Sider

28.02.2015

La Tulipe - duften av vår

Photos: ladybird
"La Tulipe fra Byredo er inspirert av følelsen du får om våren når blomstene vekkes til liv med alle sine deilige dufter og fine farger." Og nettopp det er en veldig god beskrivelse av denne duften. Tenk en frisk, feminin duft av knasende sprø hvite og grønne blomster. Jeg har lenge vært en fan av Byredo sine tolkninger av duftopplevelser og har flere dufter fra Byredo i baderomsskapet. Storfavoritten avslører jeg ikke, for den er nærmest blitt en av mine aignaturdufter - og jeg har som dere kanskje har lest, et svært personlig forhold til duft jeg skal bruke selv. Det er så lenge mellom hver gang jeg finner meg en parfyme og jeg får så personlig forhold til den, at jeg har sluttet å dele den med de som spør hva jeg bruker. Og grunnen er enkel, hvis noen omkring meg begynner å bruke samme duft, så må jeg bare slutte med den, da er den ikke min lenger. Sikkert ganske sært, men sånn er det nå, så da er det best å holde det som min egen lille hemmelighet.

Men denne lille herligheten av en vårduft deler jeg med dere, for den når ikke helt opp på signaturduft-hylla, selv om jeg er etrolig glad i den! Og et lite dufttips - kjøp gjerne body lotion versjonen av duftene dine, de får ofte en litt rundere og varmere duft, som jeg ihvertfall foretrekker.

Byredo kjøper jeg som regel på Heaven Scent eller Gimle Parfymeri.

27.02.2015

Lisa viser Lancôme sin contourstick


Lisa Eldridge har en magisk evne til å fp meg til å få lyst på alt hun viser i filmene sine. Slik som denne fiffige nye contour- og highlightsticken fra Lancôme.

26.02.2015

Litt sunnere cookies

Photos: ladybird
Jeg vet ikke om jeg skal skylde på graviditeten, men det virker som om jeg får lyst på alt jeg ser når det kommer til oppskrifter som deles. Gravid, eller ei, jeg synes alltid det er greit å ty til litt sunnere valg på hverdagene. Og da Kristine Weber la ut denne oppskriften på sukkerfrie amerikanske cookies, så bestemte jeg meg for å teste de ut. Jeg gjorde noen små justeringer, ut i fra hva jeg hadde i skapet. Uansett, så endte de opp veldig gode - absolutt verdt å teste ut når man er fysen, men vil ta det litt forsiktig med sukkeret.

25.02.2015

Perry på sengekanten

Photos: ladybird
Selv om det blir litt lysere for hver dag som går, så har jeg fortsatt veldig behov for ekstra lys inne. Men lamper er alltid litt vanskelig. Lamper gjør så mye for et rom, men jeg synes ikke det er så ofte jeg finner lamper jeg liker. 
Tom Dixon sin Copper Shade Pendant flyttet inn i leiligheten for ikke så lenge siden, og nå har denne lille lampen fra Ellos funnet plassen på soverommet. Jeg må innrømme at jeg sjelden er innom Ellos sine sider, så det var ganske tilfeldig at jeg kom over denne lampen. Klikket den hjem, og den viste seg å være et aldri så lite kupp - er den ikke fin?! Perry bordlampe fra Ellos finner du her.

24.02.2015

Cala&Jade Rattle Belt

Photo: ladybird
Belter er vel kanskje ikke det lureste å kjøpe akkurat nå. Men når det er så fint som dette, så tar jeg sjansen, selv om midjemålet er ganske langt fra normalen. Inntil videre får det henge nede på hofta eller over bumpen. Rattle Belt fra Cala&Jade.

23.02.2015

Fokus på bryn

 Photos: ladybird
Jeg er veldig glad i bryn, og da av den typen som gjør litt ut av seg. Kraftige, uttrykksfulle bryn. Jeg er heldigvis født med ganske kraftige bryn, men de trenger allikevel litt hjelp nå og da. En gang i blant farger jeg de med kolokrem, rett og slett en klassiker når det kommer til brynsfarging. Sort blir litt hardt, så jeg går for den kalde brunefargen "askebrun". 
En god pinsett er et must for napping, denne har jeg hatt så lenge at jeg ikke lenger husker hvor den er fra - men det er et must med pinsett av god kvalitet! Kjipe pinsetter er noe av det mest irriterende å jobbe med. For å fylle inn litt arr og hull i brynet så bruker jeg en brynspenn fra Youngblood, den er super for et naturlig uttrykk. Og sist men ikke minst, et lett strøk av en øyenbrynsgele for å holde brynene på plass, denne er fra norske Zanzuel.

