17.10.2015

Boucherouite og Fjellets Skygge

Photos: ladybird
Jeg er så vanvittig heldig at jeg vant et nydelig Boucherouite-teppe fra nettbutikken Maison Malou. Og her om dagen dukket det opp i Posten. Så fantastisk fint! Elsker alle de nydelige fargene i teppet, en perfekt måte å tilføre farge i hjemmet nå som vi går mot mørkere tider. Teppet er håndknyttet i Atlasfjellene og jeg elsker den fargerike, bohemske looken. Samme dag dumpet boken Fjellets Skygge ned i posten, etterfølgeren til boken Shantaram - en av mine absolutte favorittbøker. Jeg gleder meg til å ta fatt på lesingen.

2 kommentarer :

Mia sa...

Hei ladybird, og tusen takk for veldig inspirerende og herlig blogg! :)

er enig i at teppet var nydelig, men jeg falt enda mer for det lille fatet du har under kaffekoppen din! :D kan du si meg hva merke dette er fra, og hvor du evt. har kjøpt det?

takk igjen for at du er "dagens lille høydepunkt" i bloggverdenen min! :)

Klem fra Mia

Ladybird sa...

Hei Mia! Tusen takk for så fin feedback, det setter jeg veldig stor pris på! :-) Er blitt veldig glad i det teppet altså, så godt å få inn masse farger her! fatet er fra Åhlens, jeg har det i ulike mønster og er veldig glad i de. De har mye fint på Åhlens så jeg synes det er leit at de skal legge ned de norske butikkene sine. Håper du har en Åhlens i nærheten av der du bor!

Nok en gang, tusen takk - så koselig å høre! Nå sovner jeg med et smil på leppene i kveld :-)

klem