17.07.2013

Exuviance konkurranse

Photo: ladybird
Dere har sikkert fått med dere at huden min har lagt sin elsk på Exuviance. Og nå er jeg så heldig at jeg har muligheten til å ha en liten Exuviance-konkurranse her på bloggen. En av dere kan vinne Purufying Cleansing Gel og Soothing Toning Lotion. Jeg bytter på å bruke disse to og Exuviance sin Gentle Cleansing Creme for øyeblikket. Det som overrasket meg mest med denne rensegeleen er at den ikke etterlater huden strippet for fukt, slik som rensegeleofte gjør. Huden etterlates bare myk og ren. 
Disse to renseproduktene passer for alle hudtyper, er dermalogisk og allergitestet, er skånsomme men samtidig veldig effektive. De inneholder milde AHA syrer som forbedrer hudtonen. Også lukter de skikkelig digg! Hvis du har lyst til å lese litt mer om produktene og Exuviance så kan du gå inn her.

Har du lyst på disse to? Legg igjen en kommentar på dette innlegget, eller send meg en mail på ladybirdsnest(a)hotmail.com der du kort forteller meg hvorfor du vil teste disse to.

Tvi tvi!

32 kommentarer :

Vilde sa...

Jeg har testet Exuviance gentle cleansing creme, var sånn helt OK fornøyd, dette mest trolig da jeg er mest fan av rense gel og har veldig lyst å prøve disse. Likte kremene deres veldig godt :)

Kjersti Sand sa...

Alltid fint med nye tips innen hudpleie! Har aldri prøvd Exuviance før, men en rensegel som ikke stripper huden for fukt høres fantastisk ut, akkurat det jeg trenger. Har prøvd mye forskjellig av renseprodukter i det siste - balmer, såper og kremer - men føler ikke helt at de passer til huden min. Håper jeg får sjansen til å prøve disse og at det blir en perfect match! mvh Kjersti :)

Guttemamma sa...

Hei! Vil gjerne teste fordi etter fylte 40 trenger huden min mer enn før..., og jeg strever med å finne " det beste"!! Krysser...!!! Klem fra Anette

Justitia sa...

Åh, disse kunne jegbtenkt meg å prøvd!

Anonym sa...

Heisann!!

Kjekt med nye tips innen hudpleie. Det er mye forskjellig på merkede.
Har ennå til gode å finne en favoritt. K9b fra Laila

Christine sa...

Hei fine "Ladybird"! :-)
Alltid like inspirerende innlegg hos deg både på blogg og instagram. Har tatt meg i å kjøpe mange av produktene som du anbefaler og har blitt like fornøyd hver gang. Kroppsoljen fra Bodyshop var siste investerig og den var bare tipp topp!

Har brukt Excuviance gjennom flere år og er veldig fornøyd med de til min hud. Rensen er bare supergod og ansiktsvannet likeså. Har bare 1 cm igjen på flasken av rensen og gikk til innkjøp av en dårlig ACO-tonic i dag, som holder på å etse bort en sart kombinasjonshud, så litt påfyll med favorittproduktene hadde vært midt i blinken.

Uansett, konkurrense eller ei -fortsett med å gjøre det du gjør, nemlig å inspirere!

Sommerklem fra Christine :-)

meg sa...

Jeg har en venninne som har skrytt mye av dette merket, så jeg er definitivt nysgjerrig. Tror rensen min fra body shop er klar for å byttes ut snart, hadde vært artig å få prøve!

Anonym sa...

Hei flotte du!

Disse kunne jeg tenke med å prøve!!!! Jeg har sart problemhud og tenker kanskje derfor disse er midt i blinken. Har vært superfornøyd med andre ting du har tipset om (særlig skrubben fra md, som er blitt mitt favorittprodukt), og tror derfor dette kan være noe for meg:-)

Elsker forresten bloggen din!

Klem Hanne

HelseHippie sa...

