19.11.2009

Julegavetips#2


Photo: ladybird
Mitt andre julegavetips er denne oljen fra Nuxe. Huile Prodigieuse. Det er en tørrolje for hud og hår. Noen dråper av denne tilsvarer en håndfull body lotion. Den trekker seg fort inn i huden og etterlater huden fuktet, myk og lukter helt himmelsk. Jeg virkelig elsker lukten av denne, helt herlig er den. Den lukter varmt og rent...mmmmmm. Jeg bruker også denne oljen i håret for å gi glans og roe frizz. Det funker sikkert ikke for alle hårtyper, men er perfekt for min ville manke.
Jeg er utrolig glad i olje-produkter, spesielt vinterstid når huden er ekstra tørr. Dette er en super gave både til mamma, tante, søster eller en god venninne. Eller rett og slett til deg selv.
Christmas is coming up and I am sharing some of my favourites. Maybe yoy can get some ideas on what to get for your mom, your sister or one of your girlfriends. I just love this dryoil from Nuxe. Huile Prodigieuse are amazing. It nourish both hair and skin and leaves it soft and smelling like heaven. An absolute favourite.

9 kommentarer :

Anonym sa...

Aah, supert tips! Hvor får man kjøpt denne i Oslo?? Du har så fin blogg, jeg følger med hver dag! P.S: Sjekk ut Rouge Noir fra Chanel. Veldig fin i disse førjulstider:)

BRUDEPARET sa...

Jepp - den er helt genial - bruker den jeg også og elsker duften av den! Litt dyr, men verdt hver dråpe!

Ladybird sa...

Anonym: de fleste Estetiquefilialene fører den ;) den er utrolig herlig, tror du vil like den ;) Rouge Noir er fantastisk, må nesten ha den i samlingen. En virkelig klassiker ;)

Monique: Stemmer stemmer, du likte denne og, det husker jeg å ha lest på den fine bloggen din ;) den er virkelig herlig. Litt dyr ja, men det er fort glemt ved første påføring. Synes det er deilig å blande noen dråper i en vanlig body lotion også...herlig ;)

*SNYdesign sa...

Oj, så bra da! Jeg har sett på denne lenge! Herved på ønskelista:)

Ladybird sa...

*snydesign: Den kan anbefales på det varmeste, temmelig sikker på at du vil like den også! ;)

Kine sa...

jeg har også den oljen, i tillegg til den med gullshimmer, men synes håret ser litt fett ut selv om jeg tar veldig lite i - så den passer kanskje ikke til veldig glatte hårtyper. men fin på huden!!:)

Ladybird sa...

Kine: det er en hårtyåe jeg dessverre bare kan drømme om ;) jeg tror nok heller ikke den passer helt glatt hår, det vil nok se fett ut. men for oss som har mer viltert hår så er den genial. herlig er oljen. Er den med glitter fin også? Blir det for mye glitter, eller passe?

Kristiane sa...

Den kjøpte jeg i dag! Kostet 15 euro for den lille flasken her i frankrike, hva ligger de på hjemme da? hvis de er mye dyrere i norge får jeg hamstre her! helt fantastisk god var den:)

Ladybird sa...

Kristiane: Jeg vet faktisk ikke hva den koster i Norge, for jeg kjøpte den ikke i Norge. Kan tenke meg det lønner seg å kjøpe den i Franrike ;) Den er fantastisk, elsker lukten!