Sider

29.03.2013

Påskelyd

Denne gjør seg godt i bakgrunnen når man sitter i solveggen på påskefjellet.

27.03.2013

Påskefjellet neste!

Photo: ladybird
Påskefjellet neste stopp! Sola skinner og baggene er pakket, nå bærer det avgårde til fjells. Det vil nok være litt stille her på bloggen de neste dagene, men du kan alltids få med deg litt hyppigere oppdateringer ved å følge meg på instagram - ladybirdsnest
Glad påske!

The bags are packed and the sun is shining - now we are heading of to the mountains! Easter vacation, here we come. It might be a bit quiet at the blog during easter, but you can always get some updates at my instagram - ladybirdsnest.
Happy Easter!

26.03.2013

Anine Bing



Jeg kan lett gjøre plass til noen Anine Bing plagg i garderoben. Slik som de enkle skinnbuksene, den hvite langermede kjolen, eller kanskje noen jeans...lett å like!

I could easily make room for some Anine Bing items in my wardrobe. especially the letaherpants, the white longsleeved dress or maybe the jeans...well done!

25.03.2013

Faux Tan - Better than Real

Photos: ladybird
Jeg synes det er veldig fint med litt solkysset hud, men jeg har ikke så lyst til å utsette huden for unødvendige mengder skadelige solstråler. Uansett vær, årstid og sted - så bruker jeg alltid solkrem. For litt ekstra glød og farge i kinnene så bruker jeg å blande litt av denne selvbruneren i nattkremen min fra tid til annen. Faux Tan fra Bare Escentuals er genial! Den gir en fin og naturlig brunfarge, er veldig enkel å påføre uten å bli ujevn, den lukter ikke så ille og den hverken tørker ut eller lurer frem kviser, slik som mange selvbrunere gjør. Den er en fast gjenganger i baderomsskapet.

Og du, ikke la deg skremme av den mørkebrune fargen på kremen, selv om den ser ut som sjokoladesaus, så gir den et helt superfint resultat!

I love a sunkissed look! Not overly tanned, but a little radiant glow. But I don't wanna ruin my skin by spending hours in the sun without sunscreen, I always wear sunscreen! To get that perfect healthy glow I always come back to this selftanner from Bare Escentuals. It leaves my skin with a perfect tanned color, it doesn't streak, it doesn't dry out the skin and it doesn't clog the skin. It just works! A little bit of this one mixed up with my nightcreme, a sunkissed look overnight.

21.03.2013

Balmain look-a-like

Photos: ladybird
Da jeg var i Barcelona så plukket jeg med meg denne toppen på Zara. Med et litt tykkere materiale og sitt fine mønster og struktur så får man en liten følelse av Balmain. Den har raskt blitt en favoritt i vårgarderoben min.

I picked up this top at Zara when I was in Barcelona. The material is quite thick, I love the way it looks on. It reminds a bit of Balmain actually. A true bargain at Zara.

20.03.2013

Glamstick - den nye hverdagsfavoritten!

Photos: ladybird
Rodial har kommet med en farget leppebalm denne våren og den gikk rett inn på lista over hverdagsfavoritter. Jeg vil faktisk påstå at den topper lista over hverdagslebestifter akkurat nå. Rodial kaller Glamstick for en farget leppebalm, og det passer egentlig veldig bra. Den minner veldig om en leppeestift både i utseende, påføring og alt, med unntak av en ting - den føles mye bedre for leppene! Leppestifter har dessverre en lei tendens til å tørke ut mine lepper, slik at jeg ofte må bruke en god leppebalm ved siden av. Men ikke denne, denne er rett og slett super. Jeg har den i fargen "Lust" og det er den perfekte naturlige rosafargen. Den er superfresh og nedtonet, det ser bare ut som man har superfine naturlige lepper. I LOVE IT!

Rodial kan du blant annet kjøpe hos Artesia i Oslo og på ilovebeauty.no

I got a new everyday favorite! Glamstick from Rodial is actually the perfect lipstick for everyday use. Rodial call it a tinted lipbalm, but it looks, acts and feels like a lipsticks, there are just one difference - it doesn't dry my lips. And Lipsticks always dries up my lips. And when it's even in the most perfect natural pink shade - it gotta be love! I got it in "Lust", the perfect natural pink.

Funky hengere

Photos: ladybird
Når man flytter inn i ny leilighet så byr det på nye muligheter, som et eget garderoberom! Gjett om jeg koser meg med det prosjektet. Nylig fant jeg disse fine hengerne fra Åhlens, fargerike og fine og veldig praktiske siden de er lette og ikke tar så mye plass. Billige er de og, 8 stykk for 29,- 

Moving into a new apartment bring some really good things, like an own room for my wardrobe! I am sooo looking forward to get everything in place. These hangers will keep it tidy and look cool at the same time.

