26.06.2007

Vil ha!

Jeg har forelsket meg i tre ting de siste dagene. Min søte kjæreste som snart kommer hjem til norsk sommer, gråturkise jeans og en kort jeansshorts i tynn myk denim, veldig blå i fargen og med viber fra 70-tallet. Kjæresten er snart på vei, men shortsen og buksa vet jeg ikke hvor jeg skal finne. Jeg har lett i mange butikker, men finner ikke de perfekte plaggene. Noen som har sett noe? Dumme meg har sett begge ting, på to personer på gata, stupforelsket meg, men fikk ikke spurt hvor de kjøpte disse to fabelaktige plaggene.

3 kommentarer :

Anonym sa...

Å jeg vet hvordan det er å forelske seg i noe man ser på gata! Gjør det ofte med sko, men føler det blir frekt å spørre: Unnskyld, hvor har du kjøpt de skoene? hehe.. Kan desverre ikke hjelpe deg.

Anonym sa...

Så bra at du er tilbake.Håper du har hatt noen fine dager.Vet ikke helt hva slags farge du sikter til.Men selv kjøpte jeg en lys mintgrønn bukse på H&M for ikke så lenge siden.

Ladybird sa...

Amie: Jeg vet, det er så irriterende. Selv synes jeg det er superhyggelig når folk stopper meg og spør, så jeg anntar at andre også synes det er like hyggelig. Men disse togangene passet det seg ikke å spørre, da jeg hadde hendene fulle med noe annet. Men klarer bare ikke glemme det...

Takk for det Annema! Jeg har kost meg som bare det. Jeg kjøpte en turkis kjole på H&M nå om dagen som hadde akkurat denne fargen, så anntar at de har flere ting med denne fargen i kolleksjonen. Men det er ikke mange av avrene der som har akkurat den turkistonen. Jeg får vel blogge kjolen etterhvert, så det er litt lettere å forstå hva jeg henviser til ;)