Sider

31.10.2013

Shit Yogis Say


Tror jeg har postet denne snutten før, men gjør det igjen slik at felles yogis kan få seg en latter.

I may have posted this once already, but here I go again. Laugh yogis!

30.10.2013

Den røde hatten

Photos: La Cool & Chic
Så vakkert.

So beautiful.

29.10.2013

Toner til Yoga


Disse tre låtene funker fint de dagene jeg finner frem yogamatta hjemme.

These three songs works perfect for my homepractise on the yogamat.







28.10.2013

Trær innendørs

Photos: Lowehome, Meghan Carter, Julie Demonds, Life as Arts
Trær innendørs er så fint! For øyeblikket har jeg tre stykk, to oliventrær og et lite sitrustre. Og jeg har lyst på flere.

One of my favorite plants at home are trees - indoors! At the moment I have two olivetrees and one sitrustree. I want more.

27.10.2013

Basic Prefection

Photos: La Cool and Chic, ladybird
Elsker dette antrekket sammmensatt av basics. Kan lett la meg inspirere av dette bildet i høst. Og da skal morgenkåpen min fra Kashmina få bli med utendørs!

I love this styling of a bunch of basics! It will easily be added to my inspiration board. Luckily I have a cashmere robe that will work perfectly for this look.

This World

26.10.2013

De feminine rutene

Photos: Harpers Bazaar, M Street Style, Büro247, FashionMagazine, AndyHeart, StyleCarrot
Rutene og grungen har fått en oppblomstring denne sesongen. Ruter er noe som forøvrig funker veldig bra på høsten, så det er lett å forstå at mange har kastet seg over trenden. Men som det er med mange trender, de kan bli litt overeksponert på blogger, i magasiner og i gatebildet, slik at man raskt går ganske trøtt på de. Jeg er litt trøtt på ruter og grunge, derfor velger jeg enn litt mer feminin variant av rutene i år. Fortsatt rå og litt rocka, men en tanke mer klassisk.

Plaids and grunge is one of the big trends this Fall. And with every trend there are a billion of street style pics, pics on blogs and in magazines. Of course that is great, but it also have a tendency to kill that trend for me. You just get tired. And this time I'll rather choose the less published feminine take on plaids. It suits me better. What's your take on plaids?

25.10.2013

Happy Friday!

Hva ønsker DU?


Denne bloggen er en hobby for meg, en kanal for ting jeg synes er inspirerende. Det gjør ikke noe om den ikke er like raff på designen som mange andre, eller at outfitbildene er knipset i et speil med en mobil. Det er ikke dette jeg lever av og jeg driver den så lenge jeg synes det er gøy. Jeg velger også å ikke fokusere så mye på meg som person, blant annet med å utelukke å bruke ansiktet - jeg synes rett og slett det ikke er relevant. Bloggen handler om en interesse, en hobby - ikke om meg som person. Det er slik jeg foretrekker det.

Men innimellom så synes jeg det er hyggelig med litt feedback fra dere - hva er det dere vil se mer av, er det noe som ikke er fullt så interessant? Er det noe dere savner? Bring it on!

På forhånd tusen takk for tilbakemeldinger, og tusen takk for at dere er en så fin gjeng!

Elsk på ungarske Nanushka

Photos: Nanushka
Stort elsk på ungarske Nanushka sin høst- og vinterkolleksjon!

Big cravings on Nanushkas fall- and wintercollection!

24.10.2013

Det skulle gjerne vært dagens.

Akkurat slik skulle jeg gjerne gått kledd i dag. (Mens realiteten er en uformelig armygrønn bukse, t-skjorte og bustehår). Liker det snuppete skjørtet, den høyhalsede genseren og hvordan de får meg til å tenke nytt om en jakke jeg egentlig ikke synes er noe fin. Alt i alt så fungerer det som en helhet.

Just like this, this is how I should like to look today. (Not wearing those baggy green pants, that old tee and that messy hair that is the reality today). Love the skirt, it's fun and feminine and works perfect with a rollneck. Those two even makes that jacket works, didn't really care for that jacket but the combination works!


Nytt i Oslo - Loréal Concept Store

Photos: Loréal, The Notice
Jeg har en lei tendens til å falle for make up produkter og linjer som er avbildet i utenlandske magasiner, og dermed ikke tilgjengelig her hjemme. Derfor er det midt i blinken at Loréal nå har åpnet en Concept Store i Karl Johan, det vil si et mye bredere utvalg - blant annet Privee kolleksjonen som jeg har siklet over i utenlandske magasiner.

