Sider

31.01.2014

30.01.2014

Magdalena på gata


 I dag farter jeg rundt fra visning til visning i København. To ting kan jeg love deg - jeg kommer ikke til å bruke stiletter og se så snasen ut som Magdalena. Men gøy blir det!

29.01.2014

Those Black Nails

Photo: Burberry
Når jeg ser dette bildet så angrer jeg meg litt for at jeg ikke lakket neglene sorte i går kveld. Så chic! Men det har jeg ikke tid til nå, nå setter jeg kursen mot København og fashion week.

28.01.2014

Hunkydory SS14

Photos: Hunkydory
Hunkydory har klart å stjele min oppmerksomhet med sin nye lookbook. Jeg elsker måten det føles rocka, klassisk og edgy på en gang. Mange cravings her gitt.

27.01.2014

Fjonge Ida Camilla

Ida Camilla ser alltid flott ut. Og her er et kroneksempel. Jeg dresser jo ned det meste, og er så glad når jeg ser andre som faktisk prioriterer litt komfort, til og med under fashion week. Og den kåpa, Ida Camilla, den er råååå!

24.01.2014

Fuel to Fire



Ønkser dere en magisk fredag!

23.01.2014

Earcandy fra Tom Wood

Photos: ladybird
Denne lille rakkeren fra Tom Wood ble med meg hjem fra jobb her om dagen. En liten ear cuff i sølv med rå detaljer. Den kommer til å bli fin på øret.

22.01.2014

Fra gata


Inspirasjon fra gatebildet. Var litt lei streetstyle en periode, det føltes mer som et sponset sirkus. Nå begynner jeg å finne litt interesse i jentene på gata utenfor motevisningene igjen.

21.01.2014

Black&Brown

 
Photos: Bourbon and Pearls, Nastygal, Elle, La Belle Fabuleuse, The Streetmode, Pinterest
Kombinasjonen sort og brun er lekker. Det brune gir liv og varme til det klassiske sorte.

19.01.2014

Dreaming of Darkness

Elsk på måten de har hengt bildene.
Humor og innredning går alltid veldig bra sammen spør du meg.
Den veggfargen.
Velour vokser på meg.

Elsker miksen av hvit og sort kjøkkeninnredning.
Jeg er svak for mørke interiører, det gir en så lun og sensuell stemning. Og den grå veggfargen der, den kunne jeg lett malt på noen vegge hjemme. Så bildene hos Desire to Inspire, som hadde funnet de hos Maison Hand.

18.01.2014

Yogafavoritter fra Run&Relax

Photos: ladybird
Det er så deilig å gjøre plass til litt yoga på agendaen, og nå som yogautfrodringen 2014 er godt i gang så påminnes man en daglig økt så snart man titter innom instagram.

Når det kommer til yogatøy, så er Run&Relax en av mine favoritter. Mykt og behagelig på kroppen. Og det sitter, slik at man slipper å dra og justere på klærne under hele økten. Dessuten er det et pluss at det er norske jenter som står bak merket, det er gøy med norske jenter som får det til!

17.01.2014

170114


Photos: ladybird
Shorts fra Noisy May og kashmirgenser fra H&M Man. Det var fredagens for meg.

Les Fleurs


T-skjorter får man aldri nok av. Jeg liker topper i t-skjorte snitt, men gjerne i litt tykkere materialer. Slik som denne fra Selected Femme. T-skjorte snitt og tynt college-stoff. Ganske enkelt en perfekt hverdagstopp.

16.01.2014

Every Single Year

Photo: LA Cool&Chic
Hvert eneste år, på denne tiden av året så får jeg et ørlite hang up på korte kjoler (gjerne i hvitt) og skinnjakker. Hvert eneste år.

Happy B-Day Kate!

15.01.2014

2 Cassandre på ønskelista



Photos: StyleHeroine, Styleblog, Fashion Gone Rouge

2x Cassandre fra Saint Laurent på ønskelisten - cuff og tassle bag. Hjerterytmen øker hver gang jeg ser disse to.

14.01.2014

Eyes by ToGoSpa

Photos: ladybird
Har det vært en røff start på uken? Trøtt og sliten? Da kan dette være redningen for et trøtt tryne - Eyea by ToGoSpa. Små geleaktigeputer med pleiende og oppfriskende ingredienser til å legge under øyet et kvarters tid. Legg de i kjøleskapet før du bruker de for en ekstra deilig effekt!

