Sider

29.06.2013

Vinn litt glød på krukke!

Photos: ladybird
Youngblood sine Luminous Créme Blush finnes i mange forskjellige farger og flere av rosatonene er blushfavoritter i min sminkepung. Denne varianten derimot, Champagne Life, er en perlende lys rosabeige farge som funker som et multiprodukt. Jeg bruker den nok mer som en highlighter enn som en blush, litt på toppen av kinnbeina, innerst i øyekroken for et våkent blikk, på øyelokket for en dus skygge med fin shimmereffekt eller på amorbuen for en instant leppeforstørrende effekt. Den er rett og slett super og helt perfekt til solkysset hud. Youngblood er også et merke jeg er veldig glad i, de tester ikke på dyr og produktene er rene og frie for dumme ingredienser.

Har du lyst til å teste ut min favoritt - Champagne Life? Legg igjen en kommentar på dette innlegget eller send meg en mail på ladybirdsnest(a)hotmail.com der du gir meg en god grunn til å sende denne til nettopp deg!

Hvis du ikke skulle være så heldig å vinne denne gange, men har veldig lyst til å teste ut Champagne Life så kan du kjøpe den her.

Luminous Créme Blush from Youngblood is one of my favorite makeup-products. I have these in at least 5 colors in my makeupbag! Mostly pinkish colors that I use as a blush, but also this beige-pink-champagne-like color that I use as a high lighter. I use it in the inner corner of my eye to open my eyes, under my eyebrows to give them a lift, on my cheekbones, above my upper lip as an instant plumping effect - it's a multiuse product! And now I have one to give away for one of you!

Just leave me a comment or sendt me a mail at ladybirdnest(a)hotmail.com why you tell my why I should send it to you!

28.06.2013

Chignon

Photos: Pinterest, Le Mariée en Coleré, Le Fashion Image, Insana Mente, Amateur Coutore
Chignon. Hårknute. Skulle ønske jeg klarte å det til like fint som på disse bildene.

Chignon. Hairknot. I wish I could make a chignon like this.

27.06.2013

Linen tees

Photos: ladybird
Gode, fine basics er ikke alltid like lett å finne. Derfor ville jeg tipse dere om disse fine t-skjortene i lin fra Zara. Jeg kjøpte med en hvit, en sort og en stripet hjem fra Hellas. Storfornøyd med både materiale og passform. De har de sikkert på Zara her i Norge også.

Great basics are not that easy to find. I bought three linen tees at Zara in Crete. Perfectly shaped and love the rougher texture of linen. Thumbs up!

26.06.2013

Ta med verden hjem

Photos: San Giorgio
Jeg elsker å reise. Og jeg elsker å ta med litt av verden hjem igjen til leiligheten. Slik som det er gjort på disse bildene.

I love to travel. And I love to bring a little piece of my travels home with my. Just like shown in these pics. Love it.

22.06.2013

Bioderma H2O - en gjenganger

Photo: ladybird
Det er få skjønnhetsprodukter jeg har kjøpt opp igjen og opp igjen så mange ganger som denne ikoniske rensen fra Bioderma - Bioderma Sensibio H2O. Superskånsom, effektiv som fy lett å forelske seg i. Den har samme konsistens som vann og ser kanskje ikke så magisk ut, men jeg lover - denne er fantastisk. Ikke uten grunn at den er en gjenganger backstage under alle moteshow og en favoritt hos mange makeup-artister. Dessverre er den ikke å få kjøpt i Norge, så du kan tror jeg hamstrer når jeg er ute og reiser. Ellers er Ebay greit å ha når siste rest er brukt opp og jeg ikke skal reise på en liten stund.

There are not that many beautyproducts that I buy over and over again. Bioderma H2O is one of those chosen ones. A cleanser that can be used on sensitive skin and still is supereffective. No wonder it is a astayer in many makeupartist's kits and backstage at fashion shows. Is it the best, as simple as that!