Love the fact that Loréal just opened a brand new Concept Store in oslo. That means that I finally can get my hands on all those collections I always get so eager on after reading foreign magazines. Like The Privee Collection. Thumbs up!

22.10.2013

Ut i skogen med løpejakke fra Run&Relax


Photos: ladybird
Det er noe helt spesielt med løping ute på høsten, alle lydene, luktene og den friske lufta som biter litt i kinnene. Og det er unektelig ekstra deilig å komme inn igjen til en varm dusj og kos foran peisen. Jeg legger heller ikke skjul på at det er ekstra deilig å trene i fint tøy. Og denne jakka fra Run&Relax er et supert eksempel på fint og praktisk løpetøy - Windbreaker Jacket fra Run&Relax. Hetten kan rulles inn og gjemmes i kragen hvis man vil, og ermene kan tas av hvis man vil løpe i vest. Personlig synes jeg denne jakka er så fin at den også får være med ut i høsten når jeg ikke trener. 
Nå har Run&Relax introtilbud på denne jakka, den koster opprinnelig 1.295,- men du får den til 995,- ut oktober.

I love running in Autumn. All the sounds and smells of forrest, combined with the fresh crisp air. But there are also some good motivation in great running gear. Like this Windbreaker Jacket from Run&Relax. I love the feminine look combined with practical designed solutions like removeable arms and a hood that can be tucked away. I actually like the look that much that I wear the jacket when I am not out running. 

21.10.2013

Mandagsmums

Photos: ladybird
Sjokkis er godt, det kommer vi ikke bort fra. Men jeg prøver å være flink og holde meg unna godis i ukedagene, og heller skeie mer ut i helgene. Dog, den sunne typen sjokoladen spiser jeg uken lang, og da er det slettes ikke så vanskelig å komme seg gjennom uka uten usunne godisvalg. Disse fra Super Helse er en favoritt! Mulberries trukket med rå sjokolade...mmmm! Gojibærene med sjokolade er også en vinner! Kan kjøper hos Super Helse i Bygdøy Allé eller på nettbutikken deres.

Chocolate makes me happy, that's for sure. But, I try to stick to the healthy choices during the weekdays, and save the more unhealthy for the weekends. During the week I nibble on these raw chocolate mulberries from Super Helse. Super Helse also got some superyummi gojiberries with chocolate. Yum!

En regel å følge.


Så utrolig viktig.

So important!

18.10.2013

En pakke med Korres produkter er på vei!

Photo: ladybird
Da har jeg trukket ut en heldig vinner av en deilig Korres pakke! Og det ble Inger. Jeg har sendt deg beskjed, så send meg svar så er pakken på vei.

God helg og takk til alle som sendte inn bidrag!

17.10.2013

Hotte bikinier fra Mardou&Dean

Photo: Vixen_magazine/Instagram
Jeg følger Vixen på instagram, og her om dagen var de hos Mardou&Dean og tittet på neste vårs nyheter. Jeg visste at Mardou&Dean var ensbetydende med hotte jeans og smoothe skinnbukser - men hotte bikinier. Did not see that one coming. 

Vixen Magazine is one to follow on instagram. The other day Vixen visited the norwegian brand Mardou&Dean, wellknown for sexy jeans and smooth leatherpants. And nest spring - superhot bikinis! I like what I see!

16.10.2013

Kashmina Classic Robe - Årets julegave?

Photos: ladybird
Det her må være årets beste julegave til hun som har alt? En herlig myk morgenkåpe i kashmir. Lyxig å tasse rundt i hjemme, men funker også perfekt som en lang jakke. Dere har sikkert lagt merke til at jeg går i skjerf fra Kashmina året rundt, og nå har lagt min elsk på denne morgenkåpen. Mykere og deilige morgenkåpe får du ikke!
Kashmina morgenkåpene kan du kjøpe på nettbutikken deres, ellers kan du stikke innom en av deres forhandlere (Shoe Lounge, No3, Zuzanne G, Capone) og høre om de kan få tak i en til deg!
Ryker den rett på ønskelista til jul?

This is it, the perfect christmas gift! A bathrobe in the softest cashmere (I'm never taking it off again!). The bathrobe is in cashmere and from the norwegian quality brand Kashmina. Could a girl ask for any more?

Korres Lip Butter - en favoritt!

