Sider

31.08.2014

Grønn Fresh Start

Photo: ladybird
Jeg prøver å lage de fleste juicene mine på mest grønnsaker og litt mindre frukt. Det blir enda friskere og sunnere juicer, og ikke fullt så søte som de fruktbaserte. Det er tross alt ganske mye sukker man får i seg en konsentrert fruktjuice, så blodsukkeret fyker rett til værs. Da er det hakket bedre for kroppen og blodsukkeret med grønnsaksjuice. En av favorittingrediensene for øyeblikket er fennikel. Den gir en deilig touch av lakrisaktig smak.

I dag ga jeg kroppen et lite energikick med juicen "Grønn Fresh Start". Den besto av selleri, grønt eple, fennikel, ingefær, sitron og litt ananas. Nam!

30.08.2014

Bioderma Solition Micellaire Démaquillante

Photo: ladybird
Jeg har blogget om den før, og jeg kommer sikkert til å gjøre det igjen - franske Bioderma sin rens. Et kultprodukt innen skjønnhetsbransjen. Den er tyntflytende som vann og ser kanskje ikke så spesiell ut. Men den fjerner den mest standhaftige sminken, skpnsomt og effektivt. Jeg hamstrer alltid med meg noen flasker hvis jeg kommer over den når jeg er ute og reiser.
Du fpr stort sett kjøpt den på apotek rundt omkring i hele Sør-Europa, nå har den også kommet til danmark og du får selvfølgelig kjøpt den på apotekene i Frankrike (til en slikk og ingenting).

En "French Pharmacy" favoritt som innfrir.

29.08.2014

Signaturskjerfet i Bromo

Photos: ladybird
Jeg elsker kashmirplaggene fra Kashmina, det vet dere som følger bloggen. Jeg har allerede en del av signaturskjerfene, men jeg kunne ikke la være når jeg så denne fantastiske rosalilla neonfargen. Signaturskjerfet i fargen "Bromo" måtte bli mitt. Deilig med litt knallfarge nå som vi går mot en mørkere tid!

Visste du at det går med ull fra to "kashmirgeiter" for å lage et slikt skjerf?

Kashmina fpr du kjøpt på Kashmina sin nettside, eller f.eks hos Shoe Lounge, Capone eller Zuzanne G.

28.08.2014

Falko Beach Bar, Hvar


Photos: ladybird
Hvir du er på Hvar og i Hvar by, da er Falko Beach Bar et sted du bør stikke innom. Lei deg noen deilige solsenger nede på klippene og nyt lavendeldrikke, mojitos, krystallklart vann, massasje i skyggen mellom trærne og genrellt en deilig og avslappet stemning. Falko finner du hvis du går fra byen, forbi Amfora, Hula Hula og litt lenger ut, rundt en odde.

27.08.2014

Reebok Classic

Photos: ladybird
Den perfekte hvite sneakeren måtte bli med meg hjem i dag. Reebok sin helhvite Classic. Like perfekt til jeans, som skjørt og kjoler. Og fin pris også, bare 799,-

Du kan kjøpe den her, men raska på, denne selger ut med en gang den kommer inn. Overalt.

26.08.2014

Neville - en instafavoritt

Photos: Neville Jacobs instagram
Neville Jacobs er en bull terrier. Nærmere bestemt Marc Jacobs sin bull terrier. Neville har en stor personlighet og jeg må le høyt eller smile hver gang han dukker opp i instagramfeeden min - @nevillejacobs er absolutt verdt å følge!

25.08.2014

250814 - skinn og kashmir

Photos: ladybird
Det er nesten litt kaldt å gå med bare legger, men jeg tviholder på det så lenge jeg kan. Det hjelper godt å pakke seg inn i deilig kashmir.
Dere som følger meg på instagram så kanskje at jeg hadde kjøpt et nytt skinnskjørt fra Ganni? Det er helt perfekt - så enkelt, så riktig. Dette kommer jeg til å bruke år etter år.

