Sider

30.04.2013

Balkongliv

Photos: pinterest
Ny leilighet, ny balkong. Og gjett som jeg gleder meg til balkonglivet starter. I vinduskarmene spirer og gror det ulike planter og møblement er kjøpt inn. Ting begynner å ta form, men jeg titter fortsatt på masse inspirasjonsbilder for å få de siste detaljene på plass. Og så venter vi bare på sola!

New apartment, new balcony! And I am so looking forward to long afternoons on the balcony this summer. Right now vegetables and flowers are growing indoors, waiting for warmer weather. The furniture for my balcony are nearly in place and I am just waiting for the sun. And still looking for inspiration on pinterest, for all those small details. Summer on the balcony are gonna be great!

29.04.2013

Syrlig og elskbar

Photos: ladybird
Jeg simpelthen elsker min nye syregrønne silkebluse fra Custommade. Den er florlett, 100% silke og i verdens fresheste farge. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg vil kalel den grønn eller gul. Tror jeg går for syregrønn. Elsker denne fargetonen, uansett hva dere velger å kalle den. Til å være en så sær farge så er den utrolig anvendelig, jeg synes den funker med nesten alt av farger.
Blusen er fra Custommade, som har veldig mye fint om dagen, og jeg plukket den opp på Emmshop.

I don't know if I should call it green or yellow. I think I'll go for acidgreen. Anyways, it's the most amazing blouse in seen in a long time. I just adore this color! It's sheer, 100% silk and I love the fact that this color looks good with nearly anything. A new wardrobe favorite that always will brighten up my day.
The blouse is from Custommade and I picked it up at Emmshop.

28.04.2013

Oroblu-vinnerne

Photo: ladybird
Da har jeg trukket ut to vinnere av hver sin pakke med Oroblu strømpebukser. TT og Ida H, dere må sende meg fullt navn og adresse på mail, så dukker det snart opp en pakke til dere i posten!

Baby Bridget


Digger den siste looken som Lisa Eldridge har lagt ut på videobloggen - Baby Bridget

Love the latest makeuplook from Lisa Eldridge's videoblog - Baby Bridget

27.04.2013

Husk Oroblu konkurransen!

Photos: Elle, Stockholm Streetstyle, Pinterest
Du har fortsatt muligheten til å finne en pakke med Oroblu strømpebukser. Delta i konkurransen her. Jeg trekker en vinner i løpet av søndagen.

You can still participate in my Oroblu contest, take a look here. I'll pick some winners on sunday.

Favoritt: Hampfrø

Photo: ladybird
Det går mye i juice og smoothie her om dagen, og hampfrø er en gjenganger som tilbehør. Jeg strør over litt hampfrø og sørger dermed for å få i meg både proteiner, mineraler og sunne fettsyrer. De smaker veldig godt, litt nøtteaktig og gir litt å tygge på. Et sunt tilskudd til blant annet smoothies, frokostblandinger og salater.
Jeg kjøper det meste av helsekost og supermat på iHerb, de har supert utvalg og prisene er veldig snille. Hvis du ikke har handlet på iHerb før, så kan du få opptil $10 avslag ved å bruke denne koden AKE836.

I love hampseeds! Especially in smoothies, but also on cereals, when baking or in a salad. It's packed with protein, healthy fat and minerals. It taste mild and a bit like nuts, and I love that it gives some crunch to my smoothies.
I usually stock up on superfood at iHerb, they have a huge sortiment and affordable prices. Not familiar with iHerb? Get up tp $10 off by using my code AKE836.


26.04.2013

Vårnytt fra MiH

Photos: ladybird
Lysforholdene var ikke akkurat på topp i kveld da jeg tok disse bildene, men jeg klarte ikke vente med å dele disse to nyhetene i garderoben. Casablanca jeans med flare og en supermyk t-skjorte fra MiH. Casablanca er en litt mer moderat flarejeans enn for eksempel MiH sin marrakesh. En super jeans for de som vil leke seg litt med flarefasongen, uten å dra den helt ut. Jeg gleder meg til å bruke disse fremover, med avslappede sommertopper og sommerlige bluser - en liten touch av syttitallet i sommergarderoben. MiH kan kjøpes i en rekke butikker, og jeg benyttet med av nettbutikken Emmshop.

The lighting wasn't perfect when I shot these pics, but I couldn't way to show you my new MiH favorites - Casablanca jeans with flare and a perfect tee. I love the fact that the flare is kinda moderate, it makes it a perfect jean for a relaxed summerlook. I'll pair it with soft tees or blouses. I picked them up at a netshop called Emmshop.

Pst! Gjør et kashmirkupp!

