12.08.2010

Feriepen

Feriekofferten er proppet med herlige sommerprodukter!
Bringing my summerfavourites on vacation!
ColorExtend Sun produktene fra Redken har raskt blitt en sommerfavoritt for hår som utsettes for saltvann, sol og strandliv.
My hair loves the ColorExtend Sun products from Redken!
Eos har blitt en favoritt. Først ble jeg kjent med de runde kulene av lepepomader, deretter forelsket jeg meg i barberkremen og nå er body lotionen blitt en favoritt. Jeg oppdaget først Eos sin body lotion på Mint i Oslo, men klarte ikke bestemme meg for hvilken av de tre luktene jeg skulle velge. Jeg endte opp med alle tre! Et stort pluss er det også at den siste lip balmen til Eos inneholder solfaktor, den skal definitivt være med sydover.
I love Eos. First I got to know their lipbalm, then I fell in love with the shaving cream and at last I got myself the body lotions, love them!
Er ikke den nye neglelakken min fra IsaDora fantastisk. Gullfarget med glitterstøv. Den heter "Gold Sparkles" og jeg digget den fra første strøk!
Love my new gold nail polish from isaDora. "Gold Sparkles" will surely look good on the beach.


Nå stikker jeg straks til sydligere strøk, og disse produktene blir med meg.
I am heading south, towards Greece, and these lovely summerproducts are coming with me!

4 kommentarer :

Mia sa...

Så heldig du er som skal ut på tur!!

Maria sa...

Å så deilig med ferie. Jeg reiser til Rhodos om en uke og er superklar for en uke i sola :)

The Fashion Economist sa...

Håper du koser deg på ferie! Kjøpte den gule Eos-leppepommaden i USA i sommer. Et artig tilskudd til det faste veskeinvetaret!
God ferie:)

Ladybird sa...

Åhhhh...så deilig det var med ferie :) Og ekstra herlig når man kan skjemme seg bort med deilige produkter etter en dag på stranda ;)