19.03.2013

Instaladybird

Photos: ladybird
Når dere ikke finner meg her, så er jeg alltids på instagram som "ladybirdsnest". Hvem er dine instagramfavoritter, følger du noen som jeg bør ta en nærmere titt på?

When I'm not here, I'm always at instagram.Da you have any instafavorites to share?

Kjoleinspo på maxivis

Photos: Muse
Jeg er utrolig glad i kjoler, kan vel nesten kalle meg ei kjolejente. Men jeg trenger fortsatt litt inspirasjon til å bruke alle kjolene mine i hverdagen. Akkurat nå trenger jeg et lite dytt når det gjelder maxikjolene. Man trenge jo ikke spare de til sommeren, men heller kombinere de med varm strikk, parkas og boots. Det funker det.

I love wearing dresses. But I sometimes need some inspiration on how to wear all my dresses. Like the maxis. I usually wear this in summertime. But actually, they are just as great in springtime. I'll try to wear a maxi soon, combined with knit, parkas and boots.

18.03.2013

Florabotanica på vei!

Nå har jeg trukket en heldig vinner av Florabotanica, du vet hvem du er. Må innrømme at jeg er bittelitt misunnelig på vinneren, for den lukter såååå godt!

I veska mi akkurat nå

Photo: ladybird
På instagram fikk jeg en utfordring fra frøkna bak denne fine bloggen, der hun utfordret meg til å vise hva veska min inneholdt. Det skal vel sies at jeg var ganske heldig med innholdet, siden jeg nettopp hadde byttet veske.

Håndkrem fra Vichy, lommebok fra Marc Jacobs (en stor en med plass til mye skrot), hyppebånd fra Hellas, nøkler, målebånd (er på møbeljakt til den nye leiligheten), solbriller fra RayBan, kamera, en skinnmappe fra Acne med en lipbalm fra Dior, en lipbalm fra Youngblood og en neglelakk fra Micro Cells, en tusj og tyggis. og vesken, den er fra Balenciaga.

Hva har du i veska di?

I got a challenge on instagram, a challengre from the cutiepie behind this blog. She asked me to reveal all the stuff i got in my handbag right now. Since I just changed handbag, it doesn't look bad at all.

handcream from Vichy, wallet from Marc Jacobs, bracelet from Greece, tape measure, RayBan sunnies, keys, camera, a leatherwallet from Acne with two lip balms, one from Dior and one from Youngblood, Micro Cells nail polish, a marker and some gum. And the bag is Balenciaga.

What's in your bag?

Florabotanica for you?

Photos: ladybird
Du har fortsatt mulighet til å vinne denne flasken med Florabotanica fra Balenciaga. 

Florabotanica er en spennende duft med utgangspunkt i Balenciaga sin botaniske hage i Paris. Den er inspirert av en kvinne som er vakker, men samtidig farlig. Duften består av en spennende grønn duftnote, med en ungdommelig tvist av blomstrende friskhet.

Hvis det høres ut som noe for deg så kan du legge igjen en hyggelig kommentar, så trekker jeg en vinner i kveld.

You still have the chance to win this bottle of Florabotanica by Balenciaga. The scent is a fresh mix of green facets and fresh florals. It's said to suit a woman that are beautiful and dangerous at the same time. Could that be you? Leave me a comment and I'll pick a winner tonight.

17.03.2013

Velkommen hjem frøken Bal!

Photos: ladybird
Jeg har lenge hatt lyst på en Balenciagaveske. Da jeg var i Barcelona så kom jeg over denne skatten på Santa Eulalia og da var valget enkelt. Den måtte jo bare bli med hjem. 

I've been wanting a Balenciagabag for a long time. And finally I got one. I saw this beauty at Santa Eulalia in Barcelona, and I just had to bring her home.

Etnisk kjolekupp

Photos: Mango
Denne kjolen er en god grunn til å stikke innom Mango akkurat nå. Etniskinspirerte kjoler er alltid fint når sommeren nærmer seg, og denn kunne like gjerne hengt i butikkhyllene hos Iro eller Isabel Marant.

It may look like Iro or Isabel Marant, but it's Mango. This etnic-inspired dress is perfect for spring and summer and quite friendly for the wallet.



15.03.2013

Barcelona by Ladybird

Photos: ladybird
Nå har dere fått en god dose Barcelonatips fra denne kanten og et par til skal det bli. Nå skal dere få en liten oppsummering av shopping og steder å bo når dere er i Barcelona.