Photo: ladybird
Med en av mine favorittprodukter for leppene minner jeg dere på konkurransen der dere kan vinne en pakke med Korres produkter! Du kan blant annet vinne dette Lip Butter'et fra Korres, som gir en anelse farge på leppene og gir godt med fukt. Jeg har det i flere farger!
Trekker en vinner før helgen. 

15.10.2013

Kokos latte

Photo: ladybird, pinterest
Jeg drikker minst en latte om dagen. Og aller helst med en god teskje kokosolje oppi. Det gir en god smak av kokos og litt ekstra energi, perfekt hvis du har litt dårlig tid og trenger litt rask energi. Dessuten er det en fin måte å få i seg litt sunt fett. Like glad i kokos som meg? Prøv det!

I drink at least one latte each day. And I prefer to drink it with a teaspoon of coconutoil. A great source of some healthy fat, and a small energyboost. And the taste of course, I just love the taste of coconuts. Try it out!

Han der altså. Kjærleik.


14.10.2013

Montana fra Debbie

Photos: ladybird
Behagelige sko med litt hæl får man liksom aldri nok av. Og når det gjelder komfort er Debbie alltid et klokt valg. Disse gråsorte ankelstøvlettene heter Montana, og kan nesten brukes til alt. Du kan blant annet få tak i de her hos Emmshop.

Comfy shoes with a modest heel is always a everyday hit. And when you shoes booties from Debbie you already know they're comfy. I got this model called Montana at Emmshop.

Let's Rock this Cover

Photo: Vogue Germany
Elsker tyske Vogue sitt november cover.

Love the november cover of German Vogue.


13.10.2013

Den ultimate julegaven?


Photos: ladybird
Dette må være den ultimate julegaven til hun som har alt! Morgenkåpe i verdens deiligste kashmir fra Kashmina. Jeg har siklet på denne morgenkåpen siden første gangen jeg så den, og nå er den min!
Et lite tips til dere gutta som skal kjøpe gaver til damene deres fremover!

This is it, the perfect christmas gift for any girl - a bathrobe in cashmere from Kashmina. I've been lusting this robe for a long time, finally it's mine! Christmas is soon coming up, so I'm just telling you boys - she will loooove this robe!

12.10.2013

Lørdagstips!

Photo: ladybird
Et bittelite jeanstips på en lørdag. Vask dine sorte jeans med Milo, så holder de mye bedre på fargen! Og husk å vrenge jeansen når du vasker den.

A little jeanstip on a saturday - use a detergent for wool when you wash your black jeans. The color stays put for sooo much longer.

11.10.2013

Vinn litt høstpleie fra Korres!

Photos: ladybird
Jeg har mange ganger tidligere blogget om Korres sine herlige produkter (bare ta en titt her). Korres oppdaget jeg for første gang på ferie i Hellas, og har hamstret produktene hver gang jeg har vært ute på reise. For en stund tilbake kom Korres til Norge, og de selges blant annet på tax free avdelingen på Gardermoen og i Vita-butikker. Nå har Vita lansert en ny nettbutikk, og da gjorde jeg et lite samarbeid med de der jeg plukker ut noen Korres favoritter som en av dere kan vinne! 

Pakken du kan vinne består av Korres Showergel Basil Lemon, Korres Conditioner with Aloe and Dittany, Korres Almond and Linseed Nourishing Mask og Korres Lip Butter Mango. For å vinne må du legge igjen en kommentar på denne posten eller sende en mail til ladybirdsnest(a)hotmail.com der du forteller meg to andre merker man kan kjøpe inne på Vita sin nettbutikk

Tvi tvi og god helg!

10.10.2013

Lei hvite vegger?

 Photos: Homelife, Lonny, pinterest, West Elm
Er du lei av hvite vegger på soverommet? Hvorfor ikke slå til med en billedtapet av et motiv du liker veldig godt. Jeg funderer på hva slags motiv jeg ville valgt.

Tired of those white walls on the bedroom? Why don't choose a picture wallpaper? I wonder what kind of motive I would choose.

09.10.2013

Bodycon

Photos: ladybird
Jeg har så vidt nevnt for dere at The Bodycon jeans fra MiH lå i pakken fra Emmshop. Og her er den! Jeg har bodd i den siden den dumpet ned i postkassen. Den er supertight, men samtidig behagelig å ha på. Og siden glidelåsen er i siden, så sitter den hakket tightere enn andre jeans, pluss at du slipper en glidelås som spriker eller bulker seg. Det sies også at man ser ut som man er en størrelse mindre når glidelåsen sitter i siden, ikke vet jeg - men knallfin er den! En perfekt sort jeans faktisk.

