07.08.2013

Pour la maison - dufttips til hjemmet

Photo: ladybird
Jeg elsker duftlys og dufter til hjemmet! Elsker alt som får det til å lukte litt ekstra godt der hjemme - duftlys, duftoljer, gode såper, skyllemiddel...you name it! Og her kommer et lite dufttips til deg. De aller fleste av oss har noen parfymer stående som vi kanskje ikke blir helt komfortable med å bære, selv om vi synes de lukter fantastisk. Eller kanskje du har noen parfymetestere som du ikke helt vet hva du skal gjøre med. Bruk de som hjemmelukt! Jeg bruker noen dråper sammen med vann i en duftlampe, eller sprayer bittelitt på sengetøyet. Deilig!

Ovenfor ser du Mayfair Cologne fra D.R. Harris & co. ltd, en ren og frisk blomsterduft som passer perfekt til å spraye på hodeputa. Jeg kjøpte den da jeg var på leting etter en frisk og ren duft, men har ikke helt klart å bli komfortabel med den på huden min, men i sengetøyet eller duftlampen er den perfekt! Deilig å sovne til lukten av blant annet geranium, sjasmin og sandeltre - varm og ren på samme tid. Den andre lukten er Volutes fra Diptyque - en helt annen lukt enn Mayfair! Volutes er krydret, varm og pudret. Den inneholder tobakkaktige toner, hint av tørt tre og har en varm sødme som kan minne om honning. Helt perfekt i en duftlampe nå som kveldene blir mørkere og temperaturene faller. 

I love home fragrances! Scented candles, oil lamps, scented sticks, pillow perfume - I love it all! And now I got a home fragrance tips for fellow HF-lovers. You know those bottles of perfume that you love, but you just can't handle the way they smell when they're on your skin. The bottles who are just standing there!? Use them as home fragrance instead. I prefer spraying my linens with these non-used perfumes, or using them in an oil lamp. Voilá, let your home smell amazing!

2 kommentarer :

Anonym sa...

Hei.

Jeg har veldig lyst til å gå til innkjøp av Youngblood liquid mineral foundation og vet at du har god kjennskap til Ybd sine produkter. Jeg er usikker på farge og generelt hvordan dekkevne den har. Hva slags farge bruker du? Setter stor pris på tilbakemelding :-)

Klem fast leser :-) ;-)

Ladybird sa...

Hei hei! Jeg har to ulike farger: natural og golden tan. Det som er verdt å nevne er at jeg har veldig mye gultoner i huden til å være nordisk. Begge disse to fargene passer meg godt, golden tan er fin nå som jeg har farge, natural kan jeg bruke året rundt. Jeg liker ikke foundations som blir for dekkende, så denne passer veldig bra for meg. Den har ganske god dekkevne når jeg bruker den ublandet og påfører med fingrene (uten å bli kakete), hvis jeg vil ha mindre dekkevne så blander jeg den med hudkremen min, eller påfører med en makeupsvamp. da er det lettere å få til veldig tynne lag hvis jeg vil det :-)

bare spør om det er noe mer du lurer på, jeg svarer gjerne selv om det kan ta litt tid :-)

klem