Sider

30.04.2014

Nadina Pump

Photos: ladybird
Jeg har vel strengt tatt nok pumps og stiletter, men jeg har savnet et nude par til. Nadina pump fra Bianco Footwear viste seg å være helt perfekte. 

Disse skal få være med til New York om noen dager.

29.04.2014

All Black Monday

Photos: ladybird
I går var det enkle helt klart det beste. Jeg tyr ofte til jeans og en strikket genser når jeg føler meg litt uinspirert, fordi det funker. I går ble det jeansskjørt og en liten sort genser. Og sneakers. Funker for meg!

28.04.2014

Ny hudpleierutine - Elixir

Photos: ladybird
Siden januar har jeg testet ut en ny hudpleieserie, Elixir Cosmeceuticals, og det har gitt resultater! 
Først kan jeg jo fortelle dere litt om huden min og hvordan den oppfører seg. Jeg har en ganske uproblematisk hud, den oppfører seg stort sett fint. Jeg har det siste tiåret vært flink til å ta vare på huden og liker å investere i gode hudpleieprodukter. jeg holder meg unna parfymerier når jeg skal kjøpe hudpleieprodukter, de kjøper jeg stort sett hos hudpleiere der jeg vet at de kan hud. Gode pleierutiner og gode produkter har gjort at huden min har holdt seg godt og jeg har foretatt flere hudscanninger og det har vært oppløftende nyheter, huden min har få skader og man kan tydelig se at jeg har vært flink til å ta vare på den. 

Men det er en ting som huden min virkelig hater, hormoner (les: p-piller). Så hver gang jeg har startet eller sluttet på p-piller så har huden blitt helt krakilsk. Det popper opp masse urenheter, huden blir blankere enn normalt og det kan gå måneder før huden er tilbake til normalen. Jeg har jo tippet tretti for noen år siden (økende sjanse for blodpropp ved p-pillebruk) og er i utgangspunktet ganske skeptisk til å proppe i meg piller og hormoner, så i januar bestemte jeg meg for å kutte ut p-piller. Og da visste jeg hva som ventet meg, en hud som slår seg vrang og urenheter som popper opp. Frisøren min Linn har skrytt av Elixir Cosmeceuticals og jeg har lenge hatt lyst til å teste ut merket. Det er et merke som på mange måter kan minne litt om en annen favoritt hos meg, Exuviace, med rene, effektive produkter som gjerne er basert på fruktsyrer som hjelper huden til å fornye seg selv og oppretteholde en sunn hud. Så jeg bestemte meg for å få satt opp et godt hudpleieprogram, nå som jeg viste at huden kom til å oppføre seg rebelsk.

Jeg utførte en hudscanning og fikk satt sammen en pakke som passer min hud. 
Gentle Cleanser - renser huden og fjerner døde hudceller slik at urenheter motvirkes
Smoothing Cream 10% - fuktighetskrem med fruktsyre som gir en naturlig peelingeffekt
Rich Moisturizing Cream - tilfører fukt, næringsstoffer og roer ned huden
Anti-Acne Pads - inneholder glykolsyre og motvirker urenheter, tilstoppede porer
Niactil 4%  - lette gele som motvirker uren hud, rød hud og gir en jevnere hudtone

Nå har jeg testet produktene siden januar og er blitt godt kjent med de. Jeg startet med å bruke produktene i januar, samtidig som jeg sluttet med p-piller. Og det gikk jo selvfølgelig som det måtte, huden begynte å slå seg vrang. Huden ble blankere og det begynte å dukke opp urenheter. Før så har jeg opplevd at det har gått en måned eller to før huden er på sitt verste. Denne gangen ble huden blankere enn vanlig og det dukket opp en del små urenheter, men aldri de dype fæle kvisene som jeg har fått før. Og det overrasket meg! For en ting er at hudpleie selvfølgelig hjelper både forebyggende og legende, men jeg hadde ikke forventet at det faktisk skulle ha så stor innvirkning på et problem som er hormonelt. 

Hver dag renser jeg huden, morgen og kveld, med Gentle Cleanser. Det er en mild gelerens som fjerner sminke og smuss og etterlater huden ren. Jeg har brukt rensen sammen med en svamp fra Karmameju, en genial kombinasjon, som gjør at man får skummet opp rensen godt og maksimal utnyttelse av hver dråpe. det gjør også rensen mye drøyere! Deretter har jeg påført en liten klatt med Niactil 4%, en lett gele som fukter samtidig som den har virkestoffer som skånsomt forbedrer hudtonen. En ny favoritt! Deretter har jeg påført en av hudkremene fra Elixir. De dagene jeg har følt for litt ekstra fuktighet og pleie har jeg valgt Rich Moisturizer, ellers har jeg valgt Smoothing Creme 10%. Begge føles ganske like på huden, Rich Moisturizer føles litt mer pleiende og fuktgivende, mens Smoothing Creme 10% føles litt mer aktiv og kan stikke bittelitt hvis huden er litt følsom en dag. Acne Padsene har jeg brukt en gang om dagen når jeg har hatt urenheter, og disse er helt geniale! De lukter ganske sterkt og svir bittelitt på huden, men de funker! Ny lifesaver når man har urenheter.

