27.09.2014

Vil du teste Vichy Dermablend?

Photos: ladybird
Vil du få muligheten til å teste ut Vichy Dermablend? Vichy sin nye linje med produkter som skal kamuflere små og store skader og uregelmessigheter på huden og som blant annet skal være fine til å dekke rødme, aknearr, mørke ringer, hyper pigmentering og tatoveringer. Serien har allerede rukket å vinne en rekke priser verden over og har nå kommet til Norge. 

Jeg har to pakker, en for lys hud og en for ganske mørk hud.
15 Opal pakken for lys hud inneholder Dermablend Korrigerende kompakt-creme 12H, Dermablend Fluid Corrective Foundation og Dermablend Stick Correctur.
35 Sand pakken for mørk hud inneholder Dermablend Korrigerende kompakt-creme 12H og 
Dermablend Stick Correctur.

Har du lyst til å teste de ut? Fortell meg hvorfor akkurat du fortjener en slik pakke og om du ønsker den lyse eller mørke pakken. Legg igjen kommentaren i kommentarfeltet eller send den på mail til ladybirdsnest@hotmail.com Merk mailen "Dermablend"
Gratulerer til de to vinnerene, de er nå trukket og fått beskjed :-)

18 kommentarer :

Marita Rosenvinge Olsen sa...

Åh det hadde vært perfekt å vunnet dette- da jeg snart er tom for mine faste produkter- jeg har egentlig ikke funnet noe ordentlig hudprodukter som jeg har vært fornøyd med-kanskje det er nettopp disse! Tror pakken for lys hud hadde passet meg best:)

Diaperdiva sa...

Jaaa takk! Vil mer enn gjerne teste Dermablend!! Bruker kremene til Vichy, og ELSKER dem!!
Jeg fortjener å vinne dem (for lys hud).. fordi, jeg er en eneste vandrende pigmentering.. :-( (Kom med kidsa.. som for øvrig også gir meg disse ulekre mørke ringene jeg går rundt og flasher til omverdenen)

Kristin sa...

Vil veldig gjerne vinne og teste Dermablend. Jeg har permanent rødming i ansiktet og har enda ikke funnet et produkt jeg er helt fornøyd med. Jeg har fx. prøvd grønnfarget concealer, men har ofte endt opp med en "dead warmed up" look som ikke er veldig flatterende. Hvis jeg vinner, så er det den lyse fargen som passer best for min hud. Hilsen fra Kristin:-)

Krihal sa...

Dette fikk jeg lyst å teste. Fordi jeg fortjener det ...eh. Sikkert ikke mer enn andre som vil vinne, men heller ikke noe mindre. Er nok den lyse som passer meg best.
Klem Kristin

Victoria S. sa...

Dette vil jeg kjempegjerne teste! Jeg har noen sprengte blodkar som er vanskelig å dekke, og med veldig lys hud, blir disse lett veldig synlig. Concealer har en tendens til å sitte dårlig, så jeg kan jo krysse fingrene for at Dermablend (som jeg har hørt mye bra om) funker bedre!:)

Line sa...

Oj, dette hadde det vært stas å teste ut! Jeg har veldig røde kinn og er stadig på leting etter noe som kan dempe dette. Den lyse hadde nok vært utmerket! God søndag :)

Cornelia sa...

Hei! Jeg er 20 år, og sliter med kviser. Heldigvis går det i riktig retning, men har nå en del stygge arr. Det går desverre ut over selvtiliten, og lykken med å finne riktig sminke er vanskelig. Hadde vært veldig hyggelig å få prøvd noe som faktisk funker. Den lyse :) Hilsen Cornelia :)

Linn Walberg sa...

Sikke en SKØN giveaway! :) Vichys produkter er så fantastiske - så det er så kanon at de også har lavet denne serie!

Jeg ville EEELSKE at vinde den lyse pakke :) <3

Ha' en dejligste mandag :)

Mange hilsner fra Linn

Karianne sa...