Photo: ladybird
Jeg elsker kashmirtingene mine fra Kashmina. Jeg har flere skjerf, luer og en genser og alle har blitt kjære favoritter i garderoben. Skjerfet dere ser ovenfor tror jeg faktisk er en av tingene i garderoben som jeg har brukt hyppigst. 
Kashmina feirer to år og har i disse dager jubileumstilbud, vel verdt en titt. jeg kn love deg at det er mange ting der som lett kan bli dine nye favoritter.

23.04.2013

230413

Photo: ladybird
I dag føltes det helt riktig med denim&denim. Skjørtet er fra H&M og denimskjorta fra Zara. sammen får jeg litt følelsen av Chloé, en god seventies vibe.

Today I felt like wearing denim on denim, in a Chloé inspired seventies look. My skirt is from H&m and the denimshirt is from Zara.

22.04.2013

Løpeteknikk



Om under to uker så skal jeg løpe Råskinnet (hjelp!), så da kan litt gode løpetips komme godt med. Teknikken er langt fra perfekt, så i denne lille videosnutten fikk jeg plukket opp noen gode tips.Så da er det bare å snøre på seg skoene og komme seg ut.

21.04.2013

Time for dotted legs?

Photos: ladybird
Selv om vårsola har varmet utrolig godt i helgen så er det enda ikke helt vær for bare legger. Men jeg har plukket frem sommerkjolene mine og har tenkt å bruke de med fine strømper, slik som disse prikkete fra Oroblu. 
Har du lyst på å oppdatere strømpebuksegarderoben din med noen mønstrete utgaver fra Oroblu? Legg igjen en hyggelig beskjed så trekker jeg ut noen vinnere som får tilsendt en liten pakke med ulike mønster og farger. Jeg har en pakke i medium og en i small, husk å legg ved hvilken størrelse du ønsker. Tvi tvi!

The sun is shining bright and it really felles like spring. But still a bit cold, so I'll mix up my summerdresses with some patterned tights from Oroblu.

Wanna win some Oroblu tights? Leave me a comment and tell my why you deserve a little Oroblu-treat!

17.04.2013

Vårlige favoritter

Photos: ladybird
Jeg blir like glad hver vår, når man kan ta frem skinnjakken og solbrillene. Denne skinnjakken elsker jeg! Den er fra Balenciaga og jeg kjøpte den i bursdagsgave til meg selv for noen år siden. Det er fortsatt litt kaldt så nå kombinerer jeg den med en annen favoritt, skjerfene fra Kashmina. Jeg har et beige fra før, som jeg bruker latterlig mye, men i vår gikk jeg for et i en fresh korallfarge. Passer perfekt til skinnjakka. To av vårens største favoritter rett og slett.

Springtime is time to wear leatherjackets and sunnies. Finally! But it's still a bit cold here in Oslo, so I'm wearing my leatherjacket with some cashmere. I got this cashmerescarf from Kashmina in beige a few years ago and this Spring I got it in coral. Such a fresh color, that works perfectly with my grey leatherjacket.  Coral have actually been one of my favorite colors since I was a little girl. The leatherjacket is from Balenciaga, and I bought it as a birthdaygift for myself some years ago. I guess I don't have to explain how much I love that jacket, one of my biggest wardrobefavorites!

16.04.2013

Coole Carine

Photo: Columbine Smile
Jeg rett og slett ELSKER stilen til Carine Roitfeld. Alltid chic, alltid velkledd og alltid med passe mye kant. Også kler hun seg i "normale" plagg. Det er sjelden man ser Carine i it-plagg, hun har en egen evne til å velge klassikere med en twist - og bære de som ingen andre kan! Carine er rett og slett en cool dame.

I love Carine Roitfeld! She always look chic, classic and a bit edgy. Unlike many of her fashioncolleagues she stays away from those it-items and it-garments. She have a great eye for classics with a twist, and she wears them like no one else! Carine is cool, enough said.

15.04.2013

Daphne

Hjemmelaget Bounty

Photo: ladybird
Jeg har et ganske godt forhold til kokos, ok jeg elsker kokos! Så hva er vel bedre enn hjemmelaget og sunn bounty? Enkel å lage er den også.

Du trenger:
1 boks kokosmelk (den store typen, ikke de bittesmå)
2 spiseskjeer kaldpresset kokosolje
2 spiseskjeer sukrin
150-200 gram kokos
150 gram mørk sjokolade (eller lag din egen sjokolade hvis du foretrekker det)

Jeg valgte å teste ut en oppskrift med forholdsvis "normale" ingredienser, så får man heller bytte ut med andre ingredienser etter smak, for eksempel hvis man foretrekker å lage sin egen sjokolade til sjokoladetrekket.