Oppsummert så kan jeg vel si at Elixir har kommet for en bli i min hudpleierutine. Produktene er rene og frie for skumle ingredienser, de inneholder bare ingredienser som er aktive og som er bra for huden din. De kan kanskje lukte litt klinisk og føles ikke like luksuriøse som mange andre merker, men tro meg - det gir du blaffen i når de funker så godt som de gjør! Huden min er renere, porene mindre, hudtonen jevnere og huden føles sunnere og ser bedre ut.

Og for all del! Husk å rådfør deg godt med hudpleier og få satt opp et opplegg som passer din hud, det som er riktig for min hud er ikke nødvendigvis riktig for din. De som selger Elixir er veldig flinke til å skreddersy et opplegg for hver enkelt. Og en ting til, alltid husk solkrem - det er hudens beste venn!

27.04.2014

Fokus på Sofia Guellaty

Photos: Vogue, Plair, Chicismo, Style Tao, Melodie Jeng, TIO

Jeg har en ny jente i kikkerten! Sofia Guellaty jobber for den arabiske versjonen av Style.com og har en stil verdt å holde et øye med. Akkurat nå er hun en av jentene jeg henter inspirasjon fra.

26.04.2014

Vogue in Motion 3 av 3







Ta en titt på denne minidokumentaren som omhandler en av photoshootene til Vogue sin marsutgave. Marsutgaven er, sammen med septemberutgaven, årets største og viktigste utgaver.

25.04.2014

Gjøvik Fashion Weekend neste stopp


Nå setter jeg kursen mot Gjøvik for å delta på Gjøvik Fashion Weekend. Jeg gleder meg til å hilse på i hjemlige trakter og tilbringe kvelden sammen med Marie, Ulrikke og en haug fine damer.

24.04.2014

Deilige tees til budsjettpris

Photos: ladybird
Akkurat nå har H&M noen kjempefine melerte t-skjorter i mange forskjellige farger. De kommer både med rund hals og v-hals. Du finner de på Divided avdelingen.

21.04.2014

Youngblood Lunar Dust - påskesol i boks

Photos: ladybird
Jeg har en hel bråte med Youngblood produkter i sminkepungen, de er en favoritt. Påskesola har gitt litt farge, men jeg føler meg fortsatt litt gjennomsiktig. Da er det godt med solskinn på boks. Dette bronzefargede pudderet er utrolig finkornet og gir en nydelig bronzefarget glød i ansiktet. Et lite strøk av dette på kinnbeina og jeg er klar for å møte en ny dag.

Pst! Ikke bruk for mye av slike shimmerprodukter, du vil jo ikke se ut som en diskokule heller.

19.04.2014

Bandana Style



Når jeg er på hytta på fjellet eller på stranda så er skjerf i håret en favoritt. Men det er ikke såååå enkelt å få de til å sitte perfekt. Her er en liten guide på to måter du kan knyte ditt bandanaskjerf. 
Nå venter solveggen utenfor hytta!

Påskedigg


Påsken nytes til det fulle. Hyggelig selskap, fin fjellheim, masse snø, påskeegg fulle av godteri og masse god mat. Lyst til å lage noe enkelt og deilig denne påskehelgen? Test ut denne karrigryten. Den er god den.

18.04.2014

Supergoop! I love it.

Photos: ladybird
Uansett hvor du tilbringer påsken, jeg håper du beskytter huden med god solkrem!

Jeg har blogget om Supergoop før. Opptil flere ganger. Produktene fra Supergoop er mine absolutte favoritter når det kommer til beskyttelse mot solens skadelige stråler. Rett og slett fordi de ikke føles som solkrem. Mitt absolutt favorittprodukt er dette serumet. Men kremene over ligger ikke langt bak. De er lette i konsistensen, trekker raskt inn og kan fint kombineres med din daglige rutine - noe som er genialt siden solpleie bør brukes hver eneste dag.

Supergoop produktene er stappfulle med antioksidanter, de gir komplett beskyttelse mot solen, de føles utrolig bra på huden og inneholder ikke snusk som parabener, oxybenzone eller parfyme. Enkelt og greit super solpleie!
Du kan kjøpe Supergoop hos Heaven Scent.