21.06.2013

Sommerfavoritt #4 fra Høyer - Casual Friday

Photos: Anne-Marie/Høyer
Hvor kult er dette skinnskjørtet fra By Malene Birger? Kom igjen, knallgult skinnskjørt. Jeg elsker det! Jeg valgte å kombinere det med en beige silketopp og beige bomberjakke fra FWSS. Og skoene , de er fra Diesel! Comfy og cool, spør du meg...Og det beste med dette antrekket? Alle plaggene kan lett kombineres sammen med andre ting, selv om de er litt utenfor normalen. Ta en titt på Høyerblogg her for deres innlegg på min siste sommerfavoritt.

Tusen takk til Høyer for at dere ga meg den morsomme oppgaven å style fire sommerantrekk, det var supergøy å gå litt amok i deres fine Skøyenbutikk!

19.06.2013

Speed Coat!

Photo: ladybird
Før jeg dro til Hellas så fikk jeg denne overlakken fra Ciaté, så den ble med i kofferten sammen med Capri fra Essie (den perfekte orangefargen for sommernegler). Og jeg har bare en ting å si om Speed Coat fra Ciaté - den gjør akkurat det den skal. Den tørker raskt og neglene glans og beskyttelse i mange dager. En ny favoritt på linje med Seche Vite.

I brought Ciaté's Speed Coat with me to Greece. A top coat that is said to dry in 60 seconds and leaves the nails shiny and protected for days. And that is exactly what it does. Straight away a new favorite together with the cult top coat Seche Vite.

18.06.2013

Summer Blues

Photos: pinterest
Jeg er svak for denim mot sommergylden hud. Og når jeg ser disse bildene så ser jeg at jeg gjerne kunne utvidet garderoben med et par denimskjørt til. Tidløst og lekkert.

Denim and sunkissed skin is one of my summerfavorites. When seeing these pics I think I need to add some new denimskirts to my wardrobe. Such a chic and classic look.

Sommerblusen...

Photos: ladybird
Flere av dere som følger meg på instagram har spurt etter hvor denne blusen er fra. Den var jeg så heldig å finne på Bik Bok i vår. Og er du heldig så har de den fortstt igjen på din Bik Bok. Perfekt til late feriedager.

Many of you have asked on instagram where this blouse is bought. It's from Bik Bok and I think it is the perfect summerblouse.

17.06.2013

Korres After Sun

Photo: ladybird
Det greske hudpleiemerket Korres oppdaget jeg for noen år siden da jeg ferierte i Hellas. Naturlige, rene produkter fri for parabener, silikoner og annet tull. Ingen av ingrediensene er dyretestet og produktene er utviklet av greske farmasøyter med interesse for homøopati og fokus på naturlige ingredienser. 
En av absolutt favorittproduktene fra Korres er denne After Sun'en. Den inneholder blant annet aloe vera, avocadosmør og kamomille. Konsistensen er litt tykkere enn mange After Suns, men det er også en av de største fordelene. Den er deilig kremete, trekker fort inn og gir masse fukt. Den etterlater huden supermyk og lukter helt himmelsk. Jeg er så glad i denne at jeg ofte kjøper den og bruker den som vanlig body lotion. I Norge kan du blant annet kjøpe Korres på Vita og tax free butikken på Gardermoen.

Korres have been a skincare favorite of mine since I first got myself some products in Greece many years ago. The products are natural, free from parabens, silicons and that kind of stuff. They never test on animals and all of the products are based on homeopathy and natural ingredients.
This After Sun is one of my Korres favorites! It feels a bit thicker and more creamy than most After Suns, but it sinks into the skin really fast and leaves it supersoft and nourished. And I love the smell-  it just smells clean and warm.

Kretalivet

Photos: ladybird
Titter bare innom for å si "Kalimera!". Ferielivet her på Kreta er deilig -  det bades, soles, spises og nytes fullt ut.

Sending you all a "Kalimera" from Crete. A little stop by the blog to tell that we enjoy Crete every second of the day. 

16.06.2013

En app som smaker søtt!


Sjekk ut appen Healthy Desserts - en app som ser utrolig fristende ut og byr på deilige, sunne oppskrifter. Yum!

Check out the app Healthy Desserts - filled up with healthy and delicious desserts!

