Sider

31.05.2014

Pico de Gallo



For noe dager siden så delte jeg et bilde av en bolle med Pico de Gallo på min instagram. da fikk jeg en del spørsmål fra dere, så jeg tenkte å dele denne lille videoen med dere, der dere får en rask innføring i  hvordan Pico de Gallo lages. Pico de Gallo er litt som salsa, bare mindre sausete og mer som en sterk salat bestående av bittesmå biter. Jeg bruker det til taco, eller til pølser og grillmat. Kjempedigg!

Pico de Gallo kan også varieres etter smak og resten av måltidet. Personlig så liker jeg å lage den litt ekstra spicyved å tilsette flere chilli, og gjerne gjøre den litt ekstra frisk ved å tilsette fersk ananas. Det er digg det! 

30.05.2014

Free Flyknit 4.0

Photos: ladybird
Ok, et siste lille New York innlegg da. Må jo nesten vise dere disse to også. Det ble en del sneakers for å si det sånn. Niketøs, rett og slett. Tok liksågodt med meg Nike Free Flyknit 4.0 i to farger. Liker sorte og hvite sneakers som kan brukes til alt, og disse var superlette og deilige på foten. Og til en veldig snill pris.

29.05.2014

Questbar i farta

Photos: ladybird
Etter å ha hørt om og lest om Questbars på utallige blogger og fra treningsglade folk så bestemte jeg meg for å teste ut en eske forrige gang jeg bestilte fra Iherb. Valget falt på Cashew&Coconut. Og det angrer jeg ikke et sekund på! Jeg er i utgangspunktet fan av å spise mest mulig sunn og næringsrik mat og få i meg det jeg trenger på den måten. Men nå og da rekker man ikke helt å få i seg nok mat i løpet av en hektisk dag og derfor synes jeg det er godt å ha noen alternativer for hånden. Disse proteinbarene er pakket med protein, lavkarbo og glutenfrie. Og ikke minst, de er gode! Supert å ha for hånden de dagene jeg drar rett fra jobb til trening og ikke har rukket å spise nok, eller rett etter trening for å få i meg litt proteiner og energi før jeg kommer meg hjem. Også er det jo ofte sånn at når blodsukkeret er på bånn, så er det lettere å ty til enkle og usunne valg - da er det godt å ha en slik bar i veska eller treningsbagen. 

Foreløpig har jeg bare testet denne smaksvarianten, men det finnes et drøss med andre smaker: Chocolate Brownie, Cookies&Cream, Chocolate Peanut Butter, Apple Pie og maaaange fler!

Jeg kjøper de på iherb, en side jeg stort sett bruker hver gang jeg skal handle supermat eller annen helsekost. Hvis du vil ha opptil $10 avslag på din første ordre så kan du bruke koden min, som er AKE836.

28.05.2014

Clarins Golden Glow Booster - hvordan er den egentlig?

Photos: ladybird
Hver eneste sesong så dukker det gjerne opp noen nye produkter som hypes litt ekstra og som alle vil ha tak i. Et av sommerens produkter er Clarins sin Golden Glow Booster. Et selvbruningsprodukt der man bruker noen få dråper i sin vanlige dagkrem, og dermed skal få bygget opp en lekker brunfarge.

Jeg fikk først nyss på den på danske blogger og nettsider, og den er visstnok revet bort fra hyllene i Danmark forlengst. da jeg så at min lokale Kicks butikk hadde igjen en eske, så var valget enkelt. Den er min, og den skal testes!

Henger du med for å lese resultatet når jeg har fått testet ferdig?

27.05.2014

Yankees and Rangers

Photos: ladybird
Det var ikke mye som sto på shoppinglista da jeg dro til New York, vi ville nemlig bruke mesteparten av tiden på å suge inn energien i byen, spise og kose oss. men noen ting sto på lista, blant annet Yankees cap. Etter min mening, og helt sikkert veldig mange andre, den ultimate capsen. Jeg trengte sårt en ny, siden min forrige Yankees cap har vært med på litt for mange løpeturer. Kjøpte en klassisk blå, og likte den helsorte - litt mer chic. Og siden vi var på hockeymatch og så Zucca spille for Rangers i sluttspillet (storkamper er så gøy, jeg klarer ikke sitte rolig i setet og huier og skriker) så ble det jammen en Rangers cap og.

