knows how to seduce us with the feeling of early summer.

24.02.2012

Lightbulb

Photo: ladybird
Da jeg gikk hjem fra jobb i dag så kom jeg tilfeldigvis forbi dette vinduet hos en blomsterhandler. Lyspærer som blomsterholdere. Fresht!

Passing by a flower shop these lightbulbs caught my attention. Light bulbs for flowers! Looking good.

Loving Lips

Photo: ladybird
Leppene mine er av den krevende sorten. De trenger godt med pleie for å holde seg myke. Får de ikke det så slår de seg vrange og blir tørre og flakete på et blunk. Spesielt på vinteren da kaldt klima og tørr inneluft tar knekken på de. Verdens fineste tulipan tipset meg om Loving Lips, en supernærende leppebalm fra Elemis.
Jeg klikket den hjem fra Feelunique og ventet spent på at den skulle dumpe ned i postkassa. Nå har jeg brukt noen måneder til å teste den grundig, og jeg er superglad for at jeg har funnet en leppebalm som er tynn i konsistensen, samtidig som den gjør leppene mine flakefrie og myke! Passer meg perfekt, siden jeg har store planer om å bli flinkere til å bruke lebestift i vår!
Takk fine Tulipan!

Flaky, dry lips! That's me, in a nutshell. Seems like my lips use any possible way to turn out dry and flaky. Not to happy about that!
Luckily a cute friend of mine, the Tulipe Noir, told me her little secret. Loving Lips from Elemis. I've been using it for some months, and it's pretty perfect. Supermoisturing, light-weight and my lips are happy! Perfect, since i'm planning on wearing a lot of lipstick this spring.

Min kropp er mitt tempel

Mango, jordbær, ananas og ingefær! En deilig avslutning på kvelden. 
 Smoothie med linfrøolje og hampfrø. Yummie!
 Noen av mine supermat favoritter:
Aloe vera 40x - bedrer opptaket av næringsstoffer
Flax Seed Oil og Coconut Oil - Sunt fett er veldig bra for kroppen!
Spirulina - en skikkelig energibombe. Fullpakket med proteiner, mineraler, vitaminer, sporstoffer, enzymer og sunne fettsyrer.
Green Kamut - Proppet med næring og virker rensende på kroppen
Hvis du er nysgjerrig på supermat så er de to bøkene til superdamene en god start - Supermat og Beautyfood.
Photos: ladybird
Jeg bruker å ha disse blandingene i veska, fulle av nøtter, superbær og kakaonibs. Yum!

Min kropp er mitt tempel. Det høres muligens ut som en klisje, men det er mye sannhet i det utsagnet. Jeg har det aller best når kroppen proppes med ting som er bra for den. Jeg kommer nok aldri til å gå på noen diett, jeg er alt for glad i mat til det. Jeg koser meg masse med god mat, og en reise er aldri den samme opplevelsen uten å smake på det lokale kjøkkenet. Men jeg er samtidig opptatt av at maten jeg har i meg er sunn og bra for kroppen. Selvfølgelig skeier jeg ut med godis og en rekke mindre sunne ting og, men i hverdagen prøver jeg å spise sunt. 
Men jeg er ikke så glad i å spise frokost, derfor må jeg lage meg noe på morgenkvisten som er godt, næringsrikt og som ikke vokser i munnen på meg slike som de tørre skivene. Da er smoothie og ferskpresset juice tingen. Jeg prøver å la grønnsaker være hovedingrediensene og spe på med frukt og bær. Jeg tilsetter også litt supermat og gjerne litt fett (kokosfett, ulike oljer og fettholdige frø) for å få en ekstra god start på dagen. Hvis jeg lager meg en smoothie eller juice rett etter trening så tilsetter jeg også litt proteiner, enten i en eller annen pulverform (hamp protein, erteprotein) eller rett og slett et rått egg. Du rynker kanskje litt på nesen av det rå egget, men jeg skal love deg at du ikke smaker det og kroppen din blir veldig takknemlig.
Da jeg bodde i Oslo var jeg jevnlig innom Super Nature, de ansatte er utrolig flinke og har masse gode råd å komme med. De har rett og slett lært meg masse om supermat.