Skjørt/Ganni, genser/H&M Man

23.08.2014

Roadtrip på Hvar

Photos: ladybird
Nå er jeg vel hjemme igjen fra ferien i Kroatia og har fått en ukes tid til å summe meg litt. Minnene er mange og gode, og noen små tips fra vårt opphold på Hvar og i Split kommer jeg til å dele med dere. 
Når jeg er et sted over lengre tid så liker jeg å leie bil og se mer av stedet. Vi hadde leiebil da vi var på Hvar og kjørte en del rundt på øya og oppdaget strender, små byer og øde badeviker. Her er noen bilder fra en av dagene da vi bestemte oss for å kjøre langs kysten å finne oss et syed helt for oss selv. Vi endte opp på noen svaberg ved krystallklart vann og et lite steinhus. Men helt alene var vi visst ikke, da vi nesten hadde kommet tilbake til bilen så fikk vi nærkontakt med en liten slange. kanskje greit han ikke dukket opp før vi skulle gå gjennom masse siv og trange stier i skogen.

22.08.2014

Teddy Wrap fra Ganni

Moteredaktøren Mie Juhl i en rosa variant
Hedvig i den grå...
Photos: ladybird
Jeg har allerede kjøpt meg en kåpe denne måneden. Men sikler litt på denne fra Ganni også - Teddy Wrap Coat. Ikke bare må man bestemme seg for om man skal kjøpe den eller ikke, man må bestemme seg for farge også.

21.08.2014

Moso Bamboo fra Voluspa

Photo: ladybird
Det virker som om jeg er litt mer innstilt på høst enn alle andre. Jeg vil gjerne ha sommer litt til jeg! Men jeg skal innrømme at det er en ting som er veldig hyggelig, duftlyssesongen er her. Og denne høsten tror jeg denne duften blir en favoritt - Moso Bamboo. Den skal visstnok lukte av Moso bambus, svart musk og japansk sypress. Hvis jeg ville beskrevet den så hadde jeg nok sagt at den lukter av knitrende trekubber som brenner i en åpen peis og litt maskulint, som en herreparfyme av den litt grønnere sorten. Eller kanskje den rett og slett lukter av peiskos mens du sitter i en armkrok.
En litt røffere og mer maskulin duft med andre ord, og akkurat det liker jeg! Synes kanskje ikke dette glasset er det peneste blant alle Voluspa-lysene, men det skal jeg klare å leve med siden den lukter så digg.

Moso bamboo fra Voluspa kjøpte jeg her hos frokenpedersen.no

20.08.2014

Bambi og Trampe er med!

Photos: ladybird
Mitt forrige mobilcover fikk hard medfart på ferie. Så da jeg kom hjem var det på tide å finne et nytt. Etter en liten søkerunde på Ebay endte jeg opp med dette - med Bambi og greier! Rimelig fornøyd med det altså.

19.08.2014

Kitsch - hårstrikk rundt håndleddet

Photos: ladybird
Jeg er jo så glad i Blax sine hårstrikker at det egentlig er ganske utenkelig at jeg skal bruke så mye annet. Men Blax har en liten svakhet, den kan nemlig ikke bæres rundt håndleddet. Og jeg måååå ha en strikk lett tilgjengelig, for i løpet av en dag får jeg som regel et intenst behov etter å sette opp håret. Og da har jeg som regel ikke en Blax i nærheten. Derfor stakk jeg innom Heaven Scent og kjøpte meg et par pakker med Kitsch strikker, de er nemlig like fine rundt håndleddet som i håret. Problem solved.
For dere som ikke bor i nærheten av Oslo, Heaven Scent har også nettbutikk.

18.08.2014

180814 - blomstret pencilskirt og strikk

Photos: ladybird
Jeg elsker mellomsesongene jeg. Når man fortsatt kan gå med bare legger, men fint kan begynne å bruke strikk. Og man slipper å gjemme seg bort i store jakker og kåper. 

