Sider

24.05.2007

Wanted



Photos: What to wear daily, people, Elin Kling, The Sartorialist
Jeg vil ha en vest. Gjerne i denim eller noe annet festlig. Litt grov, ikke slik typisk vest til dressbukse. Den skal helst være kort og litt figurnær, slik at man kan bruke den til å få litt fasong på antrekk. Nydelig utenpå kjoler og oversized skjorter. Jepp, det skal jeg holde utkikk etter nå!

5 kommentarer :

Anonym sa...

Ja enig jeg vil også ha en slik vest. Du må tipse dersom du finner noe.

B sa...

En vest er et must definitivt, jeg er på utkikk etter en sådan selv i disse dager.

Ladybird sa...

Jeg sier ifra jeg vettu, legger den sikkert ut med en gang jeg får fatt på den. Så en nydelig mønstret en på ei jente som jobbet på Bik Bok, men den var dessverre ikke derfra... Da er det bare å lete videre da jenter! Vest skal vi ha!

Nita sa...

Ladybird!!! Jeg virkelig elsker bloggn din! Ble veldig inspiret! Er ikke så bevandret i denne verden, men leste om deg m.fl. i Henne, og jeg må si at din er absolutt den beste og jeg har virkelig sjekket altså..surfet uhemmet i 4 dager..lagt på sofaen og vært syk. Takk! Keep up the good work & happy weekend!
Har forresten et bilde jeg veldig gjerne skulle sendt deg=)

Ladybird sa...

Åhhh...nå ble jeg utrolig glad! Det var utrolig morsomt å høre, tuuuusen takk skal du ha Angelhoney. Det tar jo endel tid med denne blogginge, så slike kommentarer varmer. Det gir masse inspirasjon til å gjøre en bedre jobb, og finne masse moro å blogge om. Jeg håper du fortsetter å lese bloggen min og finne masse du liker. :) Håper formen din er bedre nå, så du får nytt pinsehelgen! Du kan maile meg bildet på ladybirdsnest@hotmail.com Igjen hjertelig hjertelig takk. Stort smil fra Ladybird