Håper jeg ikke er for sein - jeg vil gjerne teste den mørke. Har passert 40, og da får man gjerne litt ujevn fargetone og en og annen pigmentflekk i ansiktet. Har ennå til gode å finne en concealer som gir det resultatet jeg ønsker, så....jatakk, gjerne :)

Mia sa...

Klart jeg vil det! ;) Og hvorfor...fordi lille blonde jeg klarte å slurve litt med solkremen i sommer og har fått seg noen lekre pigmentflekker rett under øynene! Og siden Lisa Eldrige sier at disse produktene er fantastisk så hadde det vært herlig å få teste (den lyseste)!! <3

Anonym sa...

Hei:)
Skulle gjerne likt å prøve den for lys hud,da jeg har fått mer og mer pigment forandringer i ansiktet. Mørke flekker. Så krysser fingra for det! Klem Weronica

Kagina sa...

Jeg har aldri vært noe flink til å kjøpe foundationer eller noe slikt. Føler aldri jeg finner den riktige hvis jeg prøver, de dekker aldri nok eller føles som en maske. Det hadde vært utrolig gøy å kunne prøvd Dermablend og se om det blir en ny favoritt i sminkepungen :D Ønsker meg lys variant. Krysser fingre og tær for at jeg får teste :D :D

Kristin Holtmon sa...

Wow! Har hatt lyst til å prøve de lenge! Jeg har noen kviser og arr som er vanskelige å dekke og disse har fått så gode tilbakemeldinger! Hadde vært moro å få testet de ut :)
Kristin

Anonym sa...

For en herlig herlig premie! :)
Jeg har superlyst til å vinne fordi jeg bare ELSKER å prøve nye produkter. Virkelig ELSKER! Tror det er som når gutter kjøper seg et nytt playstation-spill, må forte meg hjem og teste ut, hehe :)


Når jeg først kommenterer (som jeg er aaaltfor dårlig til), så må jeg slenge på at har lest bloggen din trofast i såå mange år. Du var vel en av de første bloggene jeg kan huske at jeg oppdaget, og det er blitt en del år siden :D

Anette sa...

Dette høres perfekt ut for meg :-D elsker å teste nye ting og har en del små arr i ansiktet etter ulykke på hest. Jeg vil gjerne vinne fordi jeg er student å da er budsjette på beauty produkter dessverre dårlig,, jeg hadde passet den lyse best. Lykke til alle sammen, spennende hvem som vinner :-D

Ida K sa...

Etter å ha sett videoene til Lisa Eldridge er jeg overbevist! Jeg har en stressende jobb, og likegreit en hud som ikke takler stress. Jeg får store, røde, halvveis innebygde kviser (æsj og au!!) i kinnene og langs kjeven, og jeg får ikke til å dekke de ordentlig. Det tærer selvsagt på selvtilliten, og jeg er på evig jakt etter produkter som dekker nok. Krysser fingrene for at jeg vinner!! :)

Er jeg så heldig trenger jeg nok den lyse :)

Ida

andrea sa...

Jeg hadde satt enormt stor pris på å vinne den lyseste fargen da jeg sliter med akne arr i kinnene og ned til munnen etter at jeg har hatt det tøfft en periode. Kvisene har blusset opp og jeg syns det er vanskelig å skjule det, til tross for at jeg ser på meg selv som flink og interessert i make up. Du hadde hvertfall gjort dagen min :-)

katrine lie sa...

jeg har veldig lyst å prøve dermablend for å se om jeg noen gang kan gå i t-skjorte og kjoler osv igjen har noen veeldig stygge ar på armene så jør at eg ikkje klarer å gå i t-skjorte elle kjoler å har jo selvfølgelig lyst til det er så mye som stopper når jeg skal kle meg for kan ikkje ha på meg hva som helst må altid ha noe lang erma på meg for å klare å skjule det så hadde vore kjekkt å kanskje kubne gått i noe som ikkje altid va langerma å kunne gå i kjole