Sider

28.02.2014

Marlow Ear Cuff

 
Photos: ladybird
Å jobbe med mote kan være ganske skummelt, så mange fristelser. Da vi fikk inn samarbeidet mellom Maria Black og Designers Remix så måtte denne Ear Cuff'en bli med hjem. Marlow Ear Cuff. Man kjenner ikke at man har den på, samtidig som den sitter veldig godt på. Jeg har faktisk glemt å ta den av når jeg har trent, fordi man ikke merker at den sitter på. Også ser den jo smashing ut!

27.02.2014

En litt annen hestehale...



Sølvi på Salongbloggen la ut denne flette-videoen her om dagen. Perfekt som litt variasjon til de vanlige flettene og hestehalene når jeg trener.

26.02.2014

Safari & Shirts

Photos: Karlas Closet
Skjortekjoler og safari-inspirerte kjoler er en vår og sommerfavoritt hos meg. Hver eneste sesong. Det ble jeg påminnet da jeg så disse herlige bilder på bloggen Karlas Closet. Tror kanskje en ny skjortekjole må finne veien inn i garderoben.

25.02.2014

Frøken Brillefin


Jeg har allerede to par briller. Men når jeg ser slike bilder får jeg lyst på fler.

24.02.2014

Epsom Salt i baderomsskapet


Photos: ladybird
I skapet på badet står det blant annet noen kartonger med Epsom salt. Epsom salt har i mange hundre år vært kjent for sine terapeutiske egenskaper, noen mer eller mindre overbevisende enn andre. En ting er jeg i hvertfall sikker på, og det er at et varmt bad eller et varmt fotbad alltid er deilig og avstressende, og hvis man i tillegg får en avrensende effekt for kroppen, pleie for såre og ømme muskler, en helende effekt på små sår og kutt i huden og man får fylt opp kroppens magnesiumlager, ja så er jo det en bonus. I perioder der jeg trener mye kan jeg våkne av kramper i leggene på natta, da hjelper det alltid å gi kroppen litt ekstra magnesium, så gir disse nattlige krampene seg. 
I leiligheten har vi dessverre ikka badekar, så nå bruker jeg Epsom-saltet i fotbad. Også tar jeg alltid med meg en slump hvis jeg skal på hotellovernatting eller hjem til pappa som har badekar. 
Lyst til å teste Epsom salt? Du kan kjøpe det på de fleste helsekoster, eller f.eks på iHerb der jeg bruker å kjøpe det. Hvis du tittet litt lenger ned på siden min, på høyre marg, så ser du også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb, så får du en ekstra velkomstrabatt!

22.02.2014

Happy Weekend



Det er lørdag og en happy weekend, mannen og jeg har reist avgårde for helgen. Nå skal vi spenne på oss skia og ut i bakken. Happy weekend peeps!

21.02.2014

Red Friday


Hvor flott er ikke det her? Elsker den røde kåpa, de lyse jeansene og pumpsene med slangeskinnsmønster.

Rudolph Skin Care favoritt!

Photos: ladybird
Jeg foretrekker det rene og naturlige, og er litt skeptisk til cocktail-effekten av alt vi påfører kroppen. Etter at aluminium og andre stoffer i deoderanter har blitt knyttet direkte opp mot brystkreft og hormonforstyrrelser har jeg vært på utkikk etter en god og snill deoderant. Rudolph Care sin er perfekt - den er økologisk og fri for dumme ingredienser. Og den virker, samtidig som den lukter mildt, rent og godt. En stayer!

20.02.2014

One to Watch - Mansur Gavriel


Photos: Glamour, Mansur Gavriel, Lucky Magazine, Racked NY, Fashion Trends Daily, Fashion Telegraph
De helt enkle veskene tar meg med storm om dagen. Gjerne i en litt annerledes fasong, slik som Mansur Gavriel sin Bucket Bag. Hvor lekker er ikke den? Jeg kom over dette veskemerket her om dagen og falt ganske så pladask.
Rachel Mansur og Floriana Gavriel har klart å perfeksjonere det enkle i disse veskene. I'm intrigued!

