Sider

29.08.2010

Back to work

Photos: ladybird
Det er veldig gøy å komme hjem til pakker. Da jeg kom hjem fra ferie så ventet blant annet denne sprayen på meg. Den håper jeg kan gjøre overgangen fra ferie til jobb litt enklere. Declaré De-Stress spray fukter og frisker opp et trøtt datatryne. Den lover å styrke hudbarrieren, redusere sensitivitet og beskytte huden mot frie radikaler. Forhåpentligvis blir overgangen fra middelhavsluft til tørr kontorluft litt enklere med denne i veska.
Back to work. Been enjoying the vacation maximum, but now it's over for this time. On the bright side I came back home to a package in my mailbox, consisting this spray from Declaré. It is supposed to de-stress my skin, moisturize and protect against harsh office environment. It will probably make the transition from mediterean air to office air conditioner a bit smoother.

3 kommentarer :

Inger sa...

kan du skrive noen ord om hvovidt den er god i bruk etter hvert? jeg sliter litt med datatørrhet i trynet, men har egentlig ikke funnet noen god løsning på det:/ prøvd litt med fuktserum i tillegg til vanlig dagkrem, ekstra fukttilskudd i nattkrem - men når man er ferdig sminket til å være på jobb er det litt kjipt å måtte smøre seg på nytt i løpet av dagen. Hade en biotherm fuktspray tidligere, men den var bare futkig med det samme jeg ble "våt" men hadde igne langtidseffekt for meg.

Victorias Inspirasjon sa...

Den så digg ut :) Jeg har brukt Biotherm Eau D'energie Spray og det er så deilig produkt! MEn gir det noe virkning? Eller er det bare digg der og da?

Ladybird sa...

Inger: når jeg har fått testet den ut litt så kan jeg gjerne smelle sammen en liten omtale :) Har prøvd en del sprayer før som jeg ikke har vært så veldig fornøyd med, så vi får se hva jeg synes om denne :)

Victorias Inspirasjon: Det er definitivt veldig digg der og da! ;) Og jeg har troen på at de rette sprayene kan tilføre både det ene og det andre til huden. Vi får se om denne kan leve opp til forventningene da :)