Bo i Barcelona
Når det gjelder hvor man skal velge å bo, så har jeg noen favorittbydeler i Barcelona. Barrio Gotic, Eixample og Born er alle utrolig sjarmerende bydeler, samtidig som de har en god beliggenhet i forhold til å komme seg rundt i byen. 
Men hvor skal man velge å bo? Jeg har ikke bodd på alle stedene jeg nevner, men det er steder som jeg har hørt om i flere anledninger og som jeg har fått anbefalt av flere.
De rimelige til middels kostbare alternativene er Whotells, Banys Orientals, Chic&Basics og The 5Rooms. Hvis man har litt mer å rutte med i reisekassen så er Omm, W Hotel og Hotel Grandos 83 tre gode alternativer, og det finnes mange andre gode.

Vi bodde på W Hotel denne gangen og det var en fantastisk hotellopplevelse. Faantastiske deilige senger med utsikt rett ut i havgapet, verdens beste dusj, sleek design. Ja det er rett og slett et ganske så sexy hotell!

Så er det over til shoppingen. Og ikke for å ødelegge moroa, men Barcelona er egentlig en ganske middelmådig shoppingby. Jeg ville aldri anbefalt noen å reise til Barcelona på shoppingtur. Meeeeen, misforstå meg rett - du skal nok klare å bruke litt penger på shopping. bare ikke forvent deg et shoppingmekka. Du finner selvfølgelig Zara og alle de andre Inditexbutikkene som Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Stradivarius og min favoritt- Uterque. Sjekk også ut spanske Bimba&Lola. Topshop har en bitteliten filial ved Placa Catalunya, men her har jeg sjelden funnet noe. Rett i nærheten er også en stor Sephora og den bør dere stikke innom! De fleste kjedebutikkene ligger i Av.Portal D'Angel og rundt Placa Catalunya. Rett i nærheten ligger også Passeig de Gracia, gaten der du finner de fleste designerbutikkene som Chanel, Saint Laurent, Stella McCartney og multibrandbutikken Santa Eulalia. I Passeig de Gracia finner du også COS som er verdt et besøk og en stor Nikebutikk som du bør stikke innom hvis du har lyst på litt nytt treningstøy eller Nike's. I denne gaten finner du også Vincon, en interiør- og designbutikk som er viden kjent.

Du bør også legge turen innom Born for små sjarmerende butikker og litt mer ukjente designerbutikker. her ligger blant annet Helena Rohner butikken som jeg blogget om tidligere.Sett av god tid til å gå på kryss og tvers i Born og Barrio Gotic og oppdag nye skatter rundt ethvert hjørne.

Hvis du liker vintage, så bør du sjekke ut dette innlegget som jeg skrev noen år tilbake.

Håper du får nytte av tipsene!

Where to stay and where to shop in Barcelona?
When it comes to places to stay in barcelona, I prefer to find a place in Barrio Gotic, Born and Eixample. I love these areas and they are really central so you have a lot of attractions in walking distance.
I've picked out some more budgetfriendly places to stay for you:
And for the luxury versions:
Omm, W Hotel and Hotel Grandos 83 and several others.
This time, we stayed at W Hotel. W Hotel Barcelona is down by the port, with a fantastic view of the city and the ocean. the rooms are sleek and sexy, the beds big and with great views and they have the best shower in the world. Expensive yes, but ohhh-sooo-gooood!

 And the the shopping! And I'm sorry to say, Barcelona isn't that a great city for shopping. But i'll guess you will be able to spend some bucks. Around Placa Catalunya and in Av.Portal D'Angelyou find many of the spanish high street stores like Zara, Massimo Dutti, Oysho, Stradivarius, Bershka and Pull&Bear. Make sure to pop by Uterque as well, that's my favourite. Also check out the colorful Bimba&Lola. Close to FNAC at Placa Catalunya you also find Topshop (a tiny one) and Sephora (a big one). Closeby you also find Passeig de Gracia, the avenue where you find all the designer stores. Chanel, Saint Laurent, Stella McCartney and many many more. Also make sure to visit Santa Eulalia, a multibrand store in Passeig de Gracia. Close by you also find Vincon, a famous design- and interiorstore, make sure to visit this one! 

You also should spend a some time, walking around in Barrio Gotic and Born.This is where you will find all these small cute stores and unknown designers. 

Enjoy!
 

Vårlig beskjed

Photo: ladybird
Jeg fikk et løfte om at våren er på vei da jeg tok trikken i går. Takk til den som har lekt seg med dymo, du fikk meg til å smile.