20.02.2015

NY Street Shots

De beste streetstyle bildene til Tommy Ton er samlet på Style.com. Her er mine favoritter.

19.02.2015

Fuchsia

Photo: Clubfashionista
Nå som huden er ganske lys etter en mørk vinter, så er det ekstra fint med en sterk farge på leppene. Slik som knallrosa. Og aller finest er det hvis man holder sminken ellers nedtonet, bare fresh hud, knallfargede lepper og ikke noe særlig øyensminke.

18.02.2015

180215 - avslappet i jeans

Photo: ladybird
Det er ikke alle buksene jeg får på meg lenger, men denne jeansen skal nok holde en stund til. Det er egentlig en skinny jeans, men jeg kjøpte den 3-4 størrelser større enn jeg egentlig bruker, for å få en baggy bukse som fortsatt er ganske nett.

Topp/Gina Tricot, jeans/Cubus

17.02.2015

Kokos for håret


Noen ganger er det greit å gå tilbake til det enkle. Håret mitt er av den litt tørrere typen, uansett hvor mye jeg kurer og pleier det. Og nå som jeg er gravid så har det blitt litt ekstra uregjerlig, noe som visstnok er helt normalt. For å gi det litt ekstra pleie i det siste så har jeg smurt kokosolje i hårtuppene en times tid før jeg har dusjet (shampooner gjerne håret to ganger for å få ut all oljen slik at det ikke blir fett). Og kokosoljen har faktisk roet ned håret og gjort det både blankere og mykere. 

Jeg har jo mange ganger hørt at kokosolje skal være fint for så mye, men har først testet det i håret nå - det kunne jeg med fordel gjort tidligere!

16.02.2015

Dyprøde nyanser fra Essie

Photo: ladybird
Jeg vet ikke om det er tanken på at en vår er rett rundt hjørnet, eller om det er en plutselig fascinasjon for mørke negler - uansett så er det de dype tonene jeg lakker med for tiden. det har en periode vært sort og lillatoner, men nå er jeg mer over på de dyprøde. I dag sto valget mellom Essie sine "Recessionista", klassikeren "Bordeux", "Skirting the Issue" og den mer brune "Little Brown Dress". 
Valget falt tilslutt på "Skirting the Issue" - en dyp, glossy farge som fikk meg til å lengte bittelitt etter et aldri så lite vinglass.


14.02.2015

Shades of Green



Photos: Trendenser, Refinery29, pinterest
De dype grønnfargene, de har jeg en liten forkjærlighet for akkurat nå. Når man først skal velge en farge så føles grønt trygt og klassisk, i den rette fargetonen så fungerer grønt år etter år.

13.02.2015

Mr.Green

Photo: ladybird
Det er nok mange som går for Mr.Grey i kveld, men jeg valgte Mr.Green. En grønn juice proppet med sunne saker som er bra både for meg og den lille i magen. En neve grønnkål, en appelsin, litt basilikum og litt eplejuice - alt mikses sammen med en stavmikser og helles i et glass med isbiter. En frisk og grønn juice, og veldig enkel å lage siden jeg kun brukte en stavmikser.

12.02.2015

Pst! Et H&M kupp

Photo: H&M
Ville bare tipse dere om at H&M sin nettshop nettopp har fått inn et skjørt som ligner veldig på mitt denimsjørt. Det skjørtet er det nemlig veldig mange av dere som har spurt hvor jeg har kjøpt.

Klikk det hjem her.

Yogamorgen med Run&Relax - beste starten på dagen

 Happy Yogi!
 Sjekk ut de nye lekre fargene i Run&Relax SS15 kolleksjonen - jeg falt spesielt for den grønnmelerte (som jeg har på meg på øverste bilde) den knallgule fargen og den blåmelerte.
 Det lille koselige yogastudioet Leela Yoga i Heimdalsgata 4
 Deilig å starte dagen på matta
 De ferskpressede juicene fra PUR Oslo kan anbefales, spesielt Spine-Aplle-Tini med ananas, spinat, siron og ingefær. Skikkelig fresh!

