Sider

25.07.2007

Metallic...




Photo: Mytheresa
Hvis jeg skulle satse på en ting metallic i år, ville det ikke blitt klær med metallisk shimmer. Jeg ville satset på Marc Jacobs sine metallic high heel sandals. Elsker alle de små metallplatene, spesielt de som er på tuppen av skoen, under tærne. Lekkert!

8 kommentarer :

Zava sa...

Grise-coole!! Me want too :D

Ladybird sa...

Disse hadde gjort seg særdeles godt de Zava!

Betty Boom sa...

Hvor får man kjøpt disse da?

Betty

Ladybird sa...

De er å få kjøpt på diverse småbutikker rundt omkring, ikke altfor mange som fører Marc Jacobs,men endel i Oslo. Jeg så de på Corso Como i Oslo og falt pladask. Ellers er det å finne blant annet på netaporter sine sider på nett!

Betty Boom sa...

Takk, jeg skal til Oslo i uke 32 og da skal jeg se etter de. Har du forslag til andre gode butikker i Oslo? Klær.

Hva synes du om klærne til:

http://www.paramitas.com

Betty

Ladybird sa...

Hvis du skal til Oslo ville jeg tatt turen innom Grunerløkka og Majorstua, da får du med deg mange små uavhengige spennede butikker og mange av kjedebutikkene i samme slengen. Jeg handler overalt, fra bruktbutikker til dyrere design,tror man kan finne noe bra overalt egentlig. Ellers begynner det å poppe opp endel morsomme butikker nede i Akersgaten nede i sentrum, verdt en titt der også!

Paramitas har mye spennende. Det er sånne klær jeg synes er kjempefine på andre, men ikke føler meg vel i selv. Men jeg synes absolutt det er spennende og fargerike ting. Kunne kanskje tenkt meg en av veskene deres. Dessuten har de morsom side :)

droneland sa...

Sukk! Hvorfor fins det ikke sko som dette for menn?

Ladybird sa...

He he he...ja du kan så si Droneland!