04.02.2015

Babyboom 2015

Photo: Ladybirdsnest instagram
Ja, det er helt riktig - jeg bidrar til den store babyboomen i 2015! En bitteliten kul har vokst frem og formen har vært så som så de siste tre månedene. Men jeg klager ikke, dette er så fint, utrolig koselig og veldig spennende. På slutten av sommeren får vi hilde på lille monkey.

Graviditeten kommer nok til å sette sine spor her på bloggen, det vil komme noen gravidoutfits, det vil sikkert bli noen babyinnlegg og litt produkttester av babyrelaterte ting - men noen mammablogg blir det nok ikke. Og har du noen tips til en som er ny i mammarollen, så kjør på - alle gode tips taes i mot med stor takk!

13 kommentarer :

Monica Bergem sa...

ååhh, gratulerer så mye Randi - Du kan GLEDE deg!!!! :-D

Anonym sa...

Oi, så koselig! Har fulgt deg en stund, og liker bloggen din godt. Klær og stor mage er ikke lett... Asos har en del som er ok, men de aller fineste plagene finner du hos Happymum :-))

Maren sa...

gleder meg til sånne innlegg, venter sjøl et lite nurk til:)
Har en 1,5 åring i hus, så mitt beste tips er å sov, plei deg sjøl, det være seg lakking av negler eller ta deg en lang dusj. For jeg kan love deg at du blir garantert nedpriotert når den lille kommer;)

Karianne sa...

Gratulerer - så gøy :)

Rita sa...

Gratulerer så mye :-).
Dette er helt kart den beste bloggen av alle der ute. Så hvorfor den ikke er nominert i de blogawardsene som har vært skjønner jeg ingenting av. Liker så godt at den er så variert i innleggene og at du er innom alt fra mat til trening, mote og interiør. Følgerdeg også på pinterest og finner stor inspirasjon i bildene dine. Gleder meg nå til å lese babyrelaterte innlegg :-)
Lykke til!

Anonym sa...

Helt enig med Rita!!:) :) :)

Mitt beste råd, er å ikke høre på alle råd..kos,kos,kos (ikke noe skrikekur og forte seg i egen seng, det ordner seg av seg selv, med tiden. Det ble vel et råd likevel, he he..men poenget er: hør på magefølelsen og mammahjerte, når den tid kommer.) Før det skal jeg kose meg med bloggen din, og du kan nyte den magiske tiden:)

Ladybird sa...

Tusen takk Monica! Jeg storkoser meg, selv med litt svingende form :-)

Anonym: Tusen tak, og tusen takk for mammatips - jeg håper å kunne holde på min egen garderobe så lenge som mulig, selv om det sikkert krever litt kreativitet ;-) Men jeg må sikkert skaffe meg noen mammaplagg etterhvert, og det er ikke så lett å finne noe fint - så takk!

Ladybird sa...

Tusen takk Maren! Jeg kan love deg at jeg får dosen min med søvn nå ihvertfall, ganske så trøtt ;-) Ellers skal jeg prøve å være flink til å sette av litt tid til å pleie meg selv, mens jeg fortsatt har god tid til slikt! ;-) Gratulerer med nummer to på vei!

Ladybird sa...

Tusen takk Karianne! God helg :-)

Ladybird sa...

Rita og aninym: Tusen tusen takk jenter! Det var veldig koselig å høre! Siden jeg er en av disse bloggerne som ikke går 100% inn for å leve av bloggen, men har det som en hobby, så vil jeg nok aldri få de samme lekre antrekksbildene og alt det samme innholdet som de "store" - men så anser jeg meg litt som bloggen til nabojenta, en litt lettbeint versjon. Jeg har hverken tid eller anledning til å bruke noe mer tid på bloggen enn jeg gjør, så da prioriterer jeg ofte variert innhold, fremfor raffe og lekre antrekksbilder. Og jeg er veldig glad dere liker det dere ser :-) Jeg setter veldig stor pris på alle tilbakemeldingene jeg får!

Og tusen takk for tips til en vordende mamma. En ting har jeg allerede erfart og det er at man fpr mange tips, både av nære og fremmede, og det er ikke alle som passer sin egen graviditet - så man får takke og bukke, ta til seg tipsene, men også ha hovedfokus på å lytte til egen kropp, den gir deg ganske klare ting hvis du bare hører etter! <3

camilla pihl sa...

Gratulerer så mye! Så koselelig!! <3

Anonym sa...

Gratulerer så mye!! Alltid så koselig å høre om graviditeter :D

Ladybird sa...

Anonym: Tusen takk, det er en veldig koselig tid :-)