Sider

17.12.2006

Ren hudpleie


Igår kjøpte jeg meg en fdagkrem fra Ren. Har hørt så mye positivt om denne, så da gjenstår det bare å se om den er like bra som ryktene tilsier. Sadie Frost og Kate Moss er noen av mange som har skrytt av disse produktene. Uansett liker jeg tanken på økologiske produkter uten parabener, mineraloljer og alle disse fyllstoffene...

4 kommentarer :

Kristine sa...

Spennende! Håper at du skriver og forteller hva du synes om kremen. Jeg holder på med å lage en shoppingblogg om blant annet kosmetikk, og er interessert i synspunkter!

http://www.shoppingverden.blogspot.com

Ladybird sa...

Hei igjen Shoppingsmart! Kremen er fantastisk! Ble veldig tørr og flassete den første tiden, akkurat som huden min renset seg selv. Men nå ser jeg stor forskjell på huden min, og mange bemerker det og. Satt ute i den grelle vintersola en sølskinnsøndag da en venninne bemerket at huden min var så ren og fin, hun så nesten ikke porene mine lenger. Superbra produkter, har sjelden merketforskjell på denne måten. vanligvis holder produkter huden i sjakk, men med REN ser jeg tydelige forbedringer! Anbefales!

Anonym sa...

Jeg fant bloggen din på Google når jeg søkte på Ren hudpleie, og takk for det ;) Nå skal jeg også prøve dette produktet!

Ladybird sa...

Elisabeath: De produktene er fantstiske, du kommer til å bli glad i de. Ikke bli skeprisk om du flasser litt i begynnelsen, det er visstnok normalt når man går over til så "rene" produker. rett og slett litt guff fra andre produkter som må ut av systemer.