De siste månedene har vært litt utforrende i forhold til formen. Jeg skal slettes ikke klage, for jeg har fint kunne jobbe og fungere i hverdagen, men jeg har ikke orket så mye mer. Trening har vært helt utelukket, med en gang pulsen har gått opp så har kvalmen kommet. De siste ukene har jeg heldigvis kunne tatt meg noen deilige etterlengtede yogaøkter. Og i dag var jeg så heldig å bli bedt med til en liten yogamorgen hos Leela Yoga, for å titte på Run&Relax sin vårkolleksjon og få en deilig yogaøkt med dyktige Vibeke Klemetsen.

Det var balsam for kropp og sjel, noe en kropp som holder på å lage en liten baby, satte utrolig stor pris på! Yoga er en treningsform som jeg kommer til å prioritere gjennom hele svangerskapet, den gir deg styrke, stabilitet og lærer deg å lytte til kroppen og bruke pusten på best mulig måte. Det kommer nok ganske godt til nytte når denne babyen bestemmer seg for å se dagens lys.

Sjekk ut Run&Relax sine nyoppdaterte hjemmesider for flere bilder av nyhetene deres og freshe yogaklær. Jeg har allerede en del yogatøy og treningstøy fra Run&relax og har flere favoritter. Seamless Sports Bra er en super sportsBH og BH til yogabruk, for deg som liger sportsBHer som sitter godt. Nå har jeg ganske moderat byste, og det er ikke alltid lett å finne en BH som virkelig sitter, men det gjør denne. Jeg er også veldig glad i yogatøyet til Run&Relax, spesielt Banda tightsene. Disse viste seg også å være geniale nå som jeg er gravid, siden de er litt høye i livet, slik at jeg kan få dratt den godt over babybumpen. Jeg liker også at de er litt ekstra lange i beina, slik at jeg kan dra de litt ned over føttene når yogaøkten starter og man ikke har fått opp varmen enda.Har en liten følelse av at jeg kommer til å loffe rundt i disse buksene hjemme fremover. Tightsen er også supre på lange flyreiser, da er supermyke og sømløse, ingenting som klemmer eller klør.

Nå skal jeg nyte følelsen av yogabliss, som fortsatt sitter godt i kroppen.

Se hele kolleksjonen til Run&Relax her.

Fregnefjes


Jeg er skikkelig svak for fregner, det er så sjarmerende! Skulle ønske jeg var et fregnefjes...men man kan jo kanskje jukse litt?

10.02.2015

Dagens lyd&bilde


Låta er riktig så fin, og den blir enda flottere akkompagnert av denne fine videoen.

Denimskjørtet - budsjettversjonen

Photo: Pernille Teisbæk/Fashion-Post
Mange av dere spør etter det mellomlange denimskjørtet mitt. Det kjøpte jeg på H&M sin Trend-avdeling for mange år siden. Og jeg elsker det! Det funker like godt sesong etter sesong, med sin klassiske fasong og litt småquirky look. Og nå har H&M jammen meg laget et som ligner veldig! Jeg kom over det på den danske superbloggen Fashion-Post, sjekk ut innlegget til Pernille Teisbæk her. Og løp innom nærmeste H&M!

09.02.2015

Decléor for mammamager

Photo: ladybird
Magen begynte plutselig å vokse ganske raskt og da fant jeg ut at det kanskje ville være lurt å pleie den litt ekstra. Den skal tross alt gjennom ganske mye de neste månedene, så det er greit å legge et godt grunnlag for at huden skal holde seg elastisk og fin og forhåpentligvis unngå noen strekkmerker. Jeg er ganske avslappet i forhold til forandringene som nå skjer i kroppen, men det føles alikevel veldig greit å forebygge litt. 
En venninne av meg som er hudpleie anbefalte disse to produktene til meg, Decléor Aromessence Sculpt Firming Body Serum og Decléor Aroma Sculpt Stretch Mark Restructing Gel-Cream. Først smører jeg inn magen med noen dråper av oljen, før jeg påfører et tynt lag av den lette gelekremen. Det er jo alt for tidlig for meg å kunne si noe om hvordan disse fungerer, men en ting kan jeg love dere - og det er at de lukter helt fantastisk godt. Friskt og godt av blant annet grapefrukt. Og hvis vi skal store på min venninne, så er absolutt disse produktene et hot tips til voksende mager. Som hun så herlig sa "jeg har masse skavanker her og der, strekkmerker og cellulitter både her og der, men magen, den er like fin som før graviditeten". 
Vel verdt å gi et forsøk! 