Du har jo så mange fine giveaways! Jeg tror disse produktene kune vært midt i blinken for søsteren min. Hun er veldig syk, tilbakefall av kreft, og sliten mye med huden i tillegg. Spesielt siden hun har fått så sensitiv hud etter cellegift i tillegg. Noen nye godbiter på badehyllen hadde virkelig gitt henne et løft :)

Håper du nyter de nydelige dagene vi har nå <3

Klem Helene

HelseHippie sa...

Du har jo så mange fine giveaways! Jeg tror disse produktene kune vært midt i blinken for søsteren min. Hun er veldig syk, tilbakefall av kreft, og sliten mye med huden i tillegg. Spesielt siden hun har fått så sensitiv hud etter cellegift i tillegg. Noen nye godbiter på badehyllen hadde virkelig gitt henne et løft :)

Håper du nyter de nydelige dagene vi har nå <3

Klem Helene

MaritBE sa...

Så utrolig fin premie ;-) Jeg begynte faktisk å bruke Exuviance etter at du anbefalte det - og jeg elsker det merket! Skulle gjerne hatt ALT av det, hehe. Disse hørtes veldig bra ut, så jeg vil gjerne være med på konkurransen ;-) Grunnen til at jeg vil vinne er fordi jeg snart er tom for rensen min (som jeg syns var helt ok - tipper disse er mye bedre), og trenger ny påfyll. I tillegg har jeg lyst til å prøve enda mer fra dette merket, siden jeg har likt det andre så utrolig godt også. Klem fra meg.

Monica's Verden sa...

Hei Hei

Jeg kunne virkelig tenkt meg og prøve disse, jeg har prøvd nattkremen til Exuviance og den er bare super god.
Jeg har lenge hatt lyst å prøve flere produkter i serien, men det har ikke blitt til.
Jeg har en litt vanskelig hud, så er ikke alt jeg kan bruke. Men nattkremen i denne serien den er super for min hud, så grubler jo veldig på om disse to produktene er like gode. Man blir litt forsiktig med og kjøpe inn forskjellig, når man gang på gang blir skuffet....

Så jeg krysser fingrene og håper jeg er den heldige som får prøve dem...
Stor varm sommer hilsen fra
Monica Karin
canim_monica@hotmail.com

Anonym sa...

Hei!
Jeg blir gjerne med i trekningen :)

Synes det er veldig vanskelig å finne gode hudpleieprodukter som jeg trygt kan bruke. Hadde vært fint å kunne få testet

i_Sen3@yahoo.no

Anonym sa...

Hei!
Jeg liker vespera bionic serum og nattkremen fra exuviance veldig godt men har bare aldri fått testet renseproduktene:) og som nybakt mamma kunne jeg trengt å stelle litt pent med huden min, lite tid til sminke om dagen;)

Gi2419@hotmail.com

Anonym sa...

Har hørt litt om exuvianse før og nå når du skriver om det og anbefaler fikk jeg virkelig øynene opp for produktene. Jeg ble supernyskjerrig g vil definitivt prøve! Jeg har pleid å bruke en blåbær gel rdns fra oriflame som var helt grei, men nå er den oppbrukt så det er på tide med noe nytt.

Kanskje er Exuvianse det rette for meg?

nina.tveite@hotmail.com
-Nina

Anonym sa...

Rett og slett så har jeg veldig lyst til å prøve disse fordi de virker utrolig bra ut! Jeg har ønsket meg disse, så da er det vell verdt å legge igjen en komentar her i håp om å endelig få testet disse "vidunder produktene" ;)

Turid Helen
turiiid@hotmail.com

madebyjulia sa...

Har store problmer med huden for tiden så dette hadde vært helt supert å fått teste ut :)

Katrine Helle sa...

Jeg er med :)

Har hørt mye positivt om dette merket så hadde vært gøy å prøve det:)

Hilsen Katrine Helle
katrine_helle_8@hotmail.com

Ida Lind sa...

