15.01.2008

Mitt evige bedhead


Photos: Bedhead TIGI
Jeg har et villt hår som aldri har hørt ordet flatt. Volum er ikke noe problem her i gården, her gjelder det heller å roe ned...Derfor er jeg alltid glad i produkter som funker. Jeg trenger noe som gjør håret tyngre, gjerne litt oljete eller kremete så det gir glans i tillegg. Fett hår er heller ikke noe problem, da jeg kan ha i olje i håret mitt uten at det ser fett ut.Uansett, jeg prøvde Control Freak da jeg var hjemme i julen. Og den fungerte som fy. Jeg sprayet den også i hånda for så å definere lokker med hånda. Genious. Men da jeg skulle kjøpe den igår så var det tomt. Så jeg prøvde liksågodt en annen en og, nemlig Headrush. Jammen meg falt ikke den i smak og. Den ga masse glans til min viltre man. Det er slettes ikke de første Bedhead pruduktene jeg faller for.
-------------------------------------------------------
My hair is wild and looks like a bedhead every single day. So things to control this mess is always welcome. I have fallen for these two sprays by Beadhead; "Headrush" that gives shine og "Control Freak" that defines. It is not the first Beadhead products I have fallen for.

8 kommentarer :

Style Spot sa...

Okei men da peiser jeg på med skoene, tusen takk for all motivasjonen vennen ;D Sikler også mye på sand..nesten så jeg kommer til å kjøpe de også ;p Har du fått brukt skoene noe da? Fortsatt like fornøyd?

Bed Head produkter er himmla bra..virkelig verdt alle penga ;)

Ladybird sa...

Jeg tror du blir jempefornøyd med de jeg, tenk for en avslutning på et bra antrekk. Eller start for den saks skyld, de skoene rocker! Håper du blir fornøyd med dem, og si fra når du får kred for de da, for det vet jeg at du får, you'll be fab!

Jeg har ikke fått brukt de noe enda dessverre, men har ike vært noe passende annledning heller. men de sal nok brukes. Og sand, de kommer nok inn i samlingen de ja :)

Jeg er fornøyd med alle bedheadproduktene mine jeg, har ike prøvd noen shamppp eller balsam enda, bare stylingprodukter.

Zava sa...

Bed Head har masse bra, er stoooor fan av Headrush,Afterparty & balsamkuren Dumb Blonde. Også lukter de deilig :)

Ladybird sa...

mmm...lukter deilig av godterier og annet snask ;) Gleder meg bare til å prøve flere produlter. :)

Style Spot sa...

Jepp, skal si fra om det..nå gleder jeg meg ;) Si fra når du bruker dine da, du kommer til å se smashing ut du også !! Yes tenker fortsatt på sand..og rosa også egentlig ;p lenge siden jeg har funnet et par sko som er så utrolig lekre så egentlig burde jeg kjøpt alle tre, men det er kanskje å ta i litt ;P

Ladybird sa...

Takk snella, gleder meg jeg og. Tenkte kanskje innvie de når jeg besøker kjæresten min. Det har falt meg inn og å kjøpe alle tre, bare redd jeg skal bli lei de da. Og med over 100 par i samlingen bør jeg vel bremse ned litt...

Marte sa...

Bed Head er et knallbra merke.. jeg elsker shampooene deres!

Ladybird sa...

Kanskje jeg skal prøve noen shampooer etterhvert da ;)