19.02.2014

2 x Orange


Etter innlegget i går så kom det en del tips på fine orange lebestifter, to av de som ble nevnt flere ganger var YSL sin Rouge Pur Couture #13 og MAC Morange. Må sjekkes ut!

18.02.2014

Oransje lepper


Photos: The Chic Department, Laura Neuzeth, Bella Mumma, The Effortless Chic, pinterest
Oransje lepper er en av de store sminketrendene denne våren. Ganske ukjent terreeng for meg må jeg innrømme. Men veldig lekkert! Mulig jeg må gi dette et forsøk, må bare finne den perfekte oransjefargen på en lebestift først. Og veldig greit med en liten gjennomgang med Lise Eldridge før jeg tester ut dette.


16.02.2014

The White Shirt

Photos: Zara, Chic Colinas, Garance Doré, pinterest
Den hvite skjorta, jeg blir aldri lei. Søkte opp litt inspirasjon etter å ha kjøpt med meg to herreskjorter hjem i går.

15.02.2014

Å stjele skjorter fra herrene

Photos: ladybird
Jeg liker skjorter som er litt store og oversized. Ofte er dameskjorter litt kjipe i kvaliteten og snittet er veldig formelt og businesslike, på en litt kjip måte. Derfor er herreskjorter tingen for meg. Da får jeg den perfekte løse passformen og gode kvaliteter. Et lite tips til deg, gå innom en herrebutikk og prøv noen herreskjorter nå under salget, da kan du få deg en superfine skjorter til en god pris. For at de ikke skal bli altfor store og bomsete så velger jeg ofte skjorter fra merker som har en litt smalere passform, slik som Bruns Bazaar, Filippa K og Zara. Den hvite varianten skal få lufte seg allerede i dag.

14.02.2014

Happy Valentine



Ta vare på hverandre i dag. Smil til noen ukjente på gata. Spre litt vennlig glede.

13.02.2014

All That Jazz



En sniktitt på By Malene Birger sin AW14 visning "All That Jazz", som jeg fikk med meg da jeg var i Køben. Tror dette må være en av de beste kolleksjonene jeg har sett fra By Malene Birger. (Litt kleint å se seg selv sitte å instagramme på skjermen og). 

12.02.2014

Mango S/S14

Photos: Josh Olins/Mango
Daria ser fab ut i vårkampanjen til Mango. Jeg får lyst på en enkel og sort/hvit sommergarderobe. Og jeg lengter etter saltvannskrøllene mine.

11.02.2014

Peace of Mind

Photo: ladybird
Kroppen jobber med å hamle opp med noen basselusker. Siden fredag har jeg hatt snufsete nese og feber som kommer og går. Ikke så syk at jeg må holde senga, men heller ikke helt i slaget. Da er det godt med neon små hjelpemidler som kan klarne litt opp i hodet. Denne lille flaskene fra Origins inneholder forfriskende dråper som hjelper mot både det ene og det andre. Et par dråper i tinningen og i nakken hjelper mot ett feberhett hode og en bitteliten dråpe under nesen åpner en tett nese. Men det er ikke bare når jeg er feberhet og pjusk jeg tyr til denne, den er også super når hodet er en størrelse for trangt dagen derpå, når man er trett og ufokusert og trenger å samle tankene, eller når man har influensa og er tett i hodet og ikke får sove. Peace of Mind - rett og slett!


10.02.2014

If Only...



Med morsdagen vel overstått sender jeg en varm tanke til alle mødre som ikke er her lenger.

3:13 med motemagi fra Chanel



Rett og slett magisk. Motemagi fanget på disse 3 minuttene og 13 sekundene.

08.02.2014

DAY Passage fra DAY Birger et Mikkelsen

Photos: ladybird
Å kjøpe coole basics på salg er genialt. Et skinnskjørt med ordentlig strutt er kanskje ikke et baseplagg for alle og enhver, men i min garderobe glir det rett inn som et baseplagg. DAY Passage skjørtet fra DAY Birger et Mikkelsen ble mitt for et slikk og ingenting. Gleder meg til å style det med strikkegensere, store skjorter, tees og collegegensere.