Gjør følgende:
Sett boksen med kokosmelk i kjøleskapet slik at den skiller seg. Tøm av "vannet" og hell deretter den faste delen opp i en kjele. Smelt denne sammen med kokosoljen. Tilsett sukrin og bland godt, før du tilsetter kokosen og rører alt sammen til en tykk masse.
Dekk en ildfast form eller lignende med plastfolie og smør kokosmassen utover. Sett formen i kjøleskapet og la det stå der et par timer til det har fått avkjølt seg godt.

Skjær i passe store biter, cirka en munnfull. Du kan også velge å rulle kuler av massen, dette tar litt lenger tid. Kokosmassen er enklest å jobbe med hvis den er kald, så sett den gjerne litt tilbake i kjøleskapet mens du smelter sjokoladen. Nå står nemlig sjokoladetrekket for tur, og da er det bare å smelte sjokoladen i en kjele. Avkjøl sjokoladen.
Så begynner jobben med å dekke kokosbitene med sjokolade, dette tar bittelitt tid og er litt klinete, men man kommer inn i det etterhvert. Noen foretrekker å holde kokosbitene med gafler og dyppe i sjokoladen, jeg valgte å holde kokosbitene mellom to fingre og helle på sjokolade med en spiseskje. Da blir det et litt tykkere sjokoladelag, men jeg følte jeg hadde mer kontroll på bitene da.
Noen tips: 
- smelt litt sjokolade av gangen, det drysser nemlig en del kokos etterhvert, og da blir det fort klinete. dette unngår du ved å dele opp sjokolademseltingen, eventuelt helle litt og litt over i en mindre bolle som du jobber med når du skal dekke kokosbitene.
- Sett kokosbitene tilbake i kjøleskapet hvis de blir litt vanskelige å jobbe med, det er mye letter å jobbe med de når de er kalde.

Når kokosbitene er dekket med sjokolade så legger du de på et brett med matpapir og setter de i kjøleskapet slik at sjokoladen stivner. deretter er det bare å legge bitene i en lufttett boks i kjøleskapet og nyte verdens beste bounty!

14.04.2013

Muligens verdens beste genser.

Photos: ladybird
De som følger bloggen min vet hvor mye jeg har brukt favorittskjerfet mitt fra Kashmina. Nå har en ny favoritt flyttet inn i garderoben. Summer Sweet Sweater i beige. Det er en oversized og tynnstrikket genser som passer like bra å slenge over en bikini og en jeansshorts som enn kosestund i sofakroken. Jeg har parktisk talt bodd i denne genseren siden den kom i hus. Den funker som fy under en blazer på jobb, til jeans en vanlig hverdag eller som kosegenser når du endelig kan krype opp i sofakroken. og det aller beste, den blir bare mykere og deiligere jo mer du bruker den! Når du først har sluppet kashmirplagg inn i garderoben så er det ingen vei tilbake, de føles fantastisk og ser fantastisk ut.

Du kan blant annet kjøpe Kashmina hos Shoe Lounge, Zuzanne G, Babel, Bolina og Frøken Pedersen. Og selvfølgelig på Kasmina sin nettshop! der finner du også full oversikt over alle forhandlere.

It might be the most comfy sweater there is! My new Summer Sweat Sweater from Kashmina. It's a bit thinner than most cashmeresweaters, something that makes it perfect for summertime as well. I'm looking forward to wearing it over a bikini and a jeansshorts, but right now it's my absolute favorite when i feel like a cashmerehug. I wear it with jeans and a blazer for work, ripped jeans when I'm just hanging out at home or dressed up with a skirt. Have to remind myself to not wear it all the time...it's just so comfy that you just don't wanna wear anything else. Check it out at Kasmina's netstore.

13.04.2013

Anna.

Photo: Stockholm Streetstyle
Jeg har vært litt lei streetstylebilder en stund. Det har blitt litt vel mye sirkus og litt for forutsigbart. De samme fjesene, de samme antrekkene, den samme looken. Og veldig ofte klarer jeg ikke helt å relatere meg til bildene. En smule for arrangert.
Men innimellom så kommer man over noen bilder som får man til å stoppe opp. Slik som dette bildet av Anna. I et utrolig enkelt antrekk. På ingen måte noe nyskapende. Men det funker så bra. Det er et antrekk jeg får lyst til å ha på meg med en gang. Og akkurat det gjør antrekket så bra.

I'm a bit tired of streetstylepics. I didn't think it would become like that, streetstyle used to be the personal way to look at fashion trends. But it seems like there are the same people, the same looks, the same wardrobes...I miss the personality. It feels a bit too planned and bought at the moment. But enough sobbing, cause there are some pics that just makes the time stop for some seconds. like this one of Anna. So simple, there is nothing new and revolutionary - but it works! I just wanna dress like that, right now. Well done, Anna!

