21.02.2014

Rudolph Skin Care favoritt!

Photos: ladybird
Jeg foretrekker det rene og naturlige, og er litt skeptisk til cocktail-effekten av alt vi påfører kroppen. Etter at aluminium og andre stoffer i deoderanter har blitt knyttet direkte opp mot brystkreft og hormonforstyrrelser har jeg vært på utkikk etter en god og snill deoderant. Rudolph Care sin er perfekt - den er økologisk og fri for dumme ingredienser. Og den virker, samtidig som den lukter mildt, rent og godt. En stayer!

5 kommentarer :

Anonym sa...

Denne bruker jeg også. Den uten aluminium som jeg er mest fornøyd med, men fortsatt virker den ikke like bra som de med skumle ingredienser på meg..så jakten fortsetter:)

Anonym sa...

Hei. Kan anbefale deodorantene fra Acorelle. http://www.greenspirit.no/produktgrupper/deodorant/. Har testet en del deodoranter uten aluminium tidligere uten å ha funnet en som faktisk funker, men veldig fornøyd med disse:)

Anonym sa...

Hvor har du kjøpt denne?
Heidi:)

Luisa Fernanda del Mar sa...

Åh, slikt liker jeg! Hvor kjøper du denne?

Ladybird sa...

Hei hei alle sammen! Jeg kjøpte denne i Køben, men den kan også kjøpes på Gimle Parfymeri i Oslo, de har også nettbutikk!

Anonym: Har du prøvd å avvende deg med den gamle, altså gå et par uker uten...man bør visstnok gjøre det for at ny deo skal fungere optimalt.