22.08.2012

Vinn Pierre Robert sportstøy

Photos: ladybird
De som følger meg på bloggen og instagram har kanskje lagt merke til at jeg ofte bruker Pierre Robert sitt treningstøy. Det er superbehagelig på og sitter akkurat som det skal til all slags trening - fra løping til yoga. Nå er jeg så heldig å ha et helt sett med treningsklær fra Pierre Robert som jeg kan gi til en av dere! perfekt nå som ferien er over for de fleste av oss og vi skal tilbake til rutiner og nye treningsmål.

Legg igjen ditt beste trenings- eller helsetips i kommentarfeltet eller send det til ladybirdsnest@hotmail.com. Merk mailen "Pierre Robert Sport Collection"

Ha en super onsdag!

You might have noticed that I often use sportswear from Pierre Robert. It's supercomfy and has a great fit. And lucky me, I got a set of Pierre Robert sportswear for one of you!

Just tell my your best fitness- or healthtips, either in the commentfield or by mail at ladybirdsnest@hotmail.com. 

Happy wednesday!

37 kommentarer :

Janne sa...

Hei hei.

Mitt beste treningstips som gir raskt resultater er intervall løping 4x4x4x4. Løp det du klarer i 4 minutter, 2 minnutter lett løping (pause), også 4 minutter bånn gass igjen. Gjør dette 4 ganger. Fint med 8-10 oppvarming, lett jogg og 15 minutter nedjogging. Dette er vondt, men veldig kortvarig smerte... Lykke til!

Håper jeg får meg nytt treningstøy :-)

liv sa...

ferdig trent er bedre en skal trene, så mitt tips er å trene så tidlig på dagen det lar seg gjøre:)

Guro sa...

Mitt beste tips er å utnytte naturen og årstidene til det fulle. Løp eller gjør styrketrening ute om sommeren, gå lange turer i nydelige høstfarger om høsten, og sett på deg skiene om vinteren - også på hverdagene. Da stiger humøret flere hakk, du får masse frisk luft, treffer andre mennesker og får en god treningsøkt. I tillegg er det helt gratis! Særlig om vinteren er det supert å få masse dagslys i helgene gjennom lange skiturer, det merker jeg kjempegodt på humøret og overskuddet. :)

3brosejenter sa...

Mitt beste treningstips passer nok best for de som skal begynne å trene eller sliter med motivasjon.

"1 er mere en 0 eller litt er mere en ingenting!" Så enkelt og så banalt, men det har hjulpet meg mang en gang, følelser er så viktig når en trener. Mestring av å ha gjort 1 øvelse eller 1 joggerunde er ofte nok til at en gjør en til. I begynnelsen av juni begynte jeg med å gå en liten runde, i dag jogger jeg 1 mil minst en gang i uka. Å da var det dette tipse jeg hadde i hode mitt :D

Anonym sa...

Mitt beste råd er å gjøre hverdagslige ting til trening. Ta trappa istedet for heisen, gå istedet for å ta buss/trikk (spesielt hvis det i utgangspunktet er litt for langt for å gå) osv. Ellers er det så enkelt som å nyte livet og vær aktiv, enkelt og greit :)

Ida S sa...

Hei. Mitt beste treningstips er å få hjelp av en PT til å finne aktiviteter som er effektive og som passer for deg! Tung styrketrening og sprintintervaller funket for meg, og nå er det -10kg og jeg trenger nye klær :)

sigrun sa...

Tren hjernen. Når du tror du er ferdig har du 40% igjen!

monica k sa...

grønnsaker er kanskje ikke så godt så sleng det oppi en suppe så er det utrolig hva du får i deg.

bruk gpsklokke så ser du hvor langt/lite du har gått/jogget sånn at du har ett mål om å gå lengre neste gang.
eller sports active spill på ps3 så får du trophies når du når ett mål

tt sa...