Den meste av supermaten handler jeg på iHerb, en side mange supermatfreaker og helseglade er blitt stor fan av. Prisene er ofte under halvparten av det du må betale i Norge og produktutvalget er stort!
Hvis du ikke ha handlet der før så kan du bruke koden min: AKE836, da får du $5 avslag på første kjøp. Det lønner seg også å holde seg under 200,- hvis du skal unngå toll i Norge, og det er også en fordel å holde seg under 4 pounds (1814gram), for da blir frakten rimeligere! Fordel heller kjøpene på flere små pakker, enn en stor!

Har du noen supermatfavoritter, noen ynglingsjuicer eller en favorittsmoothie? Del den veldig gjerne med meg.

Foster the People


Fin å ha i øret når jeg sitter på t-banen på vei til jobp på morgenkvisten. Soloppgang og "Helena Beat". It's all good.

Listening to this tune, looking at the sunrise from the subway on the way to work early mornings. It's all good.

23.02.2012

Naturlig Nordisk

Photo: Cover
Nydelige Iselin fronter marsutgaven av Cover.
Beautiful Iselin on the cover of - Cover. March issue.

Sjokolade boller. Rett og slett.

Photo: Imgur
Hvor søt er ikke denne ideen? I dobbel forstand.
How cute is this!? I wanna try it out.

Always makes us "Wow"!

Photo: Vogue
Stella McCartney er mester på feminin eleganse.

Stella McCartney is the master of feminine elegance.

Golden Girl

Photo: ladybird
Jeg er heldig med salgskuppene om dagen. Dette gullfargede skjørtet ble med meg hjem fra Zara, for under 10 euro. Det er jeg storfornøyd med! da er det bare å blotte leggene litt for sola, slik at de kan bli litt gyldne før de får hoppe opp i dette skjørtet.

I got some great carma om sales these days. Got this Zara skirt for under 10 Euros yesterday. Now I just need those pins to get tanned.

10-pack

Photo: Åhlens
Hadde jeg vært hjemme i Norge nå så hade jeg tatt meg turen innom Åhlens og plukket med meg noen pakker av disse søte kleshengerne. 10 stk for 29,-

Near a Åhlens store? Check out these cute hangers. 10-pack of pastel colored hangers. Cute!

22.02.2012

Moody

Photos: ladybird, InWear
Jeg er ganske svak for leopard. Så da jeg så dette bildet av Hanneli i en dressy variant av leopardbukser, så var jeg raskt solgt. 
"Moody" buksene fra InWear dumpet nettopp ned i postkassen og jeg tror jammen jeg må ta de i bruk allerede i morgen.

The second I saw these pants on Hanneli in the Inwear campaign, I was deeply in love with "Moody". A dressy leopard look - gotta love it! Today the package arrived at my local Post Office and I was overly enthusiastic when I picked it up. Think I gonna wear them tomorrow already.

Seashore

Orange Spring


Pst! Du kan fortsatt vinne Youngblood sin Tangelo!
Jeg plukker en vinner i løpet av denne uka.

Pst! You can still win Tangelo from Youngblood!
I'll pick a winner this week.

21.02.2012

Shoecandy Marni style

Photo: Frida Fahrman
Frida Fahrman har tatt et nærmere titt på H&M + Marni kolleksjonen. Hun knipset noen bilder og jeg falt pladask for disse sandalene. Naturmaterialer blandet med speilblankt sølv. Det er fint det.

Frida Fahrman had a closer look at the H&M + marni collection. She took some snapshots and I fell deeply in love with these sandals. Silver and tanned leather. That is perfection.

Fresht og sunt

Photo: ladybird
Jeg er helt frelst på ferskpresset juice. Juicepresse var faktisk noe av det første jeg kjøpte meg her nede. Og den er ekstra god å ha når formen skranter litt. Nå om dagen går det i juice med masse ingefær i.
Dagens vitaminbombe var lagd av appelsin, klementin, sitron, lilla gulrøtter og en stor bit ingefær. Yummie!

I love my juicer. I've become totally addicted to fresh juice. Since I have this stubborn cold these days, I put ginger in every juice I make. Today I made a big glass of fresh juice of oranges, tangerines, lemons, purple carrots and ginger. Yum!

