06.07.2013

Skjortekjolen En klassiker.

Photos: Burö247, Obaz, Hanneli, pinterest
Få plagg er så anvendelig som skjortekjolen. Den kan brukes på jobb, på fest, over en bikini, på storbyferie...til det meste. Og hver sommer så synes jeg at jeg oppdager skjortekjolen på ny. Den funker jo året rundt, men det er noe spesielt med kjoler og bare legger.

Few garents are so versatile as the shirtdress. Perfect for work, a night with the girls, over a bikini...And every summer it feels like I discover the shirtdress over again. There are something about dresses and bare legs.

3 kommentarer :

HerBerryness sa...

Den rosa kjolen er helt nydelig! Vet du hvor den er fra? :)

B sa...

Hei
Jeg og en venninne planlegger weekend tur i august september for storshopping. :) . Vi er på jakt etter god kvalitet og godt utvalg. Vi gjør dette hvert år, og har hittil testet Berlin, London ( mange ganger) , Amsterdam og Stockholm . Noen by å anbefale ? Må være innen rekkevidde fredag til søndag . :)

Ladybird sa...

HerBerryness: det skulle jeg så veldig gjerne visst selv, den er fantastisk!

B: Vet dere hva, jeg har faktisk blitt veldig positivt overrasket over shoppingen i de større byene i Polen! Ellers er jo København fantastisk. Er jo også mange herlige byer sør i Europa, men da er reisen plutselig en del lenger. Dublin er også veldig koselig, der var jeg for noen år siden! :-) jentetur er gøy!!