17.04.2014

Mariusgenser og påskefjell

Photos: ladybird
Sist jeg var hjemme på Toten så tittet jeg gjennom noen klesskap, og der dukket denne genseren og luen i mariusmønster opp. De er fra da jeg og brødrene mine var små, heldigvis passer genseren og luen fortsatt. Gjett om den blir godt brukt på påskefjellet!

Funny Frokostegg

Photos: ladybird
Det er ingenting som er som å få andre til å le. Jeg håper det blir god stemning rundt frokostbordet på fjellet i dag.

16.04.2014

To The Mountains

Påskefjellet neste stopp!


Endelig, dette skal bli så deilig! Påskefjellet kaller. Bilen er pakket, lange deilige dager med familie og venner kaller. 

Ønsker dere alle en god påske! 
Følg med gjerne på instagram @ladybirdsnest for noen små oppdateringer fra påskefjellet.

15.04.2014

Converse Dainty

Photos: ladybird
Jeg er ikke særlig til Converse-jente. Dette er faktisk det første paret jeg har hatt på mange, mange år. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt Converse siden barneskolen. Inntil nå. Valget falt på den litt nettere modellene, Dainty. Den har tynnere såle og er ganske feminin og fin. 
Nå har jeg lyst på et par lave sorte. Kan se for meg at de står på shoppinglista når jeg skal til NY.

14.04.2014

100% SPA by Karmameju Salt Body Scrub 03

Photos: ladybird
Jeg har jo tidligere nevnt MD Formulations Face&Body Scrub som en av mine favorittskrubber. Den er fortsatt storfavoritt, men denne her har også sneket seg inn på listen. Salt Body Scrub 03 fra 100% SPA by Karmameju. Karmameju sin saltskrubb kan minne om salt som bade i en oljete balm og der,med etterlater huden myk og fuktet. Jeg kan bli litt lei av å smøre meg med body lotion etter hver dusj (men må tilføre huden fukt etter dusj), og da er denne perfekt. Den etterlater seg nemlig et litt oljete lag på huden, slik at det ikke er behov for body lotion. Perfekt de dagene jeg vil gi huden en real skrubberunde, men ikke gidder smøre meg med lotion etterpå. Dessuten lukter den friskt og deilig av blant annet grapefrukt.

Karmameju består av rene, terapeutiske produkter som er basert på naturlige ingredienser, frie for parabener, petrokjemikalier, sulfater og annet snusk. Og de er selvfølgelig ikke testet på dyr.

13.04.2014

Et lite hårtips!


Noen tips er så enkle og banale, men samtidig så effektive. Slik som dette hårtipset: tørke håret med et håndkle før du påfører hårkur, så glir ikke kuren ut av det klissvåte håret og får mulighet til å virke mye bedre! Du merker faktisk forskjellen.

12.04.2014

Missoni mums


Photos: ladybird
Jeg synes badet i leiligheten er litt kjedelig med sine hvite vegger og grå flisegulv. Derfor investerer jeg i noen fine håndkleer. Missoni er en av storfavorittene, både disse ensfargete håndkleene, men også de med klassisk Missoni-mønster (her og her).
Jeg bruker stort sett å handle Missoni hos Milla Boutique eller Bellas Hus. Men snart får vi inn Missoni på jobben - det gledes!

11.04.2014

Little Dragon



100414 - røde skinnbukser og striper

Photos: ladybird

Etter to dager med nedbør i form av snø og sludd så følte jeg for noe vårlig i går. Da ble det røde skinnbukser, stripet genser og converse. Den røde skinnbuksa har vært en favoritt i mange år, jeg husker det var ganske rift om å få tak i den da den kom ut i butikk.

Skinnbukser/H&M, genser/Zara, sko/Converse

Stiltips fra Darja på Stylista TV



Darja Barannik gjør noen små videosnutter for Stylista TV - og jeg digger de. Spesielt denne lille snutten hvor hun tar for seg gjennomsiktige plagg. Den dama har stil!

10.04.2014

090414


I går gikk jeg for en sporty og veldig casual look. Jeg liker buksene fra Gustav, som har et dressy snitt, men som har veldig sporty detaljer. Med en collegegenser og Nike's kan det jo ikke bli mer mer komfortabelt.

Genser/H&M, bukse/Gustav, sko/Nike

Nina Bergsten's hjem

Jeg elsker marmoren, den subtile fargebruken og blandingen av materialer.

Pst! Legge merke til alle de fine lampene hennes!
Og dette kjøkkenbordet. Jeg er sjalu.
Photos: Residence
Jeg har blogget disse bildene før. Men jeg synes leiligheten til Nina Bergsten er så lekker at jeg blogger de igjen.