15.06.2013

To reisefavoritter

Rodial sin Dragon Blood Hydrating Mist og Supergoop sin Lip Balm med spf 30 har sålangt blitt brukt hyppig på ferie. To nye reisefavoritter. Leppebalmen beskytter leppene og er superbehagelig på leppene og fuktsprayen er deilig å spraye seg med når man trenger en liten oppfriskning.


14.06.2013

Sommerskjerf




De tynne fine skjerfene mine brukes altfor sjelden. Men hver sommer tar jeg meg litt sammen og prøver å ta de i bruk på stranda. Med litt inspirasjon fra denne vidoen og disse bildene så skal jeg prøve å bli enda flinkere til å bruke skjerfene!

My thin, delicate scarf are not used that often. But in summertime I always try to pull myself together and bring a scarf to the beach. A perfect way to protect the hair and keep it out of my face. Gonna look at this video a cpuple of more times and try to memorize these four ways to tie the scarf, cause it looks damn cute.

13.06.2013

De hvite blondene


Hvite blondekjoler - en evig sommerfavoritt.

White laces - will always be a summerfavorite.

12.06.2013

Sommer favoritt nr.3 fra Høyer

Photos: Anne-Marie/Høyer
Nå ligger sommerfavoritt nummer 3 ute på Høyerbloggen - ta en titt her!
Et antrekk du kan bruke både på jobb, ute med jentene eller på storbyferie. Jakken er fra Iro, pumpsene og armbåndet fra By Malene Birger, skjørtet fra See by Chloè og toppen er Amercan Vintage.

Check out Høyerblogg for my third summerfavorite! I choose a colorful and girly outfit, perfect for work, a weekendtrip or a night with the girls. Jacket from Iro, pumps and bracelet from By Malene Birger, skirt from See by Chloè and top from Amercan Vintage.

En-to-tre sommerfavoritter


Hver eneste sommer er det tre ting som må pakkes i kofferten - en hvit oversized skjorte, denimshorts og en hvit blondekjole.

Every summer there are three things you always find in my vacationsuitcase - a white oversized shirt, denimshorts and a embroidery dress.

11.06.2013

Vil du la Sebastian fikse ferielokkene?

Photos: ladybird
Sebastian brandet er over 30 år, men produktene fortsetter stadig å utvikle seg. De er kjent for å legge vekt på unik stil, form og tekstur og utvikle produkter som hjelper deg langt på vei til drømmelokkene. Nå kan du vinne en pakke med masse miniprodukter fra Sebastian, perfekt til å ta med i feriekofferten.

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen ditt beste bad-hairday-tips i kommentarfeltet eller send det til meg på mail - ladybirdsnest(a)hotmail.com.

The Sebastian brand is over 30 years old, but the product range has continued to evolve. The brand is known for unique style, texture and shape - products that helps you get your dreamhair.

Wanna win a pack filled with Sebastian miniproducts, perfect for vacationtime? leave me a comment or send me a mail at ladybirdsnest(a)hotmail.com where you tell me your best bad-hairday-tips!

Isabel Marant pour H&M

09.06.2013

Chic nails!



Digger denne manikyren . French Manicure with a twist! (Hun har et pussig tonefall hun negledama, jeg måtte se videoen to ganger. Men dyktig som fy!)

Love this manicure- Superchic french manicure with a twist!

Supergoop! Solkremfavoritten.

Photos: ladybird
Supergoop sitt solserum med solfaktor 30 har vært en favoritt hos meg i mange år. En superlett krem med god beskyttelse mot solens skadelige stråler, som trekker lynsraskt inn i huden og føles som en helt vanlig lett krem på huden. Mange solkremer blir blanke eller hvite på huden og de gir urenheter. Denne gjør så absolutt ikke det og er bare superbehagelig. Ikke rart jeg har sverget til den år etter år. 