07.02.2014

Collection Notes de Printemps



Chanel klarer det hver eneste sesong - å få meg til å få lyst på flere av fargene de lanserer. Er det mulig?!

06.02.2014

Baby Blue


Photos: Northern Light, MyWardrobe, pinterest

Jeg har aldri vært så glad i pasteller. Men jeg blir jo litt på gli når jeg ser disse bildene. Baby Blue er lekkert. I hvertfall på andre. Kanskje det må testes.

05.02.2014

Dior Lip Glow

Photos: ladybird
Et godt bevis på at dette er en favoritt, den er brukt helt opp, nå trenger jeg en pensel for å kunne påføre siste rest. Lip Glow fra Dior ser ut og føles som en lip balm på leppene, men den reagerer med leppene dine og gir de en frisk rosa farge. Pleie og naturlige rosa lepper i ett, det kan jeg like. Dette er den andre jeg har brukt opp og den blir garantert kjøpt igjen. Det eneste som er litt dumt med den er at den er lite drøy og brukes opp ganske raskt, men det kan jeg leve med!

04.02.2014

3 x Washi Tape DIY

 Washi og tannpirker stjerner
 Pynt glassene før fest
Photos: Cecilies Lykke, Shufanotomo, Trendenser
Pynt til telysene

Hvis du er som meg, så har du kanskje en del rulle med Washi tape liggende. Her er tre tips til små DIY prosjekter du kan bruke tapen til!

03.02.2014

En sniktitt fra Fashion Week i Køben

Godteri, kaffe, kaker og champagne hører med når man kjøper inn og går på visninger. Du kan jo selv tenke deg hvordan man blir etter en hektisk dag, der man nesten ikke rekker å få i seg annet - totally giggly.
Forelsket med helt i bordoverflaten hos DAY.
Og denne vesken fra DAY - instant love.
Svenske Dagmar fikk vi også tatt en titt på da vi var innom Gallery. De skuffer ikke og leverer noen helt fantastiske kjoler, kåper og skjørt til høsten. Det blir garantert to kjoler på meg. Og en kåpe. Minst.
Hos Designers Remix forelsket jeg meg i halve kollekjonen, her var det masse godbiter!
Rutetrenden fortsetter for fullt.
Designers Remix hadde visningen sin i en gammel cisterne under jorden. Fantastisk location, dog iskaldt.
Foxy red shoes.
Legion Eskildsen var temaet for kolleksjonen til Designer Remix. Modellene bar preg av dette stramme, militære uttrykket.
Mange la sin elsk på sølvskjørtene i plissé fra Designers Remix, jeg falt for de foxy pencilskirtene i lakk. Og den toppen her da, den er fantastisk.
Checks all over. 
By Malene Birger showet skuffet ikke. Stylingen var i kjent By Malene Birger stil. Jeg synes alltid det er deilig å se kolleksjonene brekket ned til enkeltplagg i etterkant, slik at man kan begynne å tenke på hvordan man selv ville stylet plaggene. 
Mingling før showet. Hedvig fra Northern Light hadde med seg den nydelige datteren sin på showet, og hun var så søt der hun satt med hørselsvern på hodet under visningen.
Nydelige pumps fra By Malene Birger.
Jeg forelsket meg helt i det marmorlignende printet som går igjen i flere plagg og kvaliteter i By Malene Birger kolleksjonen  - "All that Jazz"
Blått, grått, hvitt, sort, grønt og ruter. det så vi mye av!
Elsker neoprene stylsene i "All that Jazz" kolleksjonen til By Malene Birger.
Photos: ladybird
Ute i hagen vedBy Malene Birger huset var det satt opp et stort telt der vi fikk titte på de nydelige smykkekolleksjonen - her var det mange pieces å glede seg til!

En liten sniktitt fra noen travle innkjøpsdager i København. Tre dager fyllt med inspirasjon, masse møter, visninger og hektisk timeplan. men også en god dose latter, champagne og et realt sukkersjokk.