02.06.2007

Henne


Med min forkjærlighet for off-the-shoulder plagg ble dette antrekket godt mottatt.

Søt kombinasjon.

Du kommer langt med jeans og en kul t-skjorte.

Ta en tur innom Henne sidene og titt på deres gateblogger. Innimellom er det noen blinkskudd. Ellers er det mye greit tidsfordriv på Hennesidene, stylist Anja Stang rapporterer fra Paris, Arne og Carlos kommer med motetips og masse annet. Du kan lett slå ihjel litt tid der.

6 kommentarer :

Anonym sa...

Stilig hun med den store rød veska.

Ladybird sa...

Ja, hun er veldig søt. Og det er så enkelt i tillegg. Men det er jo som de sier, det enkle er ofte det beste.

Anonym sa...

Den røde vesken har jeg hatt i kikkerten lenge.Men det som holdt meg på vent ,var at den ikke var i ekte skinn.Ellers er jo "Lets have some Cake" t-shirten fra Zara kul.

Ladybird sa...

Annema,det er en stor fordel med skinn når det gjelder vesker ja, rødfargen er flott da! Jeg har ikke helt slengt meg på den tskjorte med trykk trenden selv, men synes det er knall på andre.

Anonym sa...

Synes at teksten må treffe!Det blir helt feil om det feks står:Don`t steal my Style.Så at de hadde fått noen dårlige eksemplarer på Bik Bok.Utrolig kjedelig når kjedene begynner å slenge seg på bølgen.

Ladybird sa...

Det er sant, det er utrolig mange dårlige lines der ute. De originale er fortsatt de beste. Jeg tror egentlig at jeg ville blitt ganske paranoid skulle jeg gått med en slik Tee, folk leser jo automatisk det som står på, må jo regne med det. Du vet slike dager der alle ser rart på deg og du bare må finne et speil for å sjekke ut at du ikke har et eller annet pussig i ansiktet...tror mine dager med slike print på tskjorta ville føles sånn.