Sider

04.04.2007

Lookbook tilgjengelig


Nå er det mulig å ta en sniktitt på Kate Moss sin Topshop kolleksjon. Ja, jeg er også ganske lei alle de samarbeidene og stuntene som pågår om dagen, men Kate Moss klærne var fine nok de. Likte spesielt buksene og kjolene. Verdt en titt, og jeg hadde nok ikke hatt noe imot både en og to av plaggene....

6 kommentarer :

Alisa sa...

Jeg synes omtrent alt fra den kolleksjonen var skuffende, utenom akkurat den kjolen på bildet og den blomstrete. Trodde virkelig Kate skulle komme på noe litt mer liknende det hun pleier å gå med. Jaja, ikke alle egner seg som designere selv om de er i mote-industrien.

Ladybird sa...

Ja, kjolene var greie nok de, sant det Alisa. Men man får ikke følelsen av at dette er noe helhjertet samarbeid...;o)

B sa...

Likte egentlig bare kjolene, særlig den hvite du har på bildet og den med paljetter. Det andre var ikke like på g.

Ladybird sa...

Den med paljetter var også fin ja, Be! Enig med deg på den!

Eirin sa...

Hei!

Som lovet, her er rapporten fra COS i Regent Street i London: Utsiden ser lovende ut, butikken ligger godt synlig til på hjørnet av Liberty-bygningen som før har huset herreavdelingen. På innsiden ser alt veldig posh ut, innredet med rene og klare linjer. Jeg begynner å se på klærne som henger til høyre innenfor døren, men er så ivrig at jeg fort snur meg til venstre. Men jeg er ikke sikker på om klærne som henger der er dame eller herreklær. Det er trangt mellom rekkene med klær, og man må stoppe opp og gi plass til folk sånn at man kan gå forbi hverandre. Jeg smetter opp i andre etasje ved første anledning, og klærne som henger der er definitivt dameklær men jeg finner ikke noe spesielt spennende. Klærne er klassiske, med enkelte innslag av sterke trendfarger. Minner litt om noe man ville hatt på seg på kontorjobben (dog muligens noe sprekere for å være fair). Jeg fant ingenting som fristet til å prøves på, og jeg ble ganske skuffet. Hadde gledet meg veldig til dette. De beste plaggene var nok de på bildene som ble publisert, og jeg syntes det beste med hele stedet var de fine posene. Skulle gjerne hatt med en av de hjem.

Eirin X

Ladybird sa...

Ahhh...så bra Eirin! Det var spennende å høre om. Håper du hadde en helt knall tur og at du fant deg mye bra å shoppe! London er og blir en herlig by. Det blir spennende å sjekke ut COS en gang, selv om jeg tror at du har rett. Det passer sikkert veldig godt for å handle de streite tingene, men ikke det mest spennede ;o) Håper du har hatt en flott påske da!