21.09.2010

Shellac hos Bislett Hudpleie


Speilblankt resultat.
Ingen lange tørketider.
14 dagers holdbarhet.
I en lakk, kan det bli bedre? 
Jeg er en skikkelig neglelakkjunkie og ble veldig nysgjerrig da jeg så hudpleieren min, Line på Bislett Hudpleie , hadde startet med Shellac. En neglelakk som har langt mer glans, mindre tørketid og varer i hele 14 dager. En halvtime er alt som skal til for å få superfreshe negler som varer i flere uker. 
Jeg valgte en dus rosabeige farge som ga et naturlig og superfresht resultat. Glansen kan ikke sammenlignes med vanlig neglelakk, nå har jeg superfreshe glansfulle negler som jeg nesten ikke klarer å slutte å se på. Freshe hender og negler har så mye å si, man føler seg så mye freshere med velpleide negler.

På Bislett Hudpleie tar de 350,- for vanlig lakk og 450,- for fransk manikyr. En perfekt gave til en god venninne, en omtenksom mamma eller snill søster. Eller kanskje du bare vil skjemme bort deg selv litt!

Jeg synes faktisk jeg fører hendene mer elegant når man har nypleide hender og negler! 
Jeg merker jeg er litt hekta allerede. Shellac er jo genialt før en ferietur eller før festsesongen og juletider. Neste gang går jeg for en knallfarge! ;-)

I have just tested Shellac. When I first heard about this polish I was intrigued. 14-days wear, no drying time and a mirror finish. I had to try it out! Happily I found out that the skin care saloon I use, just had started out with Shellac. I called them up for an appointment straight away. 

And I am so happy with the result. It took only 30 minutes and I am left with superfresh nails that looks glossier than ever. The best thing is, it will last in approximately 14 days! Perfect for a nail polish freak like me ;-)

Shellac is perfect for holidays or maybe the party season! I will try out a bright beautiful color next time, perfect for those Christmas parties!

6 kommentarer :

Cecilie sa...

Så spennende, og ser fantastisk bra ut =) Det får bli ved ferie ellers får det bli med gave fra meg da jeg ikke kan bruke negllakk i ukedagene pga jobb...

Sunniva sa...

Jeg har hverken en god venninne, en omtenksom mamma eller snill søster. Så jeg burde egentlig bare skjemme bort meg selv litt! Jeg drar nok ikke helt til Oslo for manikyr, men jeg burde gjøre det snart! Neglene mine trenger det. Et fantastisk resultat ble det iallefall! :)

Rock'n Roll Ballerina sa...

Så fint :) Og jeg kan ikke være mer enig i at velstelte negler virkelig får en til å føle seg bedre. ;)

Airam sa...

Dette vurderer jeg også å teste ut - tenk så fint å kunne ha perfekte, knallrøde negler i flere uker uten å måtte fikse på dem hele tiden! Ikke var det så grusomt dyrt heller. Dét er en fin ting med å plutselig bo i Oslo, at man kan gå på hudpleiesalonger og slikt som man leser om i blogger ;) Det er bra det er noen der ute som kan veilede sånne som meg!

Mia sa...

Gleder meg til å høre hva du syns! Er så lei av å måtte legge ny neglelakk annenhver dag fordi den flasser av! <3

Ladybird sa...

Cecilie: Absolutt noe å prøve før ferien, det er superfresht. Jeg er hekta ;)

Sunniva: Synes så absolutt du skal skjemme bort seg selv litt, det fortjener du helt klart ;) Du skal ikke se bort fra at noen får det på en salong nærmere deg snart. Ellers får du kombinere det med et Oslobesøk ;)

Rock'nRollBallerina: Freshe negler gjør noe med hele looken rett og slett ;)

Airam: det ser virkelig fresht ut, en helt annen glans en man får med vanlig lakk. Jeg elsker finishen! Du får une deg en Shellac behandling før jul ;)

Mia: Så langt er jeg superfornøyd, ser så fresht ut! Kjæresten sa det var de fineste neglene jeg hadde hatt noen gang ;)