29.02.2016

Blue Monday - Blue Bedrooms

Photos: pinterest, Wit and Delight, Plastolux, Design Hunter, Domain Home, Stylizmo, Fantastic Frank
Det er noe veldig delikat og avslappende med blå soverom. Det er en rimelig stor sjanse for at det blir fargen soverommet males i neste gang.

For my international readers
There are something delicate and relaxing about bedrooms painted in blue. I think we will choose blue next time we paint.

4 kommentarer :

Luisa Fernanda del Mar sa...

Så utrolig vakre farger! Du aner ikke hva farge på bilde nr 2 heter?

Ladybird sa...

Luisa: det vet jeg dessverre ikke, men den fargen er helt fantastisk! <3

Anett Ringstad sa...

He Søta, vet du hvor blidet nr 2 er hentet fra. Elsker den sengegavlen:) Ha en fin lørdag. Klem ANett

Ladybird sa...

Anett: Hvor fint er ikke det soverommet!? <3 Jeg har hatt helt oppheng på det siden jeg så det på instagram i fjor. Jeg fant bildet her http://witanddelight.com/2015/03/palette-moment-pale-pinks-powdery-blues/ - men det står dessverre ikke noe om sengegavlen. De linker videre til https://homeadore.com/2014/11/05/emperors-gate-dyer-grimes-architects/ - men ser heller ikke at det står noe der. Meeeen, hvis du får tak i slikt nydelig pudderrosa materiale, så vil jeg tro at du lett kan få noen til å trekke en helt plain sengegavl med materialet, ja kanskje du til og med klarer det selv. Nydelig soverom! Du bør forresten titte på linken for å se resten av huset og - helt fantastisk! (selv om soverommet skiller seg ut!) Gooood søndag! klem