Mitt beste treningstips er å trene i faser:
Første fase: Styrke! Tren styrke 3 ganger i uka i 8 uker, og øk vekt annenhver uke.
Mellomfase: Ta en uke med valgfri trening, 4 økter men valgfri lengde og intensitet. Gjerne ting du ikke trenger til vanlig. For meg er det svømming og dans.
Fase 3: Kondis og fettforbrenning. Hold styrken vedlike med 1-2 økter men fokuser på kondis hvis du må droppe en økt. Varier mellom intervall og rolig langøkt.

Siden jeg begynte å følge dette blir jeg ikke demotivert eller lei, fordi jeg vet at treningsopplegget snart endrer seg. Og resultatene kommer fordi kroppen ikke blir vant til treningen.

Anonym sa...

Selv har jeg problemer med å motivere meg selv til å trene etter lange dager på skolebenken, og det blir fort til at jeg tenker "jeg gjør det bare i morgen i stedet", noe som selvsagt ikke skjer. Mitt beste treningstips er derfor å gjøre litt endringer i hverdagsrutinene dine. S Hvis du f.eks. sykler/går til jobb/skole i stedet for å ta bussen eller kjøre har du allerede trent masse før klokka er åtte! Gå turer i helgene med venner/barna i stedet for å ta dem med på kino og gå opp mange trapper i stedet for å ta heisen. Plutselig skal det ikke så mye til for å holde formen allikevel; det er i alle fall det jeg har erfart!

Hilsen fra lise :) ingerlisesm@live.no

Anne-Marie sa...

For en fantastisk give away! Mitt tips er å alltid trene på mandager, det er en bra start på uken noe som gjør at det er lettere å fortsette å trene ut uken. Mitt andre tips er at istedefor å ligge å dra seg i sengen i helgene, kom deg ut! Løp i trapper, ta en lett joggetur eller en tipe på et treningssenter, på den måten får du litt mer ut av dagen og i tillegg så får du trent i helgen :)

Helle Marie sa...

Super premie! Mitt beste tips for å få opp motivasjonen er å belønne seg selv med noe hyggelig etter treningsøkta - f.eks. et varmt bad, en time på sofaen med favorittmagasinet, en episode av en TV-serie e.l. Synes selv det er lettere å komme i gang viss jeg planelgger å kose meg litt etterpå!

(helle.marie@gmail.com)

Anonym sa...

Det hjelper meg veldig å ha treningsapparater lett tilgjengelig hjemme. Blir dørstokkmila for lang kan man alltid ta seg en økt hjemme. Funksjonelt og behagelig treningstøy er også en god hjelp.

Spirulin@hotmail.no

Monica's Verden sa...

Mitt beste Helse & Trenings tips er og bruke naturen for det den er god for. Å gå eller løpe i skog og mark er kjempe deilig,man får orden på tanker og man får kroppen i form.

Så bruk naturen folkens,om det er regn eller sol så er naturen og utendørs det beste stedet og være og trene...

Ønsker alle en sunn og god uke videre..
Varm hilsen fra Monica Karin
canim_monica@hotmail.com

Anonym sa...

Mitt beste helsetips er å starte dagen med et stort glass iskaldt vann med sitronskiver i! Smaker himmelsk og er utrensende for kroppen! :)

Hilsen Stine
stine_d88@hotmail.com

karoline sa...

Pierre Robert sportswear er fantastisk! Spesielt treningstoppen :)

Mitt treningstips er: finn en treningsparter! Det er ingenting som hjelper deg ut av sofaen som en avtale med en venn.
Jeg er så heldig å ha en treningpartner i naboen. Vi startet sammen på et løpeprogram og motiverte hverandre :) Nå løper jeg lenger enn noen gang. Er jeg hjemme på ferie og har dårlig med motivasjon, spør jeg om mor vil sykle, mens jeg løper! Fungerer veldig bra :)

Signe H sa...

