03.09.2010

Fredagstipset fra sminkepungen

Photo: ladybird
"Mad Men" feberen herjer, femtitallsmoten herjer catwalkene og snuppekjolene har funnet veien inn i butikkene. Hva er vel mer naturlig enn eyeliner når trenden er så ladylike. Denne fra Max Factor må jeg anbefale. 
Jeg er elendig på å legge eyeliner, synes rett og slett det er skikkelig vanskelig å få det jevnt og fint, og ikke minst likt på begge øynene. Med denne lille saken er det faktisk ganske så greit å legge en fin strek, tynn eller tykk, til og med for ei kløne som meg. Et lite bonus er det også at den er ganske liten, så den tar liten plass i sminkepungen eller veska. Hurra, endelig kan jeg prøve meg på katteøyne.
I suck at putting on eyeliner. That is why I just have to share this little threat with you. This Eyeliner from Max Factor is excellent, even for those clumsy people like me. Even I can do those kitten eyes with this one. Love it!

5 kommentarer :

Mira sa...

Takk for tipset! Det skal jeg ta til meg!

Anonym sa...

I'm always looking for a good eyeliner. Using Shu Uemura right now. x

Ladybird sa...

Mira: Prøv den, er genial å legge ;)

beingdena: Gotta try out Shu uemura next time then, but they don't sell that here, gotta go abroad ;)

Lise sa...

jeg har Chanel sin "faste" flytende eyeliner der du skal fukte penselen mellom hver gang.. genial for den blir jo aldri tørr :D
og ja.. jeg er en ekspert til å legge den ;) hoho.. greit med det enn kan ;)
digger buksene dine i inlegget over her btw ;)

Ladybird sa...

Lita: den hørtes unektelig veldig spennende ut. tror du en kløne som meg kan legge den da? I såfall skal jeg ta en titt på den neste gang jeg er ute og flyr og har brukt opp denne ;) Buksene er så gode ;)