Spesialleveranse!


Photo: ladybird
Jeg tror jeg aldri har vært så glad for en utgave av norske Elle før! Jeg fikk nemlig spesialsendt siste utgave fra en veldig søt frøken. Nå skal jeg krype opp i sofakroken og kose meg!

I've never been soooo glad to get a issue of Norwegian Elle. There was a cutie in Norway that sent it to me, and certainly made my day! Thank you, thank you, THANK YOU!

20.02.2012

Marie-Amélie Sauvé

Photos: googlet
Det har ikke vært så mye spennende på streetstyle fronten den siste tiden, så jeg lar meg heller inspirere av en gammel favoritt. Den franske stylisten Marie-Amélie Sauvé er svak for mørke toner, spennende siluetter og jeg tenker alltid på Prada og Balenciaga sin design når jeg ser bilder av henne.

I'm haven't been able to find any inspiration in streetstyle pics lately, it seems like people are choosing either the same old or a full take on flowers and pastels. I'm longing for something different. So I picked up some pics of an old favorite, the french stylist Marie-Amélie Sauvé. She always make my think of Balenciaga and Prada.

Tangelo for you, Tangelo for me!

Photos: ladybird
Jeg har to stykk vårnyheter i lebestiftform liggende. Youngblood sin nye farge Tangelo er en superfresh koralloransj farge. De som leste gårsdagens Pantoneinnlegget mitt i går har vel fått med seg hvor stor denne fargen er akkurat nå. Årets farge, ifølge Pantone.
Så hvis du har lyst å gjøre som meg, pryde leppene med Tangelo i vår så må du svare meg på følgende:
Hvordan vil du style resten av looken når du har Tangelo lepper?
Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet på dette innlegget eller send en mail til ladybirdsnest@hotmail.com
Ikke så kjent med Youngblood fra før? Det er et sminkemerke som fører mineralbaserte produkter, og jeg har blogget om flere av mine Youngblood favoritter tidligere. Søk gjerne opp "Youngblood" i søkefeltet på bloggen, så får du opp mine tidligere erfaringer med merket. 

Tangelo it is! Pantone have picked a fruity Tangerine Tango as the Color of the Year and Youngblood has just lauched this lipstick in a color called Tangelo. Love!
I actually got two of this little bastard, one for a lucky reader and one for me. 
The only thing you have to do, is to tell my how you would like to style the rest of the look, wearing Tangelo lips. 
Leave a comment or send me a mail at ladybirdsnest@hotmail.com You might end up the lucky one!

Blue Faux Fur

Photos: ladybird
Jeg var en bitteliten tur innom Zara i helgen. Og der hang denne blå fuskepelsen igjen på salget. Til 9 Euro. Den ble med meg hjem.

Swiped through Zara this weekend when my eyes caught this blue Faux Fur. Hanging alone in the sales area, for 9 Euros. I took it home with me.

19.02.2012

Snapshots Spain #2

Photos: ladybird
Siden jeg har vært temmelig frynsete i kantene den siste uken, så ble dette en rolig helg. Sove lenge, gå tur i solen og spise god mat. Til min store glede så hadde feberen sluppet taket i dag, så dristet jeg meg til litt yoga på balkongen.
Nå begynner jeg å bli klar for en ny uke.

Since I haven't been feeling to well the last week, I had a lazy weekend. Long walks by the beach, eathing healthy and a lot of sleep. Today I finally got rid of that fever, and even had a little yoga session on my sunny balcony. Sweet!

Tangerine Tango

Photos: Pantone, Ladybird, Pinterest
Tangerine Tango er årets farge fra Pantone. Jeg trengte litt mer overbevisning i fjor da de lanserte Honeysuckle som årets farge. I år er jeg overbevist på ved første øyekast. Jeg har allerede kjøpt meg en oransje kjole, og jeg føler på meg at det blir flere innslag av Tangerine i garderoben i løpet av året.

Tangerine Tango. This years color from Pantone. I'm allready in love with this bright orange. Actually I've allready bought one dress in this color. I guess there will be more tangerine items added to my wardrobe soon.

