Sider

31.05.2015

310515

Photos: ladybird
Mai har vært en veldig fin måned stappet med reising, opplevelser, feiringer og tid med venner og familie. Med søndag og siste dag i mai blir det total avslapping - det har både mamma og babybump godt av i dag.

På fredagens festligheter ble det helsort.

Kjole/Samsøe Samsøe, jakke/Zara, veske/Balenciaga


Søndagsrutine



Jeg må innrømme at jeg ikke husker å gjøre det hver eneste søndag, men jeg prøver. 

29.05.2015

Yoga med babybumpen

Photo: ladybirdsnest instagram
Det har ikke blitt like mye trening under graviditeten som jeg gjerne ønsket. Samtidig har jeg ikke så dårlig samvittighet for det - jeg synes det er viktig å lytte til kroppen når man går gravid, det føles ikke som den rette tiden å presse kroppen. Men en ting har jeg unnet meg, og det er yoga! For det er virkelig å unne seg litt tid for seg selv, med fullt fokus på seg selv. Jeg foretrekker fortsatt de litt mer krevende yogaformene, slik som ashtanga - noe som går kjempebra, man må bare lytte til yogainstruktøren og ta hensyn til bekken og mage underveis. Kroppen sier raskt i fra når noe ikke er helt greit. Jeg håper og tror at styrken og pusten man fpr gjennom yogaen vil gjøre fødsel og tiden deretter litt enklere.

Yogaklærne er fra Run&Relax, deilige yogaklær som former seg etter en stadig voksende mammakropp!

28.05.2015

Golden Glow Booster fra Clarins

Photo: ladybird
Dere husker kanskje dette produktet fra våren i fjor? Da var det nemlig å lese om over alt! Radiance-Plus Golden Glow Booster fra Clarins. Selvbruningsdråper som man blander med sin vanlige dagkrem, eller nattkrem for den saks skyld - og som gradvis bygger farge. Jeg kjøpte den i fjor og likte den så godt at jeg nå kjøpte en ny i det de siste dråpene ble skviset ut av den gamle.

Det er rett og slett en veldig enkel måte å få gylden glød i ansiktet. Et par-tre dråper i dagkremen om morgenen og etter et par dager begynner man å ense en friskere glød i ansiktet. Og det er ganske lett å kontrollere hvor mye farge man vil ha, siden man bygger den opp gradvis. Bare husk å vaske hender og håndledd godt etter påføring, jeg har nemlig våknet opp med brune striper på håndleddene flere ganger. Og alltid, når det er snakk om selvbruning - ja den lukter litt selvbruning i det man påfører den, men jeg synes den lukten forsvinner veldig raskt.

27.05.2015

Mammagarderoben

Kjole/H&M, poncho/H&M
 kjole/Mango, belte/Missoni
genser/Vila, kjole/H&M
genser/H&M Man, skjørt/Bik Bok
Photos: ladybirdsnest instagram
genser/H&M Man, skjørt/Alexander Wang, skinnjakke/Balenciaga, veske/3.1 Phillip Lim

Det å kle en stadig voksende babybump er en liten utfordring. Jeg har valgt å prøve å beholde min gamle garderobe så lenge som mulig og når jeg har kjøpt klær så har jeg hatt fokus på klær som kan brukes når jeg ikke er gravid også. Og man kommer faktisk ganske langt med det man allerede har i skapet. Noe gjengangere er:
- kjoler, enten skjortekjoler eller litt tettsittende kjoler i elastiske materialer
- skjørt med høyt liv, veldig praktisk at de kan dras over magen
- kashmir, veldig deilig de dagene man er litt kald og pjuskete
- belter som tilbehør, gjør at vide kjoler får litt mer fasong og fremhever den fine magen

26.05.2015

Nerudova - Praha

 Utsikten fra borgen i Praha er vel verdt turen opp
Helt øverst i gaten Nerudova
Photos: ladybird
Praha er en by som oppleves best for fots! Selv om byen er ganske stor, så er de sentrale områdene overkommelig til fots - bare husk gode sko, siden det er brostein og hardt underlag nesten over alt. Et besøk oppe på borgen er et lite must, der bør man blant annet ta en spasertur rundt nydelige St. Vitus Cathedral. På veien ned igjen til byen anbefaler jeg den fine gåturen gjennom gaten Nerudova, som starter helet oppe ved borgen og bringer deg ned til Mala Strana og Kampa, gjennom en veldig sjarmerende gate. Ta gjerne noen stopp underveis, på en av uterestaurantene i bakgården eller på noen av takterrassene. Et lite must når man er i Praha!

24.05.2015

AcroYoga på skjermen


Jeg har en liten svakhet for fine yogavideoer, slik som denne acroyoga-snutten. Og siden magen begynner å bli ganske stor nå, så er ikke bevegeligheten helt som før, så det er med litt misunnelse jeg titter på all tøyingen og bøyingen.

22.05.2015

Panamahatten

Photos: ladybird
Det sniker seg innpå meg hver vår, lysten til å bruke hatter. Og det er spesielt en type hatter som alltid står høyt i kurs, de herreinspirerte hattene, slik aom panamahatten. Tror jeg må innom H&M og sjekke ut denne lyse varianten - det blir fresht til sommeren!

