20.08.2010

Korfu

Photos: ladybird
Jeg er på Korfu, dermed blir det lite blogging. Storkoser meg og har ønsker om å bare bli her, ikke dra tilbake til høstklare Oslo. Drar fra Korfu i natt. men ikke tilbake til Oslo. Nå står nemlig Barcelona for tur! Kom gjerne med godtips om den fantastiske byen Barcelona. Vaaaaaamooos!
I'm not neglecting you darlings, I am just spending a great week on Corfu. Leaving Corfu tonight, but not going back to Oslo. next destination is Barcelona! Vaaaamoooos!

10 kommentarer :

Turbo sa...

Beautiful shots, Randi. I really like the one of the cobblestone. Have fun in Barcelona!!

Stine sa...

Finn resturangene La Bo Tiga med nydelig, billig mat (Prøv tapas til forrett med spicy potatos med aioli og blekksprut ringar. Og prøv mandarin og sitron sorbet til dessert) som ligger inn ei side gate på La Rambla, Carrer de Escudellers, 23-29.

Og La Rosa Raval med nydelig meksikansk mat, (Den beste kylling burritosen eg har smakt) Carrer dels Àngels, 6, gå inn Pintor Fortuny på La rambla, og ned den fjerde sidegaten til venstre.

Ella sa...

Åh, så utrolig herlig! Kos deg MASSE!:-)

Vibbis sa...

Så nydelig! Kos deg masse på ferie og god tur videre til Barca.

Vibbis

Cecilie sa...

Kos deg på ferie og nyt varmen og solen =)

Lita sa...

åh... misunnelse!!!! :D
Nå har jeg tatt bilde av meg selv i korsett kun for din sin skyld btw;)

Kos deg på tur å pass på å smør med faktor!! :)

Rock'n Roll Ballerina sa...

Høres ut som en deilig ferie. Barcelona er en av mine favorittbyer! Born området er full av liv og spisesteder. Kos deg masse! :)

Flingly sa...

Super blogg!

Jeg tror jeg spotter et par leopard sandaler fra Bianco, stemmer det? Uansett, kule er de! :)

Solveig Bolstad sa...

Hei

Så flotte bilder fra Korfu. Jeg skal til Barcelona selv om noen ukers tid. Gleder meg masse. Vi har booket hotell i området El Born. Der har vi hørt det skal være super hyggelig og masse koselige kafèer. Chic & Basic heter det. God tur.

Ladybird sa...

Tusen takk for gode tips! :) Jeg spiste faktisk på begeg restaurantene, den ene hadde jeg spist på før ;) Leopradsandalene er Bianco, og har vært fast inventar på mine føtter hele sommeren ;)

Solveig: El Born er fantastisk, herlig område. Hvis jeg skulle bodd i barceøona hadde jeg valgt å bo i El Born. Har ikke bodd på Chic&Basic, men hørt mye bra om det! Nyt den fantastiske byen!