Sider

12.02.2008

OFW


Skulle egentlig vært på Oslo Fashion Week idag. Men det utgår, for jeg ligger hjemme og har sydd to sting på øyet. Så da får jeg følge med i blogge- og nettverden istedetfor.
----------------------------------------------------
I was supposed to be at Oslo Fashion Week today. But I am in bed, with two stitches on my left eye. I hope all the fashion bloggers keep me posted.

8 kommentarer :

K.Line sa...

Oh no, what happened to you? K

Ladybird sa...

It is not as brutal as it sounds. I had surgery to remove a small damage on my eye. But you know, when it comes to the eyes, it looks and sounds so brutal at once. But I wouldnt recommend stitches on the eyes, the eyelids get sore and its really itchy. But the recovery is quite fast, Ill be good as new by the end of the week. :)

Spis, løp, les sa...

Uffda, det høres ikke bra ut. Du får ha god bedring!

Er hjemme fra jobb selv, med deilig omgangssyke. Heldigvis fikk jeg blader i posten i dag, det hjelper litt.

Ladybird sa...

Takk for det, det går bra med meg, men må ta det rolig og holde seg unna lys, for mye pc, tv og lignende...så litt kjedelig blir det jo ;)

Masse ønsker om god bedring til deg og! Omgangssyke er ikke noe moro. Gost at du har litt lesestoff å fortære da, gir en form for næring det og :)

K.Line sa...

So glad to hear it. Thanks, too, for checking out my blog. K

Spis, løp, les sa...

Og så kan man shoppe på nett når man er syk. I dag ble det knall rosa trench og en stripete sommerkjole.. For nå går det mot lysere tider, hurra :-)

Marte sa...

ouch.. God bedring ladybird!

Ladybird sa...

K.Line: I'll keep checking it out ;)

Kamilla: Herlig, herlig med vår og farger! Tipper den rosa trenchen vekkte oppsikt. Du har så rett i det med komplimenter, det er så mange som bemerker den rosa kåpa mi :)

Marte: Takk for det, skal nok stå det over :) kjedelig å måtte være hjemme og ikke gjøre noe men :)