26.05.2014

Chocolate Soleil fra Too Faced

Photos: ladybird
Jeg må ærlig innrømme at jeg glatt hadde gått rett forbi denne bronzeren og resten av utvalget til Too Faced hvis jeg ikke hadde kjent til merket. Med sin småtacky design er det jo lett å tenke at dette umulig kan være noen kvalitetsprodukter. Men heldigvis så vet jeg bedre, dette er nemlig til dags dato den beste bronzeren jeg har prøvd. Jeg er nå på min fjerde eller femte boks av denne.

Når det kommer til bronzer så vil jeg ha en bronzer som er brun, ikke gul, ikke rosa, ikke oransje, men brun! Lettere sagt enn gjort. Denne er enkelt og greit brun (ganske mørk, så velg den lyseste varianten hvis du er lys i huden), den er matt og den gir den perfekte solbrune fargen jeg er ute etter. Og som navnet tilsier, den lukter sjokolade! Så du bør ha sansen for sjokolade.

Denne gangen måtte jeg hamstre da jeg var i New York, jeg begynte nemlig å gå tom.
Jeg handler alltid denne når jeg er ute og reiser og da som regel på Sephora. Det er ikke på alle Sephora butikker de har Too Faced, men har de det, så synes jeg denne er verdt å ta med seg!

En storfavoritt i sminkepungen!



25.05.2014

New York med Paloma

Brunsj med Hanneli og Vogue Paris



Vogue Paris på lunsj med Hanneli. Et lite tips om lunsjsted New York sniker seg også inn.

Namaste


Namaste.

24.05.2014

Spagettistroppene

Spagettistropper har alltid hatt en bitteliten plass i garderoben min. Men i år har det virkelig fått sitt comeback. Det er så feminint og fint! Gjerne kombinert med slitte jeans, skinn eller et lekkert pencilskirt. En av de fineste toppene med spagettistropper må være Niharika fra By Malene Birger! (Den er ganske lik Celiné varianten som Christina Centenera har på seg på det ene bildet).

23.05.2014

Flat Iron, Eataly og matmarked

Photos: ladybird
Et lite "Flat Iron"-tips! Er du i New York og skal opp i området rundt Flat Iron bygningen? Ikke spis rett før du reiser opp dit, der har du nemlig flere morsomme spisemuligheter. For det første har du den italienske butikken og restauranten Eataly, et fantastisk konsept der nesten en hel etasje er fylt med italienske matvarer og ulike italienske spisesteder. Og hvis du køen blir for lang de inne så kan du stase på det lille matmarkedet rett utenfor, der er det nemlig en liten asfaltflekk som er fullstappet med små mattraller og matstands i alle varianter, alt fra asiatisk, til egen pretzel-vogn eller hummer. Yum! Og midt mellom alle matstands'ene så er det satt ut krakker dere kan sitte ned og spise ved.
Jeg skulle så gjerne vist dere flere og bedre bilder herfra, men jeg var ALT for sulten når jeg var der til å tenke på noe annet enn mat.

Karmameju Konjac Sponge - en ny favoritt

Photos: ladybird
Denne lille svampen var knallhard og ganske så stusselig da jeg kjøpte den. Men Karmameju Konjac Sponge ble raskt en favoritt i baderomsskapet. Før førstegangsbruk må den ligge noen minutter i lunkent vann, slik at den mykner opp. Nå bruker jeg den nesten hver eneste morgen og kveld sammen med min rens, istedet for klut eller bomullspads. Den gjør rensen min dobbelt så drøy, siden man får skummet opp rensen ordentlig godt. Svampen eksfolierer også huden på en skånsom måte. Huden føles rett og slett renere etter å ha brukt denne! Tommel opp for mer effektiv utnyttelse av rensen min og daglig eksfoliering - det gjør godt for huden.
 Konjac Sponge og andre produkter fra Karmameju kan kjøpes her.

22.05.2014

New York snapshots

Photos: ladybirds nest
Titter på bildene jeg knipset i New York og gleder meg til neste besøk i denne fantastiske byen.

21.05.2014

Dianthus Barbatus

Photo: ladybird
Dianthus Barbatus. Eller busknellik. Jeg fant disse på Mester Grønn før helgen og falt pladask. Håper de kommer til å ha disse inne heeeeele sommeren.

20.05.2014

Say Hello to Thea! Air Max Thea

Photos: ladybird
Jeg har allerede postet noen bilder av mine nye kicks på instagram, noe som resulterte i masse spørsmål på hva modellen heter og hvor de er kjøpt. Disse ble med meg hjem fra Nike Concept Store i NY, men du kan også få tak i de her til lands. For eksempel her. Thea Air Max er en blanding av Air Max og Rosherun, og resultatet er en fresh og litt nettere Air Max modell. Og jeg elsker den!