21.05.2015

Kampa Park i Praha

Med utsikt over Karlsbrua, bestill gjerne bord ute hvis du er her om sommeren
 Med to bursdagsbarn rundt bordet så ble det mye skåling utover kvelden! Og jeg var veldig glad for at de faktisk har alkoholfritt øl i Praha, det har jeg savnet når jeg har reist og vært gravid.
 Nydelig mat på Kampa Park - deilige retter som tilpasses sesongen
 Det blr ikke noe mindre romantisk utover kvelden...
Photos: ladybird
Kampa Park har mange mindre inndelinger, slik at det alltid føles ganske intimt, uansett hvilken avdeling du blir sittende i

Når jeg skal ut og reise så liker jeg å booke oss inn på noen deilige restauranter. Da er det alltid godt med tips fra andre som kjenner byen godt. Jeg har fulgt @bryllupsplanleggercathrine en stund på instagram. Hun er en bryllupsplanlegger som tilrettelegger bryllup i utlandet, og en av hennes spesialiteter er Praha. Jeg kontaktet henne og fikk masse gode tips før jeg reiste til Praha, og et av de kjæreste tipsene var Kampa Park! Cathrine booket bord for meg og reisefølget mitt den ene kvelden, da vi skulle feire hele to bursdager på en kveld - og valget falt på norskeide Kampa Park som ligger rett nede ved elven med utsikt over Praha by og Karlsbroen. Snakk om beliggenhet! Vi hadde en fantastisk kveld på Kampa Park med topp service, nydelig mat og deilig drikke - og en utsikt vi ikke hadde drømt om på forhånd. 

20.05.2015

200515 - kjoler og babybump

Photo: ladybird
Det begynner å bli litt vanskeligere å få plass til magen i klærne mine, jeg må innrømme det. Nå om dagen er kjoler min beste venn. Dette er en gammel skjortekjole fra Mango, som jeg kjøpte da jeg bodde i Spania. Jeg får aldri nok skjortekjoler, det er så anvendelig og alltid riktig. Og fargene i kjolen passer perfekt til et gammelt Missoni belte i elastikk som jeg har liggende.

Kjole/Mango, belte/Missoni

19.05.2015

Praha - en liten sniktitt

 På fredag tok jeg med meg to av de fineste mennene i mitt liv på tur
 ...til en by fylt av nydelige små kafeer
 Koselige små torg og flotte bygninger
 Statuer og flott arkitektur uansett hvor man snur seg
 De søteste små balkongene, alltid fylt med blomster
 Yrende liv langs elva
 Fantastisk arkitektur
Photos: ladybird
På fredag satte jeg snuten mot Praha for å feire de to fineste mennene i livet mitt! En fantastisk deilig helg fylt av nydelig arkitektur, koselige små torg, yrende folkeliv og masse god mat. Her er en liten smakebit.

15.05.2015

Turen går til PRAHA

Nå setter vi oss straks på flyet og setter snuten mot Praha - en by jeg aldri har besøkt, men hørt veldig mye bra om! Jeg har allerede sikret meg mange gode tips fra noen som kjenner byen riktig så godt - men alle tips taes i mot med takk.

Følg meg på instagram (ladybirdsnest) hele helgen, så kommer det Prahatips på bloggen til uka!

14.05.2015

Here we go again...

Photo: ladybird
Nå må jeg frem med strykebrettet, stryke noen skrukkete kjoler og skjorter og få pakket kofferten. I morgen flyr vi nemlig av sted på et lite helgeeventyr. En ny by skal utforskes og helgen skal fylles med deilige restaurantbesøk, byvandringer, titting på folk på en fortauskafe og feiring med fine folk. Det blir nok stille her på bloggen i hlegen - men på instagram skal jeg prøve å gi dere en smakebit av helgens destinasjon!

13.05.2015

Min bkr

Photos: ladybird
Jeg tror dette er andre gangen jeg nevner bkr flasken min her på bloggen, og det er vel bare et veldig godt tegn på hvor glad jeg er i den! For det er litt mer enn en vanlig vannflaske. Den er riktignok både miljøvennlig og giftfri, siden den er laget i glass med beskyttende silikon på utsiden - men det man blir mest glad i er at den holder vannet friskere. Vann på glass flaske er rett og slett mye bedre!

Og nå som jeg er gravid så er jeg jo mye tørstere enn vanlig, og jeg skal jo faktisk ha i meg mer drikke enn vanlig, ja da er denne helt perfekt. Ved å hele tiden ha den fylt opp med kaldt vann, så er det mye lettere å huske å få i seg nok vann i løpet av dagen. Det er jeg nemlig litt dårlig på å huske ellers. Du kan blant annet kjøpe bkr flaskene på Kicks sine nettsider eller Pureskin, ellers er det en rekke yogastudioer som har begynt å føre de digge flaskene!

