31.08.2013

Chiapudding til frokost?Jeg har tidligere blogget og instagrammet om chiafrø og chiapudding. Det er en frokostfavoritt hos meg. Så enkelt, så sunt og så godt. Og med utrolig mange variasjonsmuligheter. Jeg liker å lage min med sjokolade (sunn sjokolade) eller bær. Chiafrø kjøper jeg alltid her. (Har du ikke handlet på iHerb før? Bruk koden min AKE836 så kan du få opp til $10 avslag på første ordre).

I've already blogged and instagrammed chia seeds a couple of times. One of my favorites for breakfast is chiapudding. So easy to make, so healthy and really tasty. I prefer to make my chiapudding with cocoa or berries. Mmmmm.
I buy my chia seeds here.

5 kommentarer :

Anonym sa...

Hvilken kakao bruker du? Må man kjøpe raw kakao fra Iherb får å oppnå størst "sunnhetseffekt" eller er vanlig kakao fra Freia sukkerfri og sunn nok?

Ladybird sa...

Hei!
Jeg kan nok ikke uttale meg så mye om det, da jeg ikke er noen ekspert. Selv bruker jeg alltid raw kakao fra iherb. Mener å ha hørt at Regia sin kakao er varmebehandlet og tilsatt sukker i den prosessen, men kan ikke nok om det til å uttale meg :-)

Luisa Fernanda del Mar sa...

Åh, jummy!

Anonym sa...

Jeg har sjekket med Freia (tipper det er den du mener når du skriver "Regia"), og nei, intet sukker tilsettes under varmebehandlingen. Freias kakao er like sukkerfri som raw!

Ladybird sa...

Luisa: det er skikkelig digg, og veldig lettvint!

Anonym: Det stemmer det, Regia er den fra Feia :-) Tusen takk for at du tok deg tid til å komme med inputen etter at du sjekket :-)