Jeg ser passe sliten ut etter å ha fått to barn på tre år- men jeg føler meg mye yngre enn jeg ser ut! Og jeg har hørt mye skryt om disse produktene og deres forebyggende effekt på aldring, så jeg vil gjerne teste de :)
Ida Lind
urettferdig(ætt)live.com

Geroannie sa...

Aldri prøvd disse så nå ble jeg nysgjerrig på om de er bra for meg ;)
sorgenfri2#hotmail.com

Anonym sa...

Hadde blitt kjempeglad for å få være med og kanskje trekke et lite lykkelodd om å få prøve produktene. Blandingshud er ikke det letteste, og jeg aner lite hva jeg skal velge i havet av renseprodukter, da blir det fort billig og ikke helt så bra. Har hørt om merket Excuviance, hadde vært flott å få prøve, litt mer penger på et ordentlig produkt bruker jeg gjerne om produktet er bra,om Excuviance har jeg aldri hørt et negativt ord, ville kanskje tro at et rensprodukt fra dem ble løsningen? Beste hilsen Bente, netlohell@hotmail.com

Ragnhild S A sa...

Blir så glad når noen kommer med anbefalinger av div produkter. Det er et hav å velge mellom, og da er det greit å få litt tips.
Tester gjerne ut denne serien!

ragnhild_andreassen@hotmail.com

Anne Silje sa...

Åh, har hørt så mye bra om denne serien! Er forelsket i md formulations, men det er jo et merke som bør brukes som behandling og ikke hele året rundt, så jeg er på leting etter et merke som kan bli min nye hovedserie. Har kjempelyst å prøve Exuviance!Klem fra annesilje80@hotmail.com

Yennhi sa...

Jeg har urenhud og prøvd veldig mange produkter. og jeg har hørt masse positivt om dette produktet, og vil gjerne prøve!

yn.ng@hotmail.com

Jorunn sa...

Vil gjerne prøve noe nytt, som kanskje funker :)

Charlie sa...

Hei, vil gjerne teste disse fordi du og mange andre flotte bloggere snakker så varmt om dette merket og jeg har ikke prøvd det før. Ønsker deg en strålende kveld i solen! :)

Tom Kenneth Green sa...

Ønsker å teste disse fordi jeg lenge har lett etter noe bra å rense huden med.

tomkgreen@hotmail.com

camilla eggen sa...

Jeg ønsker å prøve disse da jeg min hud er ømfintlig og etter svangerskapet fått masse urenheter og trenger litt god behandling :))

Camilla eggen:)

camillaeggen@gmail.com

Helle Marie sa...

I en alder av 28 år har jeg ennå ikke funnet noen favorittprodukter som passer perfekt til min vanskelige hud, så kanskje disse er det jeg leiter etter!

helle.marie@gmail.com

Anonym sa...

Jeg vil kjempegjerne teste disse! Har akkurat gått tom for renseprodukter og trenger nytt! Men har akkurat fått vite at jeg har kommet inn på studier til høsten i en alder av 30 år og må spare inn der jeg kan når jeg plutselig skal leve studentlivet igjen... Derfor hadde det vært helt supert å vinne disse to:) Det hadde hjulpet på studentbudsjettet:)

Sommerhilsen fra Maria (mariambl_83@hotmail.com)

C. sa...

Hadde vært gøy å få prøvd disse to. synes det er vanskelig å finne en god rutine på å rense ansikte, og gode produkter som man ikke får allergisk reaksjon av. HVor kan man kjøpe disse?:) klem

Ladybird sa...

Nå har jeg trukket ut en heldig vinner, som har fåyy beskjed på mail! Ønsker dere alle en god sommer og kan virkelig anbefale Exuviance hvis dere vil teste en ny hudpleieserie. Kan kjøpes hos ulike hudpleiesalonger, blant annet Afroditeklinikkene i Oslo :-)

God sommer!