12.05.2015

1+1 = 3 Lille monkey sin første 9Fifty

Photo: ladybird
Om noen måneder blir to til tre, og vi har så smått begynt med noen innkjøp. Selv om jeg må innrømme at vi tar det veldig rolig og er veldig avslappet i forhold til vårt nye lille tilskudd i familien. Vi vil unngå å gå i den store kjøpefella og kjøpe masse rart som man hverken trenger eller kommer til å bruke. Men en ting måtte nesten lille monkey ha, en rosa NY cap, akkurat som mammaen og pappaen sin. For ja, det ser ut som det er ei lita jente som vokser og spreller i magen.

11.05.2015

Korres kupp!

Photos: ladybird
Jeg ville bare komme med et lite budsjett-tips på en regnfull mandag. Body Lotions er jeg en storforbruker av, og nå er jeg nok en gang på siste rest i den nåværende tuben. Hadde egentlig tenkt å kjøpe med meg en ny fra tax free'n når jeg skal reise i slutten av uka, men da jeg gikk forbi Vita i dag så jeg at de hadde tilbud på min greske favoritt - Korres! Nå får du -30% på alle Korres produkter! Da plukket jeg med meg en deilig body lotion og en After Sun. Den After Sun'en har jeg blogget om flere ganger tidligere, den er nemlig så god at jeg bruker den som body lotion hver sommer. (Korres har endret design på produktene sine nå, så ikke fortvil om du ikke kjenner igjen produktene med en gang). Trenger du fornyelse av noe i baderomsskapet, sller har hatt lyst til å teste ut Korres? Pop innom Vita nå!


09.05.2015

Sommerfavoritter

Photo: ladybird
Jeg har noen sommerfavoritter når det kommer til kjoler. Noen kjoler som nesten alltid er med i kofferten når jeg reiser bort til varemere strøk. Slik som denne hvite fra Gina Tricot, og en lignenede i sort fra Isabel Marant. Klassiske blondekjoler som alltid funker.

Ute etter noe lignende? Gina Tricot har to som kan ligne litt i år også, sjekk ut Penny som finnes i både sort og hvit og Nelly med litt lengre ermer.

08.05.2015

Gramercy Park, Bangkok

Drinker med utsikt over Bangkok sin skyline


Mocktails for mummy
Ta den overgrodde smale trappen en etasje ned...
...Og du finner Above Eleven

Jeg har en god venninne som er halvt thailandsk og nylig bodde en periode i Bangkok. Da hun hørte at vi skulle innom byen noen dager så tipset hun meg om sin favoritt-rooftopbar i byen. Gramercy Park i 34 etasje på toppen av Fraser Suites i Soi 11. En litt mindre rooftopbar med masse sjel og digge spillelister, man får nesten litt New York vibber. Og veldig gode mocktails hadde de også, perfelt for en vordende mamma! Vi falt pladask for plassen og ble sittende der lenge og nyte utsikten over denne vibrerende byen, drinkene og selskapet. 

Gramercy Park har litt mer sjel enn de store og veldig berømte rooftop-barene man ser i alle filmer, slik som for eksempel Banyan Tree. Spør du meg, så er ofte disse små skatten et langt bedre valg. Ta gjerne middagen en trapp ned for Gramercy Park, der i 33 etasje finner du nemlig Above Eleven, en digg restaurant med nesten like god utsikt og deilig mat med en smak av det bolivianske kjøkkenet. Vi hadde spist før vi tok turen til Gramercy Park, så vi sparer besøket på Above Eleven til neste gang.

Takk Linda, jeg tror du viste at jeg kom til å elske denne plassen!

07.05.2015

Cutest Candy

Photos: ladybird
Dere husker vel at jeg var innom en food court i Bangkok? Der kom jeg over en bitteliten godtebod der de solgte verdens søtest håndlagde sukkertøy. Små søte sukkertøy med ulike mønster, alt fra frukt, til hjerter og små pandaer, griser, sjiraffer og apekatter! What is not to love?! Selv om jeg egentlig er ganske lunken til sukkertøy, så kunne jeg ikke la være å kjøpe med meg en pose.
Og det beste av alt? De smakte faktisk veldig godt, hvert mønster har en egen smak. Så langt har jeg gjenkjent smaken av grapefrukt, drue, lime, mynte, sitron og kirsebær.

06.05.2015

Exuviance Rejuvenating Treatment Masque

Photos: ladybird
Det går litt opp og ned med huden nå med alle disse gravidhormonene i kroppen. Litt ekstra urenheter kombinert med litt tørr hud har vært en gjenganger gjennom graviditeten. De aller fleste rensende masker opplever jeg ofte som veldig uttørkende, men ikke denne! Exuviance Rejuvenating Treatment Masque. En deilig og frisk geleaktig maske som størkner på huden. Når den har størknet kan man forsiktig rive den av, eller vaske den av med lunkent vann og en myk klut. Og hva gjør den? Den frisker opp, rensker og gir fuktighet - samtidig som den etterlater huden jevnere, med mindre porer og rett og slett litt friskere enn før bruk. En favoritt her hos meg, dette er faktisk den tredje tuben jeg har av denne masken. Og den er snart tom, igjen.

Absolutt å anbefale for deg som vil rense, jevne ut hudoverflaten og firske opp huden - uten å tørke den ut!