18.02.2012

Costume does it too...

Photo: Refinery 29
De fleste av dere har vel fått med seg at Costume-jentene har begynt å blogge. Jeg minner dere allikevel på den, der kan dere følge Hege og de andre Costume-jentenes hverdag. Hege er en Norges best kledde spør du meg. Andre favoritter er blant annet Lise Karlsnes, Marte Krogh og Åse Kleveland. Freshe damer. 
Costume bloggen finner du her.

Costume is one of the best Norwegian Fashion mags. And the Costume-girls just launched their own blog. In this picture you see Hege, one of the Costume-girls and one of the best dressed in Norway. Follow the Costume blog here.

Too Insistent

15.02.2012

150212

Photos: ladybird
Litt pjuskete i kantene om dagen, så jeg hopper under dyna så raskt jeg får sjansen. Håper det jager feberen avgårde slik at jeg kan nyte helga utendørs. 
Genser fra Zara, tynn langermet t-skjorte fra Etoile Isabel Marant, skjørt fra Alexander Wang, strikkejakke fra Zara, strømpebukser fra Lindex, ballerinasko fra en lokal skobutikk, veske fra Maanii by Adax og skjerf fra Kashmir Import.

Not feeling to great these days, so I jump into bed as soon as I'm home from work. Hope some lazy nights will make the fever go away. 
Jumper from Zara, longsleeved tee from Etoile Isabel Marant, skirt from Alexander Wang, knitted jacket from Zara, stockings from Lindex, ballerinas from a local shoeshop, handbag from Maanii by Adax and scarf from Kashmir Import.

14.02.2012

Y.O.G.A.T.I.P.S.


Spania er bra for Yoga lysten. Yogamatta skal få bli med ut ved bassengkanten, ut i parken og ned på stranda. Men først må jeg hente litt inspirasjon. Noen som har noen gode yogatips? Det kan være en god yogablogg, en bra yoga app eller rett og slett noen behagelige yogaklær. Yogatips taes i mot med stor takk!

The temperatures in Spain is perfect for som outdoor yoga practise. But first, I need som inspiration. Do you have a favorite yogablog, yoga app, or just a great yoga tips? Bring it on!

Titt tei!

Photos: ladybird
Jeg er ganske svak for Bimba&Lola. Og herreinspirerte sko. Så når jeg kom over disse semskede herlighetene med lyse såler, så var jeg solgt.

I could not resist the combination mens shoes, suede and white rubber soles. Bimba&Lola, a spanish favorite.

Locken

Photo: Alexi Lubomirski/ Vogue Germany march 2012
Jeg har hatt et crush på store krøller ganske lenge. Da jeg så dette coveret så innså jeg at crushet ikke er over. Fantastisk.
I've had this crush on curls for months. And I still do. Fabtastic cover!

13.02.2012

Oransje

Photos: ladybird
Jeg nevnte at jeg hadde shoppet litt på COS. Her ser dere en av tingene som ble med meg hjem. En herlig knalloransje kjole. Ser lett for meg at den kan bli en favoritt fremover.

One of my COS finds - a bright orange dress. I just had to bring it home. A new spring favorite for sure.

Yoga på stranden...

Photo: ladybird
På min søndagstur på stranden så gikk jeg forbi denne jenta som var midt i en yoga sekvens. Det så vannvittig deilig ut, så heretter skal jeg ta noen av yogaøktene med sand mellom tærne og lyden av bølgeskvulp.

Yoga at the beach. Doesn't that sound amazing? I passed by this girl at my sunday stroll at the beach. I will certainly do my yoga at the beach next time. Feeling the sand between my toes and listening to the ocean.

Pinkish

Photo: ladybird
Håret mitt begynner å bli langt og det henger ofte litt i veien. Da passer det meg perfekt at COS lager superfine hårspenner. Jeg valgte meg knallrosa. Hadde lyst på gul, men det hadde de ikke. Angrer meg fortsatt for at jeg ikke kjøpte de metalliske gullfargede i fjor.
Men rosa funker det og.
My hair is getting long, and it's often falling into my face. Luckily COS makes supercute hairpins. Bright pink hairpins.