Sider

03.07.2007

Åpenbaring i klesskapet


Photo: Sarah Gibb
Jeg ryddet i klesskapene mine her om dagen. Det resulterte i skarpe brettekanter og en nyervervet forståelse for at shoppingen bør legges på hylla en stund. Altfor mye klær som ikke er brukt enda. Fine klær! Jeg skammer meg.

5 kommentarer :

Gretten sa...

He he! Du er sikkert mer overrasket enn dine lesere.

Mvh Gretten som undrer seg over kvinners trang til å kjøpe mengder av klær de ikke bruker (men så lever vi i et kvalmt rikt land også).

Anonym sa...

hehe. tror det er mange jenter som kjenner seg igjen der. Jeg shopper med god samvittighet uansett men greit å trappe litt ned av og til....

Ladybird sa...

He he he...ja ja...du kan så si Gretten. Men jeg føler selv jeg ikke er noen typisk impulsshopper. Jeg tenker nøye gjennom kjøp og er oftest på utkikk etter helt spesifikke ting når jeg shopper. Det er som du sier et kvalmt rikt land vi bor i, og det er jeg faktisk ganske bevisst. Man får vel lett stempel som storkonsumer når man skriver en slik blogg, men for min del handler bloggen mye om å bli mer bevisst sine valg, og bli mer flinkt til å tenke gjennom sine kjøp. Bloggen gjør ihvertfall meg til en mer bevisst forbruker, og det er jeg glad for. Og hvis det kan hjelpe noen andre kvinner å bli mer bevisst sine kjøp så er jeg egentlig fornøyd jeg :)

Og ja Camilla, man trenger en ryddings innimellom for å åpne horisonten litt ;)

Eastsidestar sa...

Jeg er helt enig med deg Ladybird. Mye av min garderobe består av klær jeg har arvet eller brukt. Føler også at jeg er blitt mye mer bevisst på mine valg i shoppeveien etter jeg begynte med bloggen. Kvalmt rikt land, ja. Men det betyr ikke at man løper ned Louis Vuitton for det..man kan være flink med billigklær og.

Åpenbaringer i klesskapet er aldri uønsket ;-)

Ladybird sa...

Milk & honey: Blogginga er en super måte å bli mer bevisst sitt eget fornruk. Man blir mer kresen ved innkjøp og blir også flinkere i hverdagen til å være litt "sprek". Litt bevisstgjøring har vi alle godt av, om det handler om innholdet i klesskapet eller forbruk, eller hva som helst :)