Sider

30.07.2007

Fantastisk bryllupsfeiring


På farten i Portugal, roadtriping til bryllupets location.

Vi bodde i en søt liten landsby med hvite murhus overalt.

Bryllupet ble holdt utendørs på familiens vingård. Vielsen ble holdt i en lund litt i utkanten av hagen og bruden gikk opp midtgangen i solnedgangen.

Og for en vingård, hovedbygningene var fra 1300-tallet, med store vakre portaler, bassengområde og et stort atrium der middagen ble holdt.

Bruden hadde en klassisk kjole, veldig nydelig og røde blomster i håret og buketten. Litt uvant, men veldig feminint og fint!

Forretter og Champagne ved poolen

Middagen besto blant annet av en enorm BBQ med kjøtt produsert på farmen, dessertoster lagd på farmen og egenprodusert vin.

300 glade gjester fyller ranchens atrium for en festlig middag

Søte bilder og videosnutter av paret ble vist på storskjerm hele kvelden. Her er også vinen lagd på ranchen i anledning bryllupet.

Photos: ladybird
Glade nordmenn feirer bryllup. Jeg brukte en Oasiskjole som i utgangspunktet var for liten, men med selvmontert korsettsnøring i ryggen ordnet det seg. Skoene jeg hadde med for anledningen fant jeg fort ut at jeg ikke ville bruke, da de var litt for trange i varmen, så disse skoene ble kjøpt samme dag i en liten portugisisk landsby. Det var Portugals varmeste sommerdag så langt. Håret lot jeg bare være løst og beach-aktig etter en lang dag i bassenget.
For et fantastisk bryllup. Jeg visste at det kom til å bli bra, en stor ranch med vinproduksjon i Portugal, lover jo bra. Men dette bryllupet var rett og slett fantastisk. Ranchen var for det første fantastisk i seg selv. Enorm ranch, med vin-, ost- og kjøttproduksjon, noe som gjenspeilet seg i middagen. Hovedbygningene på ranchen var fra 1300-tallet og en opplevelse i seg selv. Bryllupet ble holdt utendørs på denne fantastiske ranchen og tok nok pusten fra de fleste av oss.

8 kommentarer :

Eastsidestar sa...

Oj så fint du har hatt det! Og så gøy å endelig få se ansiktet ditt! ;-) Nydelig kjole!

Ave sa...

åååååå.. :)

Ladybird sa...

Det var en super opplevelse jeg ikke ville vært foruten :)

Anonym sa...

Nydelig kjole.

Betty Boom sa...

Var vinen god?

Kjolen din kunne jeg dødd for da!

Betty

Ladybird sa...

Å ja, vinen var så god den atte. Middagen var fantastisk faktisk, masse grillet kjøtt, poteter og nydelige sauser....Spiste til vi datt av stolen omtrent.

Takk for det! Og kjolen fungerte over all forventning, jeg fikk jo ikke opp glidelåsen på den bak, men sydde på noen små plastringer på hver side av glidelåsen og snørte den igjen med silkebånd, så da var det i boks.

The Fashion Economist sa...

Så utrolig romantisk!! Skikkelig drømmebryllup. Du var utrolig nydelig i den kjolen. Smart triks med snøringen. Tror jeg må stjele det til en litt for trang tunika jeg har;)

Ladybird sa...

He he he...den snøringa fungerte som bare det den! mange kommenterte at de synes det var så fitn faktisk... Og ja, for en opplevelse det bryllupet var, som en drøm :)