10.05.2007

Titterunde


Den fine basic kjolen på H&M. Dessverre hang det igejn bare en i 40 for øyeblikket. men de skulle få inn igjen, og da ser jeg gjerne at den ene blir med meg hjem.

Globuser er en fin ting. Disse så jeg på på House of Oslo i Vika. Jeg liker den klare typen, den er skikkelig fin. Kostet fra cirka 1.200,- og oppover på Illums Bolighus avdelingen.

Photo: Ladybird
Jeg fant denne søte skoen på Bianco Footwear igår. Liker at den er skjært så lavt, slik at man nesten ser tærne. Den var utrolig søt på og sølv er jo fint om sommeren. Denne kommer jeg absolutt til å vurdere å kjøpe.

6 kommentarer :

Zava sa...

Nyyydelige globuser! Fikk litt sånn deja vu-feeling her, du har ikke lagt inn en post om det tidligere også? Mener jeg kom med en lignende tilbakemelding også...

Ladybird sa...

Stemmer det Zava, og du sa du hadde sett etter slike lenge! Hadde tenkt å legge igjen en beskjed til deg, men du kom meg i forkjøpet ;) Og ja, de er nydelige!

Zava sa...

Ja virkelig! Enig med deg at de transparante er super fine, - spørsmålet er om de er spesielt funksjonelle som globus også? Må sjekkes ut neste gang jeg vender nesa sørover. Takk snups!

Ladybird sa...

Bare hyggelig det snuppa! Fra min raske titt, så de svært funksjonelle ut også, spørs vel hvor nøye man vil ha det da... :)

Anonym sa...

Jeg ønsker meg en globus til bursdagen. Men den skal være litt gammel og helst med lyspære inni:)

Ladybird sa...

Det er skikkelig søtt det Ingvild! Fint ønske :)