16.08.2012

David Yurman + GiseleHvem får vel ikke lyst på fregner og langt bølgete hår når man ser den nye kampanjevideoen til David Yurman. Gisele sjarmerer.

Makes me want freckles and long wavy hair. Gisele is such a charmer.

2 kommentarer :

Rebecca sa...

Kjære Ladybirdsnest,

Jeg har et spørsmål (som ikke har noe med innlegget ditt å gjøre, sorry), men det er sånn at jeg har gitt bort en langhelg til min lillesøster som ble 30 i sommer. Lillesøster foreslo Alanya (!), noe jeg la ned veto mot. Vil Alicante eller San Juan i oktober (første helgen) tilfredstille oss begge? Altså shopping, sol og strand men uten å se VG, feite briter og hårete strandraggare? Tusen takk for input :)

Ladybird sa...

Hei hei! Beklager litt sent svar, men jeg har vært hjemme i Norge på ferie og tatt litt fri fra internett :) Jeg tror helt klart at Alicante kan tildrestille dere, jeg har blitt veldig glad i byen. Bor selv ute i San Juan, her er det nesten ingen bare turister. Ihvertfall ikke utenlandske. San Juan er en by der mange spanjoler har feriehus, spesielt de fra Madrid. Alicante by er passe stor, litt flere innbyggere enn Oslo. Det er ok shopping her, mye god mat og en koselig by som man lett blir kejnt i. Stranddagene bør dere legeg til San Juan, dere bruker 15 min på trammen ut hit :) Det er overraskende få turister i Alicante. jeg trodde byen skulle ha masse turister, men jeg bodde her i 3 måneder før jeg hørte andre nordmenn!