I dag kombinerte jeg en gammel favoritt med en nykommer.
Strikkegenser/Alexander Wang, skjørt/H&M.

17.08.2014

Yoga is Beautiful



6 minutter nydelig AcroYoga.

That Moment

Jeg elsker dette bildet. Freshe dama. Og han duden som sjekker henne ut.

16.08.2014

Mardou&Dean SS15 - Rocka Boho

Photos: Tor Gunnar Berland/Elle
Mardou&Dean er deifinitivt en av mine norske motefavoritter. Og vårens kolleksjon fikk meg til å innse at jeg har lyst til å møte neste vår med en rocka bohemstil. Elsker den laaaange trenchen uten ermer, de lange blomstrete kjolene kombinert med PVC og brukes av skinn.

14.08.2014

La Rentrée - Tapage #605

Photos: ladybird
Guess what? Jeg er hjemme igjen fra en fantastisk ferie i Kroatia. Det har vært en helt nydelig tur i et fantastisk land. Dere som følger meg på instagram har kanskje fått med dere alle bildene jeg har lagt ut. Umulig å la være å legge ut så mange bilder når det er så fint.
Men nå er jeg altså hjemme igjen, og det er grått og det regner. Noe som egentlig er helt ok. Er ikke helt klar for å gi slipp på sommeren helt enda, har fortsatt litt sene kvelder med hagefester, grilling og balkongliv jeg vil ha med meg. Men det spørs om det kanskje er forbi for denne gangen. Om det nå enn er, så er høsten også fin. Og dette tror jeg blir en veldig fin en. Derfor feirer jeg ny sesong, ny start - eller La Rentrée som franskmennene sier - med en ny Chanel lakk (er ikke helt fornøyd med holdbarheten på Chanel lakkene, men så kommer de alltid med så fine farger at jeg ikke klarer la være). Tapage #605 har en perfekt frisk rødfarge som skal lyse opp når det nå blir mørkere og mørkere ute.Den passer perfekt til alle de fine høsttonene som kommer: mørke khakigrønne toner, marine, sort, tan. Ja, det blir en FIN høst!

11.08.2014

Noix de Coco

Photos: ladybird
Hver eneste sommer så må jeg ha denne oljen fra Body Shop. Jeg er nemlig en stor sucker for kokos, noe de fleste av dere sikkert har fått med dere. Og denne her, den lukter helt perfekt av kokos. Og når du blander to av mine favoritter, lukten av kokos og kroppsolje, ja da er det et sommermust!
Dette er den tredje flasken denne sommeren.

08.08.2014

Laces in Madame Figaro

Photo: Nico/Madame Figaro
Nydelige Laetitia Casta i en herlig blondekjole i Madame Figaro. Hekle- og blondekjoler er alltid noe som er med meg i feriekofferten når turen går til varmere strøk. 

05.08.2014

Long Summer Nights in Hvar



Etter lange deilige dager i sola så har det blitt litt festligheter her nede, stemningen på flere av Hvar sine utesteder er fantastisk - avslappet og skikkelig gladstemning.

03.08.2014

Gylden lyd med Frends

Photos: ladybird
Når jeg er ute og reiser, så er alltid disse øretelefonene fra Frends med meg. Perfekte på flyreisen, når man slår i hjel litt tid, på stranda. De er riktignok veldig snasne å se på, men det går ikke på kompromiss med lyden.
Dessuten har de litt egenskaper som er fine for oss jenter, håret setter seg ikke fast i den skinntrukne bøylen, ledningene er tvunnet med tråd og vil derfor ikke tvinne seg opp og selve øreklokkene er litt mindre og passer perfekt for jenteører.

01.08.2014

On vacay


Da er jeg dratt avgårde på ferie. Det kommer nok noen innlegg her i løpet av ferien, men ikke så hyppig som vanlig. Følg meg gjerne på instagram @ladybirdsnest der kan det nok dukke opp noen poster fra en ferierende frøken.