12.04.2013

Formell sporty

Photos: ladybird
Det er så utrolig gøy å komme over plagg som er versatile. Slik som denne buksen. Formell, men samtidig avslappet og med litt kant. Denne buksen fra det danske merket var nettopp et slikt plagg! Formell, uten å se ut som en kjedelig jobb-bukse. Sporty, men fortsatt lett å dresse opp. Og sist men ikke minst, bittelitt annerledes - uten å bli for drøy.
Gustav er forresten et merke du bør sjekke ut, hvis du ikke allerede kjenner til det!

Finding pants for formal use, that doesn't look to businesslike is not that easy. But this one is quite perfect. It doesn't look like those typical formal boring pants, it's easy to dress up and down, it's sporty but still classy, it good some edge and it still works perfect both on and off work. It's my first item from the danish brand Gustav, a brand I just discovered.

11.04.2013

Min første Glossybox!

Photos: ladybird
Da jeg var på jobb i dag så dukket det plutselig opp en dresskledd kjekk mann med roser, champagne og en stor rosa pose. Min første Glossybox! Bittelitt julaften på en torsdag i april. Og det er jo nettopp det Glossybox handler om, månedlig glede for jenter som er glad i å teste skjønnhetsprodukter og hverdagsluksus. Jeg har allerede meldt meg opp på et abonnement.

Den første pakken inneholdt håndkrem fra Cowshed, Lip Duo fra ModelCo, shampoo og balsam fra Matrix, Whitening Strips fra Smile Lab og neglelakk fra China Glaze.

Du kan bli mer kjent med Glossybox her.

Glossybox are launching in Norway in these days. today I got a delivery at my job, a handsome man in suit knocked on my door and delivered a pink bag filled with roses, champagne and my first Glossybox. What a great way to lighten up my thursday!

In my first Glossybox I got a handcream from Cowshed, Lip Duo from ModelCo, shampoo and conditioner from Matrix, Whitening Strips from Smile Lab and nail polish from China Glaze.




Go Gacic!

Photos: Vogue, Polyvore, StreetPeeper, Candice Lake
Da jeg kom over det øverste bildet på Vogue sine nettsider så måtte jeg bare stoppe opp litt. Tanja Gacic ser fantastisk ut under den australske moteuka. Og ikke bare da, hun ser stort sett smashing ut hver gang noen knipser henne.

When I saw the first picture here, I just said stopped. Tanja Gacic looks amazing on this shot from the australian fashion week. And not only on that pic, she have a tendency to look damn hot on every streetshot.

10.04.2013

Ganni 2013 13.2

Photos: Ganni
Ganni har fått en tendens til å overgå seg selv for hver kolleksjon. Det begynte ganske basic og nå synes jeg de får mer og mer kant, dog på en kommersiell og lett spiselig måte. Jeg får jo lyst på nesten alt!

Ganni have really impressed me these last years, each collection seems to get a little better than the previous. They started out quite basic, but are getting more and more edge as times go on and new collections are launched. But they still manage to stay on a level that makes the clothes really wearable, for a lot of women. I love it!

09.04.2013

Garderobetips

Photo: ladybird
Hvis du er som meg så kommer litt ekstra plass i garderoben alltid godt med. Nå nylig byttet jeg ut alle kleshengerne mine med noen enklere, tynne hengere fra Åhlens - og vips så fikk jeg mye mer plass! Hvis du har lyst på like hengere som meg, så kan du ta en titt her.

I just replaced my woodhangers with these wired ones, and guess what - I suddenly got a lot of extra space in my wardrobe. Extra space in the wardrobe is always welcome! So if you need more space, just get some wired hangers!

08.04.2013

White Coolness

Photos: Koray Birand/Vogue Mexico
Sola skinner litt varmere for hver dag som går og det går mot sommer. Ihvertfall snart. Bildene i helhvitt fra meksikanske Vogue gjør at lengselen etter sommer stikker litt i magen. Hvitt er så fresht.

The sun shines brighter for each day that pass and we are slowly starting to realise that the summer are not that far away. These all white photos from Vogue Mexico sure made me long for even warmer days, dressed in white from top to toe.

06.04.2013

Grønn oppkvikker

Photo: ladybird
En grønn juice som jeg lager igjen og igjen. Appelsiner, spinat og mynte blandes og mikses med en stavmikser. Voilá, så har du en sunn og rask juice proppet med blant annet c-vitaminer, vitamin k, jern, fosfat og kalsium. Det er spesielt kombinasjonen av appelsinens høye vitamin c innhold og spinatens jerninnhold som gjør denne juicen så sunn, c-vitaminene gjør det nemlig letter for kroppen og utnytte jernet. Sunt, raskt og godt!

A perfect green mix! Spinach, oranges and a little bit of peppermint makes one perfect glass of juice. The c-vitamins in the oranges helps the body to make the most out of the iron in the spinach. Just mix the ingredients and use a handmixer - voilá, the perfect green juice!