"The Spring is here" That's what written on this dymomessage. I found it yesterday, on a tramride in Oslo. Made me smile!

12.03.2013

Nueve Reinas

 9Reinas, Calle Valencia 267

Photos: ladybird
Før vi reiste til Barcelona så var jeg i kontakt med Barcelonaekspertene, et norsk reisebyrå som ligger i Barcelona. Jeg har jo tidligere besøkt Barcelona flere ganger og føler meg ganske kjent i byen, så jeg følte for noen gode insidertips. Hege som arbeider hos Barcelonaekspertene kunne gi meg en rekke tips om byen og var søt og behjelpelig med å svare på mine spørsmål. Jeg spurte henne om hun visste om noen argentiske biffrestauranter i Barcelona sidn kjæresten min er ordentlig glad i en god biffmiddag. Da anbefalte Hege 9Reinas. Vi var der den siste kvelden, og maten var helt fantastisk! Absolutt et must hvis du får lyst på en ordentlig god biff når du er i Barcelona. Kjæresten gikk liksågodt for en 500 grams (!) indrefilet og var svært fornøyd, men akk så mett. Det er ganske få bord i restauranten og et populært sted, så det kan være en fordel å booke bord.

Before I went to Barcelona I decided to do some research. I had been to Barcelona several times already, but felt like getting some tips from an expert, so I contacted Barcelonaekspertene. there I came in contact with a girl called Hege, that answered a lot of my questions. I wanted to know if there were any great argentine restaurants in Barcelona and she told me about 9Reinas. A classic argentine steak house. And we owe her a big thank you, cause that was some of the best meals we've eaten in a long time! Could it be the best steak in Barcelona?

10.03.2013

Klar for en ekseprimentell rose?

Photos: ladybird
Synes du ordene "nydelig, men farlig", "fortryllende og mystisk" og "sjarmerende og leken" høres spennende ut? Liker du tanken på en eksperimentell rose, en frisk flora med et snev av mint og et hjerte av tyrkisk rose? Da bør du legge igjen en kommentar på dette innlegget, så trekker jeg ut en heldig frøken som får tilsendt en flaske med Balenciaga sin Florabotanica.

What about an experimental rose that has the power of endless charm. A bouquet of flowers that are seductive and beautiful and dangerous at the same time. The scent of turkish rose with accents of mint, carnation, amber and vetiver. That is Florabotanica from Balenciaga. Leave me a cute comment, and I will pick one happy reader who will receive this bottle.

09.03.2013

Rundt håndleddet

Photos: ladybird
Dette lille armbåndet kjøpte jeg da jeg var i Helena Rohner sin butikk i Barcelona. Med knalloransje tråd og kuler i bronse. Det henger allerede rundt håndleddet og gjør hverdagen litt freshere.

I got this little bracelet when I visited Helena Rohners store in Barcelona. With brass and bright orange it will surely freshen up my wrist.

Barcelonas balkonger


Photos: ladybird
Bare det å gå rundt i Barcelona sine gater og titte på bygninger er gøy, alt er så vakkert og det har så sjarm. Jeg blir spesielt fascinert av alle de vakre balkongene og alle de fine dørene i byen. hadde ikke hatt noe i mot å kunne tatt morgenkaffen på en slik balkong. Husk å bruk øynene godt og titt opp og rundt deg når du vandrer rundt i Barcelona, det er så mye vakkert å se!

Just walking around in Barcelona, looking at all the beautiful buildings are worth it's time. Love all the beautiful balconies and the lovely doors. Make sure to use your eyes and look up at the buildings when you are visiting Barcelona.

Helena Rohner

 Photos: ladybird
Jeg ble så glad da jeg ruslet rundt i Born og plutselig kom over en liten Helene Rohner butikk. Jeg har et armbånd av den spanske designeren som jeg er så glad i. Det er et helt enkelt armbånd med en knallrosa tråd med en liten sølvkule på. Så enkelt og så fint. Jeg kjøpte det på Kemt for noen år siden og har gått med det hver dag siden. En favoritt rett og slett. Og etter en liten titt i Helene Rohner sin Barcelonabutikk så ble det selvfølgelig med en liten ting hjem. Hvis du har lyst til å ta turen innom Helena Rohner når du er i Barcelona så finner du butikken i L'Espaseria 13, rett i nærheten av Santa Maria del Mar, Havets Katedral.

Strolling around in Born I suddenly came across a Helena Rohner store. I have a bracelet from this Spanish designer that I love, so I was so happy to find a small store dedicated to her design. Off couse I ended up with a little something...I'll show it to you later on. You find the Helena Rohner store in L'Espaseria 13, close to Santa Maria del Mar.