Hei :)
For en fin konkurranse! Her fikk jeg jammen noen småtips selv.
Mitt beste treningstips må være å få med pilates inn i treningen.
Det gir lange sterke muskler og man blir mykere og smidigere noe som hjelper på alt det andre :)
Og mitt beste helsetips må være å tenke positivt og prøve å nyte litt hver dag!

(signe4@hotmail.com)

veronika sa...

Mitt beste treningstips er Endomondo. Enkel og gratis treningsapp der man følger venner og kjentes aktiviteter. Jeg blir supermotivert til å komme meg på en form for trening hver dag.
Jeg mener at den beste treningen er den det faktisk blir noe av, og Endomondo gjør at jeg lettere tar meg en halvtime til trening i dag også. :)

Ina sa...

Mitt beste tips er: JUST DO IT! Etter mye erfaring når det gjelder trening, vet jeg at det lønner seg å bare å hoppe i treningstøyet med en gang du har fritid. Det er så lett å tenke "jeg tar det i morgen," "nei, idag fortjener jeg å bare ligge på sofaen." Tingen er det at du trenger ikke trene en time hver gang! Ta en liten halvtime med yoga, tøying, jogging eller styrke om du ikke føler for å kjøre deg helt ut. Alt er så mye bedre enn ingenting! Så mitt tips er å ikke tenke, men bare hoppe i det. En dag vil du få resultater som forteller deg at det var verdt det!

Ida sa...

Mitt beste tips er å ikke fokusere på vekten- men på resultater i form av ytelse! Jeg har lastet ned endomondo- og det er bare en av mange treningsapper der ute! Last ned en treningsapp og følg utviklingen din dag for dag- ufattelig morsomt og motiverende! Nå er det jo GØY å jogge!!
Ida Lind
urettferdig(ætt)live.com

Tara Knauss sa...

My best tip is to have short term goals with one long term goal in mind. Say, if you want to lose 20kg....don't focus on losing the 20kg all at once. Have smaller goals, like losing 5kg at a time, that will get you to your big goal. Too many people get overwhelmed if they are trying to lose a lot of weight. Take it day by day and stay focused.
Also, you don't have to deprive yourself of "sweets and treats" when you're on a diet...that will only make you crave it more. Everything is fine in moderation.
-Tara Knauss
knausst@yahoo.com

charlotte.hadlero@c2i.net sa...

Beste treningstips: Om dørstokk mila er laaaang; Tving deg selv å komme deg i treningsklær, og kom deg uttafor døra. Om du DA fremdeles ikke orker , er det "ok" å snu,...men da er erfaringen at " er man først kommet så langt kan man likegodt trene".. ;-)
Og etterhvert ØNSKER kroppen å bevege seg :-)

Ane sa...

Mitt beste tips for trening som gir resultater er løping og styrke. Finn noen få styrkeøvelser som funker for deg og øk belastningen etterhvert. Med løping kan det være lurt å skifte mellom intervalløkter og langkjøring. Musikk på øret gjør alt mye mer overkommelig. Og det gjelder å ikke overdrive, da kan det være vanskelig å holde treningsmotivasjonen oppe.

Anonym sa...

Jeg sliter med å få tid til trening nå som jeg har fått to barn, men for en måntes tid siden begynte jeg å trene før jobb. Det er litt tøft og komme seg opp, men det går veldig bra. Føler meg dessuten veldig frisk og opplagt når jeg starter jobbdagen.

mvh
Anett
tomabjer@online.no

Ole-Martin sa...

Mitt beste tips må være å lage shaker! Det finnes uendelig variasjonsmuligheter der ute- og mange blogger har masse inspirasjon på dette! Ofte er det slik at man spiser for lite og for dårlig mat iløpet av en dag. En shake med isbiter i kan man spise nær sagt hvor som helst- og den kan inneholde alt fra frukt/bær, proteinpulver, nøtter, yoghurt- you name it! Sunt- og kjempenyttig for kroppen din!

