17.12.2008

Tatlerhuset blir H&M huset


Photos: Googlet
Dagbladet skrev i dag at H&M har skrevet under en kontrakt som gjelder leie av store deler av Tatlerhuset. Det vil si at vår alles kjære Koma, Agent Provocateur og mange andre må ut. Hva synes dere, gode eller dårlige nyheter?
------------------------------------------------
H&M have signed a contract, moving into the Tatler builing in Bogstadveien Oslo.

10 kommentarer :

Anonym sa...

Vet ikke helt, betyr dete at de butikkene som er der bare skal flytte lokaler? Hvis ikke er det ille. H&M er ikke akkurat mangelvare i hovedstaden, om ikke det blir et consept som Cos eller varer til hus - hjem.

Eastsidestar sa...

Virker vel strengt tatt litt unødvendig. De har jo butikker nedover hele gata der.

Ladybird sa...

Anonym: Jeg regner med at de fleste finner seg nye lokaler. Agent Provocateur legger nok ned ser det ut til, ellers får vi se hva som skjer med de andre. Utrolig trist at bogstadveien skal ha enda en H&M, håper da inderlig det betyr at des lår sammen noen av de som ligger i gata...de hadde trengt et løft.

Milk&Honey: jeg blir veldig veldig skuffet hvis det viser seg at de skal beholde de de allerde har og dette er enda en...men den blir svær, så jeg håper de bare har tenkt å få alle inn i tatlerbygget. Så får vi virkelig håpe at det er noene spennende butikker som kommer inn ellers i gata ;)

Anonym sa...

Neeeeei! Hva holder de på med. Bogstadveien mister all personlighet hvis det skal fortsette.

Ladybird sa...

Det begynner å bli mye kjeder her ja...

Spis, løp, les sa...

Jeg syns det er skikkelig bajs. Er det ikke nok HM-butikker i byen snart? Nå mangler det snart bare en her på Sagene også..

Inger sa...

oh no! det var en boring nyhet!

Ladybird sa...

Det er en H&M overalt ja...de kan da ikke ha alle de andre spredt i gata når dette blir et H&M bygg...

HG80.no sa...

Det spørs om det er vanlig HM de tenker å putte inn da, de har jo kjøpt seg inn i noen andre svenske konsepter som ikke finnes i Norge enda... Får håpe de kommer med feks. Weekday og Monki :)

Ladybird sa...

HG80: jeg vet, har vært inne på den tanken selv. men det er allikevel mye lokale som skal fylles...tviler på omde kan fylle hele bygget med disse to konseptene. Kanskje hele pakka ;) Da veier de ihvertfall litt opp for tapet :)