Sider

11.02.2008

Dagens antrekk



Photo: ladybird
Nok en dagens. Med vårfølelse i lufta ble det hvit kjole.
Kjole fra Bershka
Cardigan fra Indiska
Tights fra H&M
Sko fra Bianco Footwear
-----------------------------------------------------------------
Today outfit ia a dress from Bershka, cardigan from Indiska, tights from H&M and shoes from Bianco Footwear. Spring is in the air, so I felt for a white dress.

5 kommentarer :

Spis, løp, les sa...

Så herrlig å se en hvit kjole i februar! Nå fikk jeg håpet tilbake om at sommern kanskje kommer en gang, tusen takk!
Og jeg har fortsatt ikke funnet dette bladet vi snakket om :-)

Ladybird sa...

bare hyggelig å spre litt vårlig glede! Da skal jeg jammen meg prøve å introdusere våren litt mer, med litt farger og snasne ting...de må nok være utsolgte da tydeligvis. Synd det da! Men sørg for å få med deg neste utgave, kommer rundt mai. :) PS: har du fått med deg at de har en fin lys veske på cubus?

Spis, løp, les sa...

Det hadde vært kjempestas om du introduserte våren, begynner å få nok av ulllstrømpiser og skjerf nå.. Selv om det er litt hyggelig å kle på seg er det ingenting som slår det å bare hoppe i en kjole og et par havaianas :-)
Veske ja.. Jeg måtte trøsteshoppe litt på nett i helgen etter en smell med det annet kjønn, så det ble en Marc Jacobs fra USA. Den er til å slenge over skulderen, så jeg får begge hendene fri og det trengs.
Skal ta en tur til på Narvesen i morgen. Leser du L'Officiel fast?

Ladybird sa...

Å herlig! Da kommer det virkelig en skatt i posten snart! Det fortjener du!

Det er noe spesielt med bare legger og kjoler altså, så jeg gleder meg til jeg kan kaste strømpene igjen. Jeg tror forresten jeg har strømpeallergi, da jeg klør så vannvittig av alle strømpebukser og sånn litt utpå dagen...blir nesten gal av det!

Jeg leser ikke månedsutgaven, men jeg kjøper alltid disse sesongutgaven, da de er en så fin måte å få trendene sammenfattet i et magasin :) Supert verktøy for alle som vil ha en oversikt.

Ladybird sa...

Og du, lov meg å spørre etter det i disken. Om de ikke har det igjen, så kan de jo kanskje skaffe deg et :) Vet at jeg har hørt at noen bokhandlere, av den store velassorterte typen også tilbyr L'officiel, men har aldri lagt merke til det selv. men om du er i nærheten av nasjonalteateret, så er det jo ikke langt bort til tanum :)