(et lite tips hvis du skal kjøpe den på nett - har du smale føtter og lav vrist som meg så kan du holde deg til din vanlige Nike-størrelse, ellers bør du gå opp et halvt nummer)

Ph-D Dream Downtown

Litt forundret over antrekkene? Det var Cinco de Mayo da vi var der.

På toppen av Dream Downtown i NY finner du nattklubben Ph-D. Absolutt verdt et besøk hvis du er i området. Det var topp stemning hver eneste kveld. Klientellet var nok en del yngre enn meg og mitt reisefølge, men vi hadde det kjempegøy og var stort sett innom Ph-D en liten tur hver eneste kveld.

19.05.2014

Kashmina + Neon

De er så flinke til å dekke bordene på Kolonihagen
Photos: ladybird
Hu hei som tiden flyr! Siden jeg var på Kashmina frokosten på onsdag i forrige uke har det vært 3 bursdager, nasjonaldag og festligheter i fleng. Nå er mandagen her og hverdagen er i sin vante gang med jobb og trening. Men hverdagene mine er også ganske travle, så travle at jeg sjelden får tid til å stikke på alle de fine eventene og presse-sammenkomstene jeg blir bedt på. Men nå og da får jeg sneket inn noe. Slik som denne Kashmina eventen hos Kolonihagen. 
Jeg er utrolig glad i Kashmina, det har dere helt sikkert lagt merke til! Jeg har 5 skjerf, flere luer, gensere og morgenkåpe derfra, og flere av disse tingene har blitt noe av det bruker mest av alt jeg har i garderoben. Og nå kommer Kashmina med en skikkelig fresh kolleksjon, med masse herlige neonfarger! Jeg la min elsk på noen av neonfargene som kommer til høsten, en dyp orangefarge og en rosalilla farge som er helt fantastisk. (Har allerede satt meg opp på venteliste på det skjerfet). Og selv om jeg allerede har en morgenkåpe fra Kashmina, så må jeg innrømme at jeg forelsket meg litt i den rosa - hvor fresh er ikke den!?

Bittelitt om Kashmina, som gjør at jeg velger Kashmina når det kommer til kashmir:
- all kashmiren hos Kashmina er kvalitetstestet (SIFO har faktisk utviklet en egen test av kashmir i samarbeid med Kashmina, og er dermed det første merket i Norge som kan skilte med denne typen kvalitetstest)
- Produktene kommer i fantastiaske fargert. Creme er jo en farge som alltid er litt vanskelig, den er enten for gul, rosa eller grå. Kashmina sin cremefarge (den heter "beige" i nettbutikken) er etter min mening helt perfekt!
- Jeg holder en liten knapp på norsk design og norske gründere med bein i nesa
- Jeg synes så absolutt kashmiren til Kashmina forsvarer prisen sin. Kashmir er dyrt, så sørg for at du velger den beste kashmiren. Jeg har nå hatt det ene signaturskjerfet mitt i mange år, og det er like fint! Visste du forresten at det går med kashmir ull fra 3 geiter for å lage et Signaturskjerf?
- Kashmina tøyer grensene litt når det kommer til kashmir, de tør å dra på litt ekstra med farger og design og det kan jeg like.

Hva med deg, kunne du tenkt deg fresh neonfarget kashmir?

16.05.2014

14.05.2014

Fresht fra Asics

Photos: ladybird
Mange jenter kommer hjem fra storbyferie med en ny veske eller et par rå pumps. Men ikke denne jenta. Jeg har en tendens til å ende opp med å shoppe treningstøy og treningssko, og det skjedde også i New York. En liten sveip innom Asics butikken i Meatpacking District (420 W, 14th Street) og jeg kom ut igjen med et par topper, en trenings-BH og nye løpesko. 

Har fått testet ut både toppene og BH'en og en ting angrer jeg på - hvorfor kjøpte jeg ikke flere av toppene? De er jo perfekte! Jeg synes det er nærmest umulig å få tak i treningstopper som ikke er pinetrange og for korte eller alt for vide. Denne er super, den er løstsittende, men har samtidig litt fasong. Nye favoritter i treningsgarderoben! BH'en er ganske tight, men det går seg jo litt til etterhvert. 

Nå er treningsmotivasjonen på topp, jeg gjennomførte en kjempeøkt i går, så i dag er det så vidt jeg kan gå. Og det er egentlig ganske deilig.