Jeg skal forsøke å huske å gi en tilbakemelding og anmeldelse etter endt graviditet. Og har du lyst til å gi produktene en prøve, du kan blant annet kjøpe de på blivakker.no og blush.no

07.02.2015

060215

Photo: ladybirdsnest instagram
Noe av det vakreste jeg vet er gravide kvinner, jeg har alltid syntes det har vært så flott! Og jeg håper så inderlig at jeg kommer til å benytte denne tiden til å kle den voksende magen på en fin måte. Jeg ELSKER allerede å fremheve den lille babybumpen, og det håper jeg fortsetter. Ja, det vil sikkert komme tunge dager, der alt bare er tungt og strevsomt og man ikke føler seg på topp - men det hjelper som regel å kle seg litt opp. Det skal jeg prøve på!

I går benyttet jeg anledningen til å ha på et av mine favorittskjørt, er nok ikke så lenge før dette ikke passer.

Skjørt/H&M, skjorte/Bruuns Bazaar herre, belte/H&M, strømpebukse/Calvin Klein

06.02.2015

Fiken i vår

Photos: SFgirlbybay, Stories by me, Bodie and Fou
Jeg har alltid vært svak for sitrustrær. Men denne siste tiden har det sneket seg inn en ny forelskelse, nemlig for fikentrær. Dét tror jeg er en ting som skal kjøpes inn til hjemmet denne våren.

04.02.2015

Babyboom 2015

Photo: Ladybirdsnest instagram
Ja, det er helt riktig - jeg bidrar til den store babyboomen i 2015! En bitteliten kul har vokst frem og formen har vært så som så de siste tre månedene. Men jeg klager ikke, dette er så fint, utrolig koselig og veldig spennende. På slutten av sommeren får vi hilde på lille monkey.

Graviditeten kommer nok til å sette sine spor her på bloggen, det vil komme noen gravidoutfits, det vil sikkert bli noen babyinnlegg og litt produkttester av babyrelaterte ting - men noen mammablogg blir det nok ikke. Og har du noen tips til en som er ny i mammarollen, så kjør på - alle gode tips taes i mot med stor takk!

03.02.2015

"I do"


Flere enn meg som fikk lyst til å få for "winged liner" nå?

Favoritt: Youngblood Crease/Smudge Brush

Photo: ladybird
Jeg har fått en del spørsmål om jeg har noen sminkebørster å anbefale, og her er jeg virkelig ikke en ekspert. Jeg er rett og slett ganske amatør på å legge øyesminke, men kanskje det er en god ting - for når jeg finner en børste som jeg synes er lett å jobbe med, så vil jo det si at andre som heller ikke er proffe på dette, også vil få en litt enklere sminkehverdag.

De børstene jeg virkelig elsker i samlingen min har jeg fått anbefalt av profesjonelle, stylister, makeupartister eller venninner som er modeller og blir sminket mer enn de fleste. Jeg har lenge harr MAC sin 217 som en stor favoritt når det kommer til dusebørste, men har ikke helt klart å finne en børste til å legge selve øyeskyggen. Innti vi fikk inn Youngblood der jeg jobber. Jeg elsker jo Youngblood, og makeupsamlingen min har utallige Youngbloodprodukter. Men dette er den første kosten jeg forsøker, etter å ha fått den anbefalt selvfølgelig. Youngblood Crease/Smudge Brush. Og den er helt suveren! Endelig en børste som gjør jobben med å legge øyeskygge mye enklere, det er faktisk så greit å legge øyeskygge nå at jeg har begynt å bruke en del øyeskygge i hverdagen. Før var det kun når jeg skulle på fest. Riktige børster gjør jobben så mye enklere - og de to jeg nevner ovenfor er absolutt en god start!

Og husk å rengjøre børstene dione, mer om det her.

02.02.2015

Valje fra Ikea

Photo: Ikea
Nå og da kommer Ikea med en skikkelig godbit av en nyhet. Jeg har en forkjærlighet for litt odde møbler, møbler som har en litt annen størrelse og format enn normalen. Og denne nye oppbevaringsserien, Valje, passet meg perfekt!
Må sjekkes ut nærmere når de kommer ut i butikk.