Ole-Martin
olejen(ætt)live.no

Tess1111 sa...

Tren med en venn!!;)
Therese-holm@hotmail.com

Pia Therese Roland sa...

Hei,

Mitt beste treningstips er å variere! Sats har mange forskjellige timer, gå på favoritt timene dine og suppler i tillegg med nye spennende timer, løp i skogen med favoritt musikken, og ta bysykkelen/sykkelen til og fra jobb og andre ting.

Lekkert nytt treningstøy gir også store mengder motivasjon! ;)

Maria sa...

"Du vil alltid angre på at du ikke orket å trene, men aldri angre når du du har trent ferdig" Nytt treningstøy øker treningsmotivasjonen flere hakk også!
maria-kjeve@hotmail.com

Victoria S. sa...

Mitt beste treningstips må være å finne noe du synes er gøy, da går alt så mye lettere. Ellers kan man oppnå mye ved å kutte ut busskortet og i stedet gå så mye som mulig.

Natalie N. sa...

Mitt beste treningstips (eller tips for at treningen blir ekstra morsom og motiverende) er fresht og behagelig treningstøy. Gjerne i knalle farger - på alt fra treningsbhen til toppen til skoene. Selvom man skal løpe til svetten renner og ansiktet ligner en tomat, kan man fortsatt se bra ut på trening. :) Med nytt og fresht treningstøy vil man på trening hele tiden. Funker i hvert fall for forfengelige sjeler som meg :)

Kamilla sa...

Hei Ladybird!
Etter ett klatrepark-ukell i mai, fikk jeg en skade i ryggen. Dette medføre at jeg rett og slett måtte legge om treningsrutiner og prøve annen type trening. Mitt treningstips til alle er derfor å prøve Bikram Yoga! 90 minutter med yoga i 40-grader. Super treningsøkt, og ekte detox på én og samme tid. Resultatene kommer fort! Anbefales på det varmeste!
Takk for superfin blogg!
Hilsen Kamilla
www.kamillaberg.com

Elin Karlsen sa...

Mitt tips er kanskje vel enkelt. På jobben vår har vi 12 min pausegym med et strikkprogram. Dette kjører vi hver dag til fast klokkeslett. Du merker at nakke og skuldre blir sterkere og det motiverer til mer trening på egenhåd. Et annet tips fra meg: Vi har et lite og enkelt treningsrom på jobb, hver dag når jeg sender posten min går jeg inn på treningsrommet og ror 100 tak. Det er god hverdagstrim som tar minimalt med tid!
Hilsen Elin

Anonym sa...

Hmm...et tips er å drikke et glass melk eller et glass biola etter trening. Da får du i deg næringsstoffer (bl.a proteiner) som kroppen trenger etter en treningsøkt.

i_Sen3@yahoo.no

madebyjulia sa...

Mitt beste tips er
- tren sammen:)

odkn2@online.no

Nennes sa...

Bruk sikkerhetutstyr som hjelm på sykkel, ryggbrett og hjelm ved ridning, ski og snowboard osv.....det har jeg smertelig fått erfare i sommer...

Elson Cade sa...

Navigare Sportsklær AS ble etablert i 1962 av Henry Bjordal, og siden den gang levert kvalitets klær til norske forbrukere. Vi produserer varemerkene Navigare og Karsten og Petra. Dette er norske varemerker, som er designet og utviklet i Bergen. Selskapet har hovedkontor i Bergen, samt forhandlere over hele landet.

Dr Purva Pius sa...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

BORROWERS APPLICATION DETAILS


1. Name Of Applicant in Full:……..
2. Telephone Numbers:……….
3. Address and Location:…….
4. Amount in request………..
5. Repayment Period:………..
6. Purpose Of Loan………….
7. country…………………
8. phone…………………..
9. occupation………………
10.age/sex…………………
11.Monthly Income…………..
12.Email……………..

Regards.
Managements
Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com