Dog, så har jeg fått med meg at Supergoop har mange spennende produkter jeg gjerne skulle teste ut. Derfor kjøpte jeg denne geniale samlepakken med favorittserumet - SPF 30+ Sunscreen Serum, SPF30+ Fushion Lip Balm, SPF30+ Everyday UV Lotion for Face and Body og SPF40+ Antioxidant-infused Sunscreen Day Cream. Pakken bestilte jeg på Strawberrynet og den dumpet ned i postkassen rett før helgen. Helt perfekt, siden jeg snart drar til sydligere strøk.

Vanligvis så kjøper jeg Supergoop hos Parfumerie på Majorstuen, men de hadde ikke denne pakken der, så da måtte jeg ty til Strawberrynet denne gangen. Pakken har forresten en super pris der, så den er super hvis du har lyst til å teste ut Supergoop!

One of my alltime favorites is the City Sunscreen Serum from Supergoop. I've used it for years now. Love that it's really light and doesn't feel greasy on the skin, it doesn't leave the skin looking white - it just feels like a regular light day cream. And it does not clog the skin!

Since I'm so happy with this serum I've wanted to try out some of the other products from Supergoop. I usually shop Supergoop at Parfumerie, but this time I found a great beach pack of Supergoop products at Strawberrynet. It arrived some days ago, that's perfect since I'm leaving on summerholiday in some days.

08.06.2013

Hjemmelaget Snickers à la Camilla Pihl

Photo: ladybird
For en liten stund siden så la Camilla Pihl ut en oppskrift på hjemmelaget sunn Snickers på bloggen. Når noe er søtt, sprøtt og salt på en gang så er jeg solgt - så den oppskriften måtte testes! Det ble så digg at jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere her, siden flere av dere har spurt etter oppskriften på Instagram og Facebook. He're we go:

Camilla Pihl sin hjemmelagde snickers:
200 g mørk sjokolade 70% eller høyere
100 g kokosolje
180 g usøtet mandelsmør
2 dl mandler
Litt havsalt

Smelt sjokolade og kokosolje på lav varme, eller i varmebad. Kle en brødform med bakepapir og hell halvparten av sjokoladeblandingen i brødformen. Hakk mandlene og bland med mandelsmøret og litt salt. Fordel dette over sjokoladen i formen, før du heller på resten av sjokoladeblandingen på toppen. La det avkjøle og stivne i kjøleskapet.

Nyyyyyt!

Brillefint!

Photo: Saint Laurent
Saint Laurent har kommet med en ny brille, og jeg digger det jeg ser!

Saint Laurent have made some pretty fabulous glasses. I like!

07.06.2013

Hårtips for beachbunnies!

Photo: Stefano Coletti/ The Street Fashion 5
Perfekt tips til late dager på stranda. Denne frisyren skal testes ut når jeg drar til sydligere strøk om noen dager.

Perfect way to wear your hair for the beach. I`m gonna try it out when I`m going to Greece very soon.

06.06.2013

Tangle Teezer

Photos: ladybird
Verdens beste børste, eller i hvertfall verdens nest beste. Denne er nemlig den beste. Tangle Teezer har vært en sann favoritt siden jeg kjøpte den, perfekt å ha med i vesken, den tar knekken på enhver floke på en skånsom måte. Jeg kjøpte min hos Et Enklere Liv, men de har den også i utallige nettbutikker!

The best brush there is, or wait a second - the second best. This is actually the best one. Tangle Teezer is genious! I always got it in my handbag, and it makes my hair tanglefree in seconds. I bought mine at Et Enklere Liv, but it's also available in a lot of webshops.

05.06.2013

Maria Pumps

Photo: Selected Femme
Jeg får nok aldri nok pumps. Og akkurat nå har jeg lyst på flere i rosa og beigetoner. Slik som disse fra Selected Femme - Maria pumps. Rett og slett ganske så perfekte.

Seems I never get enough pumps. And right now I crave pink, nude and beige ones. Just like these Maria pumps from Selected Femme. They are perfect!

Nude Blazer Bonanza

 Photos: Fashion Vibe, Fashion`n`Chips, Bip Ling, Left my Heart in Paris,, Trendmill, Pinterest
Jeg har en liten ting for nudefargede blazere. Den blir ikke noe mindre av disse bildene.

I have a crush on nude blazers. And these pics surely made the crush a bit heavier.