Sider

29.09.2014

Looking good Pernille!


Photos: La Cool&Chic, Zara, Gina Tricot
All ære til jenter som får meg til å tenke nytt om plagg. Se hvordan Pernille fra Look de Pernille har brukt en lang strikket jakke sammen med en høyhalset genser, det blir jo et perfekt strikket skjørt med splitt. Plukket ut noen plagg fra den rimeligere enden av skalaen som gjør at du kan gjenskape looken.

5 kommentarer :

Anonym sa...

Hei Ladybird
Jeg tenkte å bestille et holzweilerskjerf, blir jo fristet at dine fine bilder. Litt vanskelig å se fargen, har du selv valgt mørkt eller lyst grått?
Ha en deilig høstdag:)
Hilsen Hannie

Ladybird sa...

Hei Hannie! Det er alltid litt vanskelig med bilder, ser så forskjellig ut på skjerm til skjerm, avhengig av lysinstillinger. Men anyways, jeg har det lysegrå! :-) bestilte det her: http://www.frokenpedersen.no/products/holzweiler-dipper-solid-lysgr

Ha en deilig høstdag - du kommer til å elske skjerfet!

Anonym sa...

Tusen takk for hjelpen snille Ladybird. Jeg bestilte skjerfet i går og vips, det kom i posten, nydelig pakket inn i dag, snakk om rask og hyggelig levering:)
Du har så fine outfits på insta, får meg til å tenke litt nytt også med de klærne jeg har. Lurer sånn på blondekjolen fra H&M som du brukte med en genser utenpå. Er kjolen langermet med underkjole inni? Minner om din men er ikke sikker...Men kanskje det er lenge siden du kjøpte den?
Også lurte jeg på strl på genseren fra Kashmina, store eller små i strl? Hvilken strl valgte du selv?
Mange spm dette:)
Fin høstkveld ønsker jeg deg!

Hilsen Hannie

Ladybird sa...

Hei Hannie! Så gøy å høre! Glad du ble fornøyd med skjerfet, det er så deilig!

Tusen takk for fin tilbakemelding, det setter jeg stor pris på! Den blondekjolen kjøpte jeg på H&m i fjor tror jeg, rundt denne tiden her. den har lange ermer og v-hals, og den har underkjole. Ser at de har noen lignende der nå, uten ermer. Funker sikkert vel så godt under en genser!

Jeg synes kanskje Kashmina genseren er litt stor i størrelsen. jeg bruker vanligvis small eller medium, er en mellom ting. Denne har jeg i small. Men så spørs det jo helt hvordan man vil den skal sitte da! :-)

En fin høstkveld til deg også :-) klem

Anonym sa...

Tusen takk for hjelpen snille:)
Klem fra Hannie som har flyttet inn i det deilige skjerfet