De kommer i pakker på tre, og jeg har nå brukt opp alle - de er jo så digge! Man føler seg mer våken, piggere og mindre trøtt i trynet med en gang. Nå har jeg sjelden problemer med poser under øynene, men du skal ikke se bort fra at de hjelper godt mot det, for huden føles både strammere og friskere etter bruk! Supre dagen derpå, på en røff mandag, på flyreise eller når du trenger en oppkvikker. 

13.01.2014

Making of Chanel AW13/14



For et håndverk. Så fascinerende.

12.01.2014

Log out.


#yogautfordringen2014

11.01.2014

Tips fra Gevir

Bilder tatt i forbindelse med at Linn ble nominert som Årets Frisør 2013/ KjellRuben Strøm

Det er få steder eller få personer jeg har skrytt mer av enn min frisør Linn, som jobber på Gevir. Utallige ganger har jeg nevnt, knipset eller skrevet om Linn og Gevir både på bloggen og insta. Og det er ikke uten grunn. Jentene på Gevir er rådyktige! Hver gang jeg er der, så synes jeg fakisk at jeg lærer noen nytt, enten om håret mitt, enkle tips i forhold til styling eller sminketips. Linn er nemlig stylist og har stylet en rekke cover, musikkvideoer og moteserier i utallige magasiner. Også elsker jeg mentaliteten hos Gevir, å bringe frem det beste i hver enkelt person, med vekt på naturlighet. Å ikke forandre en person, men å gjøre det beste ut av det som er der, slik at resultatet er naturlig, lett å leve med og en liten forbedring av det som allerede ligger der. 

Hvis du vil få med deg noen gode tips fra disse jentene så kan du ta en titt på VGTV og videosnuttene de har laget i samarbeid med MinMote. Go Gevir!

Videosnutt til herrene - slik styler du luggen.
Tips fra min frisør Linn - smink bort kvisene
Ag Starheim sminketips - smink deg som Tone

09.01.2014

Når lysene er brent ned

Photos: Elleblogg, The Coveteur, Peep My Styles, Carlyonqueen, pinterest

Veldig ofte er glassene og krukkene til duftlys så fine. Derfor bruker jeg de gjerne til oppbevaring når lysene er brent ned. Her er litt inspirasjon til hvordan de kan brukes.

Stecca - små italienske og rustikke baguetter

Stecca - "pinner" på italiensk, eller små rustikke baguetter
Her om dagen bestemte jeg meg for å lage noe jeg aldri hadde lagd selv, nemlig baguetter. Jeg googlet litt rundt etter oppskrifter og havnet på en mellomting mellom flere oppskrifter. Opprinnelig tror jeg oppskriften kom fra Manuella sin bok "Hjemmebakst".
Jeg la ut noen bilder på instagram og facebook, og flere av dere etterspurte oppskrift. Here we go!
Oppskriften er basert på no-knead metoden og står til heving over natten. Det er veldig lite jobb med disse baguettene, men de tar litt tid å lage.

Ingredienser (til fire stykk stecca):
400 gram hvetemel
3/4 teskje sukker
1/2 teskje salt
1/4 teskje tørrgjær
350 gram vann (jepp det stemmer, det skal være gram!)
god olivenolje
havsalt/flaksalt

Bland mel, salt, sukker og tørrgjær i en bolle. Rør inn vannet, slik at alt får blandet seg. Det er ikke nødvendig å røre lenge, bare rør til alt er blandet. Dryss over litt mel, legg over et kjøkkenhåndkle og la stå i romtemperatur i 12-18 timer (f.eks over natten).

Ha godt med mel på benkplaten og skrap den bløte deigen ut av bollen. Brett deigen 2-3 ganger, slik at den ender opp som en liten flat ball. Sprinkle over litt olivenolje og strø på havsalt. Ta frem et rent kjøkkenhåndkle og dryss på godt med mel på dette. Legg deigen oppå og brett håndkleet rundt deigen.
La stå i 1-2 timer. Når det er cirka 30 minutter igjen av hevetiden så setter du stekeovnen på 250 grader. Ta frem et stekebrett og dekk det med bakepapir. Når deigen er hevet ferdig bruker du en deigskrape eller slikkepott til å dele deigen i fire like stykker/remser. Løft deigremsene over på stekebrettet og dra litt i de slik at de blir litt lenger og får den lengden du vil ha på baguetten. Sprinkle på litt mer olivenolje og dryss på havsalt/flaksalt.

Stek i ovenen i 12-20 minutter, til baguettene er gyldenbrune.

Voila! Server og nyt!