Do you remember the Bodycon jeans I mentioned for you last week? Here it is. I have practically lived in it since I got it. Supertight, but still comfy. The zip is on the side, something that makes it look even tighter, it's said that it makes you look a size smaller. Anyways, it's a perfect black slim jeans.

08.10.2013

Soooo, sooooo good!



Sooooo good!

Pysjskjorta med det lille ekstra

Photos: MiH
Lyseblå skjorter er alltid en vinner. Når den i tillegg har knepping i ryggen så er det tommel opp. Liker klassikere med en vri. Skjorte fra MiH.

Soft blue shirts are always a stayer. And when it comes with button up in the back I'm intrigued. Love classics with a twist. Shirt from MiH.

07.10.2013

061013

Photo: ladybird
Biker Cardiganen fra MiH er brukt hyppig siden den dumpet ned i postkassen. Myk, oversized og varm uten å bli for klumpete.
Cardigan fra MiH, t-skjorte i lin fra Zara, jeans fra MiH og sko fra Zara.

The Biker Cardigan from MiH is already a favorite. Soft, warm and oversized - but it's not that thick that it gets bulky, and that is a good thing.
Cardigan from MiH, tee from Zara, jeans from MiH, shoes from Zara.


Dekadent og deilig

Photos: Elle Decor/Savvy Home
Det er så deilig befriende å se litt annerledes hjem enn det man ser på de aller fleste interiørblogger og i de fleste magasiner. Slik som denne leiligheten som tilhører Jean Louis Deniot. Ganske dekadent, uredd og maksimalistisk. Når han i tillegg har valgt å brye mye marmor, metalliske flater og detaljer og møbler i litt odde formater så er jeg hekta. Befriende, rett og slett!

It feels so great to see different interiors than you are used to. It often seems like it's the same styles that are just repeating them selves in interior blogs and magazines. That is why I often fall in love with homes seen in foreign magazines and blogs. It's soothing for the eyes to rest on something else, like Jean Louis Deniot's apartment. And when you throw on some marble, metallics and odd furniture - I'm in love!

06.10.2013

Biker Babe

Photos: ladybird
Rett før helgen dumpet det ned en pakke fra Emmshop i postkassen. Den inneholdt flere deilige basics som kommer til å bli flittig brukt fremover. Denne cardiganen tok jeg i bruk med det samme. Supermyk, oversized og cool - Biker Slouch Cardigan fra MiH. Deilig med en cardigan som er litt tykkere i materialet, slik at den blir varm og god, men samtidig ikke så tykk og klumpete som en strikket jakke.

If you follow me on instagram you may noticed that I got a package from Emmshop a couple of days ago. Some new basics for fall are always a good investment. This one I started using straight away, a supersoft, slouchy cardi from MiH. Biker Slouchy Cardigan it's called.I love the fact that it is slouchy and warm, but not that huge as a knitted jacket, it makes it easier to layer. 

05.10.2013

Sjelero i tretoppene

På denne lille øya ligger Himmelhytta
On this little island you find "Himmelhytta"
Høyt oppi tretoppene!
High up in the trees!
Morgenkaffe tett på naturen.
Morningcoffee with a view.
Titter på fuglelivet rett utenfor vinduene.
Watching all the birds right outside the window.
 Hemsen hadde store vinduer i taket, slik at man sovnet under stjernehimmelen.
Sleeping under the stars.
Photos: ladybird
De siste par dagene har jeg tilbragt i tretoppene sammen med kjæresten. Dypt inni skogene i Brumunddal er det bygget fire hytter i tretoppene, velutstyrte og veldig nær naturen. Et perfekt sted for en romantisk getaway tett på natur og dyreliv. Vi bodde i Himmelhytta, der vi kunne sove under stjernehimmelen på hemsen. Balsam for kropp og sjel. Lyst til å oppleve disse hyttene eller kanskje kjøpe et opphold til noen som har alt. ta en titt på hjemmesiden til Tretopphyttene her.

The last days have been spent in the top of some trees. No kidding! Tretopphyttene is wooden cabins build in the top of some trees, far into the norwegian woods in Brumunddal. Close to the nature, fully equipped and as cosy as it gets. A stay in one of the cabins are true bliss for body and mind.